Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Siulau tema : Mano kulinariniai sugebejimai biggrin.gif ka manot? Galetume BENT akeles paganyti, ves vien tik vaikuciai , tikrai pabodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 08 13, 21:40)
Siulyciau truputi time-out padaryti nuo vaiku foto konkursu (bo jau akys uzraibo, sirdis apsalo) ir surengti konkursa tema "Mano teritorija" (vaiku kambarys). Manau, visoms mamoms butu idomu paziureti i kitu vaiku kambarius. CIa ne tik graziausius galima butu isrinkti, bet ir ideju pasisemti.

P.S. Jei galima, tai padarykit toki konkursa iki Naujamecio, kol savo vaiku kambariu nebaigiau rengti.  rolleyes.gif

jėgova idėja thumbup.gif o aš dar siūlyciau pridėti tokias kaip "Mano gėlynas" arba "Mano kiemelis" kaip sutvarkyta apilnka prie nuosavo namo,kokiam sodear sodyboje
Atsakyti
O dar galėtų būt konkursas "SUPERkadras" su pačiom pačiausiom nuotraukom bet kokia tema(kiemas, katinas, vaikas, dangus ir t.t.) rolleyes.gif Išrenki pačią gražiausią ir dalyvauji ax.gif

Visi galėtų dalyvaut ir būtų patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 22 rugpjūčio 2005 - 09:32
Nu jeigu jau siūlomos temos „Mano vaikų kambarys“, „Mano kulinariniai sugebėjimai“ ir „Mano gėlynas“, tai man belieka pasiūlyti pagal kitas forumo temas:

„Mano internetinėje parduotuvėje nusipirktas daiktas“,
„Mano kontracepcinė priemonė“,
„Mano surinktas puzlis“ ir pan.
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 08 22, 15:51)

blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jei kuri pora kontracepsija pasirinko nutrauktą aktą- tai....ghmz...ghmz... blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kuo tau tas puzlis uzkliuvo biggrin.gif biggrin.gif , geras daiktas, ir zinai kiek vargo ir malonumo kol sudedi????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 08 20, 14:43)
Ir man toks konkursas patiktų"Supermamos vaikystė"

Toks jau taip pat buvo. Vadinosi "kai aš mažas buvau". tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 08 22, 16:51)
Nu jeigu jau siūlomos temos „Mano vaikų kambarys“, „Mano kulinariniai sugebėjimai“ ir „Mano gėlynas“, tai man belieka pasiūlyti pagal kitas forumo temas:

kontraceptines priemones foto? parodyk pavyzdziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 22, 18:43)
Toks jau taip pat buvo. Vadinosi "kai aš mažas buvau".  tongue.gif

Tikrai,vėliau po žinutės parašymo,aptikau tą konkursą. Ir pamačiau,kad tu,Karbyne,vaikystėj buvai labai išdykus tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 08 22, 19:08)
pamačiau,kad tu,Karbyne,vaikystėj buvai labai išdykus tongue.gif  mirksiukas.gif

Užtat dabar auksinė ir švelni kaip šilkas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 22, 19:01)
kontraceptines priemones foto? parodyk pavyzdziu tongue.gif

Vat kai pasirinksiu voblos minėtąją, būtinai parodys tongue.gif iu
Atsakyti
o man tema apie kulinarinius sugebėjimus patinka, man ji asocijuojasi su vaizdeliais, kuriuose mamytes ištiko įvairūs kuriozai virtuvėje (makaronai ant ausų pvz. biggrin.gif ) mirksiukas.gif
QUOTE(Savūnė @ 2005 08 22, 16:51)

Atsakyti