Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Siulyciau truputi time-out padaryti nuo vaiku foto konkursu (bo jau akys uzraibo, sirdis apsalo) ir surengti konkursa tema "Mano teritorija" (vaiku kambarys). Manau, visoms mamoms butu idomu paziureti i kitu vaiku kambarius. CIa ne tik graziausius galima butu isrinkti, bet ir ideju pasisemti.

P.S. Jei galima, tai padarykit toki konkursa iki Naujamecio, kol savo vaiku kambariu nebaigiau rengti. rolleyes.gif
Atsakyti
Dar siūlau kartu pamąstyti, kokių temų konkursams norėtumėte rudeniui - artėja rugsėjis (mokyklos, darželiai, grybai miške - kas dar?) norėtume kažko tikrai rudeniško, nes "vasariškų karštų" temų turėjome sočiai, dabar jau ruošiamės kitam sezonui mirksiukas.gif Ačiū už idėjas!
Atsakyti
aš siūlyčiau temą "Mažasis turistas" arba " Smagumai gamtoje..." manau kiekviena šeima mėgsta atitrūkti nuo darbų, nuo miesto ir pailsėti gamtos, miško apsuptyje.Ir nebūtinai vasarą, galima ir rudenį- grybaujant, uogaujant...Tad galbūt tiktų nuotraukos, kur vaikučiai(ir jų tėveliai ) leidžia turiningai laiką gamtoje-poilsiauja su palapinėmis, kepa šašlykus, ar vakaroja prie laužo, grybauja, uogauja, žvejoja ir t.t
Atsakyti
siuliciau rudenini konkursa " rudens lobis", gali akcentuotis kokie nors rudeniski dalykai kaip nusidaze rudens spalvu medziai, grybai, kastonai, kokios ruosiamos uogienes, ruda zole, nuvyte ziedai ir siaip viskas kas nyksta ar turtingeja rudens groziu smile.gif
Atsakyti
gal dar jei lieciant tik mazylius galima butu surengti koki kepuriu konkursa smile.gif
Atsakyti
Norgės pasiūlymas superinis, tikrai, jau norisi kažko kito nei vien tik vaikučių nuotraukos ax.gif O vaikų kambario fotokonkursas tikrai puiki mintis, nors mes tokio ir neturim, bet įdėjų tikrai tikrai reikia thumbup.gif

Babuskos pasiūlytas kepurių konkursas būtų nuobodokas ax.gif , o va dėl tų rudens gėrybių ir gražėjančios gamtos vaizdelių, būtų visai nieko ax.gif
Atsakyti
Man butu idomu pamatyti vyresnius vaikus mokyklineje aplinkoje, nors tokiu nuotrauku turbut mazokai albumuose g.gif Galetume ir save dar mokiniais ideti...
Atsakyti
As dar vaikuchiu neturiu... Ar nebutu galima kokiu konkursiuku tokioms kaip man ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2005 08 19, 18:34)
As dar vaikuchiu neturiu... Ar nebutu galima kokiu konkursiuku tokioms kaip man ax.gif ?

Ar tu pati vaikutis nebuvai? Dėk savo vaikystės nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2005 08 11, 12:55)
Pamatys tevai kitu vaikus ir jiems bus smagiau, kad ne ju vienu tokie smile.gif

biggrin.gif
tikras lietuviskas poziuris thumbup.gif thumbup.gif : Man gerai, jei kaimynui blogai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 08 20, 01:19)
Ar tu pati vaikutis nebuvai? Dėk savo vaikystės nuotraukas biggrin.gif

Neblogas gal pasaliumymas, bet... Tu laiku nuotraukos nuskanuotos nekaip atrodo. O kita problemele... Mano visos nuotraukos pas tevukus, su savim turiu tik kelias pachias megstamiausias. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2005 08 20, 12:43)
su savim turiu tik kelias pachias megstamiausias. ax.gif

O kokias daugiau dėt,jei ne mėgstamiausias? mirksiukas.gif
Ir man toks konkursas patiktų"Supermamos vaikystė" ax.gif Nes jau atrodo visos temos buvo-ir vestuvių,ir kaip laukėmės,ir kaip maitinom,ir kaip atostogavom.. g.gif
Atsakyti