O man dar tokia mintis gimė Vėl apie vaikus
Kadangi manieji dažnai susipeša, o tai reiškia, kad dažnai ir bliauna , tai tema galėtų būt "Krokodilo ašaros" - kas gražiau žliumbia, pyksta ir pan. Vis kitaip, nei meilios šypsenėlės
Aha, būtų nieko - "Pikto vaiko" konkursas
QUOTE(jėga @ 2005 08 22, 22:55)
Kadangi manieji dažnai susipeša, o tai reiškia, kad dažnai ir bliauna , tai tema galėtų būt "Krokodilo ašaros" - kas gražiau žliumbia, pyksta ir pan. Vis kitaip, nei meilios šypsenėlės
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 22, 22:57)
Aha, būtų nieko - "Pikto vaiko" konkursas
Geras pasiulymas butu i ka paziuret ir pasijuokt, juk tie vaikai taip juokingai verkia
Krokodilo ašaros jėga
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 22, 23:04)
juk tie vaikai taip juokingai verkia
QUOTE(babuska @ 2005 08 23, 01:39)
ir as uz asaras
Ne mamos, o žvėrys
AŠ TAI SIŪLIČIAU TEMA "KARALIAUJU TĖVŲ LOVOJ" , SAVIŠKI KARTAIS PALIEKŲ VIENĄ MIEGOTI MŪSŲ LOVOJ, BŪNA JUOKINGA STEBĖTI, KAD TOKS MAŽAS TOKIOJE DIDELĖJE LOVOJE GULI
QUOTE(jėga @ 2005 08 22, 22:55)
Labai gera ideja
Kaip matau nebuvo jokio konkurso apie vaikucio mylimiausia zaisliuka , juk kiekvienas vaikutis turi kazka tokio....
Arba apie tai kaip musu mazieji sportuoja irgi idomu butu
Arba apie tai kaip musu mazieji sportuoja irgi idomu butu
QUOTE(LYLY @ 2005 08 23, 07:35)
AŠ TAI SIŪLIČIAU TEMA "KARALIAUJU TĖVŲ LOVOJ" , SAVIŠKI KARTAIS PALIEKŲ VIENĄ MIEGOTI MŪSŲ LOVOJ, BŪNA JUOKINGA STEBĖTI, KAD TOKS MAŽAS TOKIOJE DIDELĖJE LOVOJE GULI
Fu kokia nejuokinga tema.... jau savaitė kaip neišsimiegu, nes kažkas apie 3 valandą nakties susikrausto pas mus...Ir nebandyk atgal išgrūst...
Nenoriu tokios žiaurios temos, kaip ir visų kitų apie tai, kaip sadistai vaikučiai tėvelius kankina...
1. Galima daryti konkursą pagal spalvas. Pvz. "Raudona" - ir deda visi nuotraukas, kurioje dominuotų ar ben aiškiai išsiskirtų kažkas raudono. Galėtų sau dalyvaut ir suvaikės ir bevaikės ir kaip tik nori. Arba "žalia". Arba išvis gerai "Juoda"
2. Žurnaluose tėvams teko matyti konkursą "užaugęs as būsiu..." ar kažkaip panašiai. Gal ir nieko - tuo labiau, kad iš tikrųjų nuotraukos turėtų būti įvairios.
2. Žurnaluose tėvams teko matyti konkursą "užaugęs as būsiu..." ar kažkaip panašiai. Gal ir nieko - tuo labiau, kad iš tikrųjų nuotraukos turėtų būti įvairios.
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 23, 11:33)
1. Galima daryti konkursą pagal spalvas. Pvz. "Raudona" - ir deda visi nuotraukas, kurioje dominuotų ar ben aiškiai išsiskirtų kažkas raudono. Galėtų sau dalyvaut ir suvaikės ir bevaikės ir kaip tik nori. Arba "žalia". Arba išvis gerai "Juoda"
labai gera ideja, del " raudonos " , bet tik ne juoda brrrr