Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

O man dar tokia mintis gimė rolleyes.gif Vėl apie vaikus ax.gif
Kadangi manieji dažnai susipeša, o tai reiškia, kad dažnai ir bliauna cry.gif cry.gif , tai tema galėtų būt "Krokodilo ašaros" ax.gif - kas gražiau žliumbia, pyksta ir pan. Vis kitaip, nei meilios šypsenėlės smile.gif
Atsakyti
Aha, būtų nieko - "Pikto vaiko" konkursas devil.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 08 22, 22:55)
O man dar tokia mintis gimė rolleyes.gif  Vėl apie vaikus ax.gif
Kadangi manieji dažnai susipeša, o tai reiškia, kad dažnai ir bliauna cry.gif  cry.gif , tai tema galėtų būt "Krokodilo ašaros" ax.gif  - kas gražiau žliumbia, pyksta ir pan. Vis kitaip, nei meilios šypsenėlės smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 22, 22:57)
Aha, būtų nieko - "Pikto vaiko" konkursas  devil.gif  biggrin.gif

Geras pasiulymas thumbup.gif butu i ka paziuret ir pasijuokt, juk tie vaikai taip juokingai verkia biggrin.gif
Atsakyti
Krokodilo ašaros jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 23, 00:28)
Krokodilo ašaros jėga thumbup.gif

ir as uz asaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 22, 23:04)
juk tie vaikai taip juokingai verkia biggrin.gif

QUOTE(babuska @ 2005 08 23, 01:39)
ir as uz asaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ne mamos, o žvėrys laugh.gif
Atsakyti
AŠ TAI SIŪLIČIAU TEMA "KARALIAUJU TĖVŲ LOVOJ" , SAVIŠKI KARTAIS PALIEKŲ VIENĄ MIEGOTI MŪSŲ LOVOJ, BŪNA JUOKINGA STEBĖTI, KAD TOKS MAŽAS TOKIOJE DIDELĖJE LOVOJE GULI biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 08 22, 22:55)
O man dar tokia mintis gimė rolleyes.gif  Vėl apie vaikus ax.gif
Kadangi manieji dažnai susipeša, o tai reiškia, kad dažnai ir bliauna cry.gif  cry.gif , tai tema galėtų būt "Krokodilo ašaros" ax.gif  - kas gražiau žliumbia, pyksta ir pan. Vis kitaip, nei meilios šypsenėlės smile.gif

Labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
Kaip matau nebuvo jokio konkurso apie vaikucio mylimiausia zaisliuka ax.gif , juk kiekvienas vaikutis turi kazka tokio....
Arba apie tai kaip musu mazieji sportuoja irgi idomu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 08 23, 07:35)
AŠ TAI SIŪLIČIAU TEMA "KARALIAUJU TĖVŲ LOVOJ" , SAVIŠKI KARTAIS PALIEKŲ VIENĄ MIEGOTI MŪSŲ LOVOJ, BŪNA JUOKINGA STEBĖTI, KAD TOKS MAŽAS TOKIOJE DIDELĖJE LOVOJE GULI biggrin.gif  wub.gif

Fu kokia nejuokinga tema.... jau savaitė kaip neišsimiegu, nes kažkas apie 3 valandą nakties susikrausto pas mus...Ir nebandyk atgal išgrūst... cry.gif cry.gif cry.gif
Nenoriu tokios žiaurios temos, kaip ir visų kitų apie tai, kaip sadistai vaikučiai tėvelius kankina...
Atsakyti
1. Galima daryti konkursą pagal spalvas. Pvz. "Raudona" - ir deda visi nuotraukas, kurioje dominuotų ar ben aiškiai išsiskirtų kažkas raudono. Galėtų sau dalyvaut ir suvaikės ir bevaikės ir kaip tik nori. Arba "žalia". Arba išvis gerai "Juoda" biggrin.gif tongue.gif

2. Žurnaluose tėvams teko matyti konkursą "užaugęs as būsiu..." ar kažkaip panašiai. Gal ir nieko - tuo labiau, kad iš tikrųjų nuotraukos turėtų būti įvairios. rolleyes.gif

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 23, 11:33)
1. Galima daryti konkursą pagal spalvas. Pvz. "Raudona" - ir deda visi nuotraukas, kurioje dominuotų ar ben aiškiai išsiskirtų kažkas raudono. Galėtų sau dalyvaut ir suvaikės ir bevaikės ir kaip tik nori. Arba "žalia". Arba išvis gerai "Juoda"  biggrin.gif  tongue.gif

labai gera ideja, del " raudonos " 4u.gif , bet tik ne juoda brrrr schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 23 rugpjūčio 2005 - 11:57