man kazkaip nelabai atrodo valentinai ir vestuvines nuotraukos, nes tada jau teks rinkt graziausia nuotaka, o LT linke ziuret i grozi, tai siukneles liks antroj vietoj... valentine labiau turetu atsispindeti raudona, sirdute, buciniai ir pan.
Aš siūlyčiau prizus steigti bendrom pajėgom. Taip būtų galima apdovanoti net pvz 10 vietų
Tikrai žaisliuką į tą fondą įdėčiau. Gal kas knygelę dar ir pan
Labai daug geru ideju pateiket, dabar net minciu pritrukau. Teks pamastyti. Ka norejau pastebeti - kad gal reiktu atskirti profesionalias ir "namines" nuotraukas, kai kovojama del prizo. Man labai patiko visos dabartinio konkurso nuotraukos, bet manau, kad pries profesionalias labai sunku konkuruoti. Visgi jos graziau atrodo del fotografo patirties ir specialaus apsvietimo. Nenoreciau nuskriausti paprastu mamyciu, todel balsuosiu uz jas
man labai patiktu vaikuciai su gyvunais arba kai maudosi cia pasakiau todel, kad pati turiu tokias nuotraukytes o as labai noriu sudalyvauti ir parodyti savo leliu
Sąžinė yra itin gerai išauklėta: ji greitai liaujasi kalbinti tuos, kurie nenori jos klausytis (S.Batleris)