o žinot kokį aš konkursą siūlyčiau? na turbūt koks sunkokai vyktų bet man būtų žiauriai įdomus. jam reiktų 2 nuotraukų. mamos nuo tada kai jau vaikas turi bruožus, o ne katik gimęs, bu tada visi panašūs. iki 10-14 metų amžiaus. (jūsų, jūsų mamų; vyro, vyro tėtės) ir jūsų mažųjų atžalų, arba jūsų pačių, na žiūrint kas dalyvautų irgi tiek pat metų metų. geriausia kad metų skirtumas tarp asmenų nuotraukose būtų kuo mažesnis. žodžiu konkursas .. "Obuolys nuo obels.."
o nuotraukose, kuo panašesnis vaikas į savo mamą ar senelį (nes juk sako, vaikai atsigimsta į senelius). o prierašas galėtų būti tie panašumai, kurių nesimato nuotraukose. (na koks mėgstamiausias žodis, įprotis ar dar kas.)
tai vat.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 08 23, 12:57)
mamos nuo tada kai jau vaikas turi bruožus, o ne katik gimęs, bu tada visi panašūs. iki 10-14 metų amžiaus.
Eik jau panašūs...čia visi tik taip sako - nieko jie nepanašūs (maniškės abi labai skyrėsi). Mimika gal ir panaši, bet tik tiek.
Nors konkurso idėja gal ir visai nieko. Mano mažė sako panaši į kitos forumietės dukrytę, nors giminystės tarp mūsų lyg ir jokios
netikiu. pavartyk savo nuotraukas, mamos, uošvės. pamatysi, kad kaip 2 vandens lašaib tavo vaikiukas. aš jebent tai mamos kopija mažytė buvau, net pati neskiriu kur aš o kur ji o vyras į tėtį žiauriai panašus.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 08 23, 11:57)
o žinot kokį aš konkursą siūlyčiau? na turbūt koks sunkokai vyktų bet man būtų žiauriai įdomus. jam reiktų 2 nuotraukų. mamos nuo tada kai jau vaikas turi bruožus, o ne katik gimęs, bu tada visi panašūs. iki 10-14 metų amžiaus. (jūsų, jūsų mamų; vyro, vyro tėtės) ir jūsų mažųjų atžalų, arba jūsų pačių, na žiūrint kas dalyvautų irgi tiek pat metų metų. geriausia kad metų skirtumas tarp asmenų nuotraukose būtų kuo mažesnis. žodžiu konkursas .. "Obuolys nuo obels.."
o nuotraukose, kuo panašesnis vaikas į savo mamą ar senelį (nes juk sako, vaikai atsigimsta į senelius). o prierašas galėtų būti tie panašumai, kurių nesimato nuotraukose. (na koks mėgstamiausias žodis, įprotis ar dar kas.)
tai vat.
tai vat.
Na tu čia jau mano ideja pasivogej, tik aš buvau pavadinus ''Kaip du vandens lašai'' irgi visai nesenai buvau pasiulius
ups nemačiau tikiuos nepyksti. reiškia abiem įdomus būtų konkursas
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 08 23, 14:06)
netikiu. pavartyk savo nuotraukas, mamos, uošvės. pamatysi, kad kaip 2 vandens lašaib tavo vaikiukas. aš jebent tai mamos kopija mažytė buvau, net pati neskiriu kur aš o kur ji o vyras į tėtį žiauriai panašus.
Ui tik nereikia uošvės (nes tiesiog nepanašu ) - taip mano mažė panašį į mano seserį vaikystėje. Su tuo ir nesiginčiju.
Tik kad į vienos forumietės dukrytę taip pat.
VOBLA, TU NETEISI, KAD ŽIAURI TEMA , NES MANIŠKIS DAUGIAUSIAI MŪSŲ LOVOJ KARALIAUJA, KAI MAMYTĖ IŠ RYTO PRIE KOMPIUTERIO UŽSIMANO PASEDĖTI IR POKOKOLKAS, DAR NEMOKA VARTYTIS, TAI DAR RAMIAI GALIU PALIKTI
QUOTE(vobla @ 2005 08 23, 11:06)
Fu kokia nejuokinga tema.... jau savaitė kaip neišsimiegu, nes kažkas apie 3 valandą nakties susikrausto pas mus...Ir nebandyk atgal išgrūst...
Nenoriu tokios žiaurios temos, kaip ir visų kitų apie tai, kaip sadistai vaikučiai tėvelius kankina...
Nenoriu tokios žiaurios temos, kaip ir visų kitų apie tai, kaip sadistai vaikučiai tėvelius kankina...
Neteisi, neteisi Ir ašaros kartais būna - džiaugsmo
QUOTE(jėga @ 2005 08 24, 09:05)
Neteisi, neteisi Ir ašaros kartais būna - džiaugsmo
Tai kad ji ten ne apie ašaras, o apie vaiko miegojimą tėvų lovoje kalbėjo. Ašarų temai tai ir aš turėčiau ką pasiūlyti
aga.. aš irgi katik galvojau kad kaip faina būtų ką nors parašyt. arba dar koks nors, kur galėtų ne vien foto dalyvaut ir ne vien leliukai.
QUOTE(LYLY @ 2005 08 23, 08:35)
AŠ TAI SIŪLIČIAU TEMA "KARALIAUJU TĖVŲ LOVOJ" , SAVIŠKI KARTAIS PALIEKŲ VIENĄ MIEGOTI MŪSŲ LOVOJ, BŪNA JUOKINGA STEBĖTI, KAD TOKS MAŽAS TOKIOJE DIDELĖJE LOVOJE GULI
Geras konkursas Maniškė kiekvieną rytą taip daro