Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

O aš siūlyčiau tema "VAIKAI PAGAL HOROSKOPĄ", jau žinau kokią nuotrauką dėčiau. kur maniškis panašus į tikrą liūtą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 09 11, 12:16)
O aš siūlyčiau tema "VAIKAI PAGAL HOROSKOPĄ", jau žinau kokią nuotrauką dėčiau. kur maniškis panašus į tikrą liūtą biggrin.gif

aha...berniukai mergelės labai įdomiai tada turėtų atrodyt g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 09 11, 11:16)

na, man nė ieškot nereikėtų. Dvyniai- dvyniai.
Atsakyti
aš čia savaitgalį savąjį maudžiau vonioje ir pagalvojau, kad galėtų būti tema "Pušku pušku". Nes vaikai puškendamiesi vonioje prisigalvoja visokių įdomių dalykėlių... 4u.gif
Atsakyti
gal rudeniui ateinant, ar kaip nors panasiai, tokia grazi gamta daros, butinai reikia graziu nuotrauku, su geltonais lapais ir t.t.t wub.gif
Atsakyti
Pirmojo minimaratono proga, as siulyciau kazka panasaus "mini maratonas 2005". Tikriausiai atsiras tikrai nemazai iamzintu graziu akimirku is sio pirmojo renginio.
Atsakyti
QUOTE(mamoolka @ 2005 09 12, 14:32)
Pirmojo minimaratono proga, as siulyciau kazka panasaus "mini maratonas 2005". Tikriausiai atsiras tikrai nemazai iamzintu graziu akimirku is sio pirmojo renginio.

"Sportas- sveikata" visi sportuojantys mažyliai?
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 12, 09:31)
aš čia savaitgalį savąjį maudžiau vonioje ir pagalvojau, kad galėtų būti tema "Pušku pušku". Nes vaikai puškendamiesi vonioje prisigalvoja visokių įdomių dalykėlių... 4u.gif

as irgi uz tokia tema! drinks_cheers.gif thumbup.gif manau butu labai linsmu fotkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 12, 15:33)
"Sportas- sveikata" visi sportuojantys mažyliai?

Man irgi si tema patiktu. thumbup.gif
Atsakyti
o kada gi galės pasireikšti menininkės?rodos buvo žadėtas konkursas nuotraukėlėms pagražintoms įvairiomis programėlėmis... ax.gif tokių gražių padariau,o nėra kam parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 09 15, 15:03)
o kada gi galės pasireikšti menininkės?rodos buvo žadėtas konkursas nuotraukėlėms pagražintoms įvairiomis programėlėmis... ax.gif tokių gražių padariau,o nėra kam parodyti 4u.gif

tikrai butu idomi tema thumbup.gif daug skoniu, daug nuomoniu...
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 09 15, 16:03)

kelis kartus apklausose mėginom "iškišti" jį, bet pagal procentą tų, kas norėtų ir realiai sugebėtų sudalyvauti jame, yra toks mažas, kad konkursas būtų labai negausus sad.gif Bet gal dar po kurio laiko mėginsim pasiūlyt.
Atsakyti