O aš siūlyčiau tema "VAIKAI PAGAL HOROSKOPĄ", jau žinau kokią nuotrauką dėčiau. kur maniškis panašus į tikrą liūtą
QUOTE(LYLY @ 2005 09 11, 12:16)
O aš siūlyčiau tema "VAIKAI PAGAL HOROSKOPĄ", jau žinau kokią nuotrauką dėčiau. kur maniškis panašus į tikrą liūtą
aha...berniukai mergelės labai įdomiai tada turėtų atrodyt
QUOTE(LYLY @ 2005 09 11, 11:16)
na, man nė ieškot nereikėtų. Dvyniai- dvyniai.
aš čia savaitgalį savąjį maudžiau vonioje ir pagalvojau, kad galėtų būti tema "Pušku pušku". Nes vaikai puškendamiesi vonioje prisigalvoja visokių įdomių dalykėlių...
gal rudeniui ateinant, ar kaip nors panasiai, tokia grazi gamta daros, butinai reikia graziu nuotrauku, su geltonais lapais ir t.t.t
Pirmojo minimaratono proga, as siulyciau kazka panasaus "mini maratonas 2005". Tikriausiai atsiras tikrai nemazai iamzintu graziu akimirku is sio pirmojo renginio.
QUOTE(mamoolka @ 2005 09 12, 14:32)
Pirmojo minimaratono proga, as siulyciau kazka panasaus "mini maratonas 2005". Tikriausiai atsiras tikrai nemazai iamzintu graziu akimirku is sio pirmojo renginio.
"Sportas- sveikata" visi sportuojantys mažyliai?
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 12, 09:31)
aš čia savaitgalį savąjį maudžiau vonioje ir pagalvojau, kad galėtų būti tema "Pušku pušku". Nes vaikai puškendamiesi vonioje prisigalvoja visokių įdomių dalykėlių...
as irgi uz tokia tema! manau butu labai linsmu fotkiu
QUOTE(Elina @ 2005 09 12, 15:33)
"Sportas- sveikata" visi sportuojantys mažyliai?
Man irgi si tema patiktu.
o kada gi galės pasireikšti menininkės?rodos buvo žadėtas konkursas nuotraukėlėms pagražintoms įvairiomis programėlėmis... tokių gražių padariau,o nėra kam parodyti
QUOTE(daurynka @ 2005 09 15, 15:03)
o kada gi galės pasireikšti menininkės?rodos buvo žadėtas konkursas nuotraukėlėms pagražintoms įvairiomis programėlėmis... tokių gražių padariau,o nėra kam parodyti
tikrai butu idomi tema daug skoniu, daug nuomoniu...
QUOTE(daurynka @ 2005 09 15, 16:03)
kelis kartus apklausose mėginom "iškišti" jį, bet pagal procentą tų, kas norėtų ir realiai sugebėtų sudalyvauti jame, yra toks mažas, kad konkursas būtų labai negausus Bet gal dar po kurio laiko mėginsim pasiūlyt.