Sakes! bet juk tai ideja:)) Rimtai, dziugu! Pasakau Eureks ir spaudziu desine ranka:)) Saunuole
aš norėčiau pritarti dviems temoms.jurgita b pasiūlytai temai "aš jau didelė panelė(kavalierius)" na,pavadinimą reiktų pergalvoti.kad tiktų ir visiems
na ir iingri pasiūlyta tema visai nebloga."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų.
o kokią savo temą pasiūlyt galėčiau?
1."aš rudenėlis,paukštis rudeninis"-tai aišku tema rudeniui.tarp lapų..ir galėtų būti ne tik vaikams.
2."baigės vasarėlė,eisiu į mokyklėlę"-čia labiau gal apie rugsėjo pirmąją.tai irgi rudeninė tema.
3."mano meilė begalinė"-nežinau,gal ir buvo kas panašaus,bet labai mano vaikučiai myli vienas kitą tai visokiausių fotkių apie tą meilę turim
na ir iingri pasiūlyta tema visai nebloga."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų.
o kokią savo temą pasiūlyt galėčiau?
1."aš rudenėlis,paukštis rudeninis"-tai aišku tema rudeniui.tarp lapų..ir galėtų būti ne tik vaikams.
2."baigės vasarėlė,eisiu į mokyklėlę"-čia labiau gal apie rugsėjo pirmąją.tai irgi rudeninė tema.
3."mano meilė begalinė"-nežinau,gal ir buvo kas panašaus,bet labai mano vaikučiai myli vienas kitą tai visokiausių fotkių apie tą meilę turim
QUOTE(iingri @ 2005 07 30, 07:26)
Dar būtu įdomus konkursas palyginimui kaip vaikai panašus i tevus. kad butu galima sudeti nuotraukas vaiko ir panašaus amžiaus mažo tevo ar mamos.Ir rinktume pačius panašiausius ir galetu vadintis ''Kaip du vandens lašai'' ar kaškas panšaus.
Tikiuos aiškei surašiau mintį
Tikiuos aiškei surašiau mintį
Labai idomus pasiulymas
Tik gaila, kad as vaikystes nuotrauku labai mazai turiu turbut negaleciau sudalyvauti
3."mano meilė begalinė"-nežinau @ gal ir buvo kas panašaus,bet labai mano vaikučiai myli vienas kitą tai visokiausių fotkių apie tą meilę turim [/color)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> [/quote]
Tikrai butu daug labai mielu ir graziu nuotrauku
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 31, 16:52)
As noreciau daugiau konkursu nestukems, nes ziuriu ju cia daug, vis keiciasi, o konkursas tebuvo vienas. Tuoj ir pati pagimdysiu taip ir nesudalyvavusi...
o tai tu nori konkrečiai nėštukėms?o kažin,negalima nėštukėms dalyvaut visuose bendruose?Kad ir "man jūra iki kelių" ir kitose?
Nežinau, gal jau kur buvo toks pasiūlymas, bet vasarą daug atostogaujančių šeimų, tai kodėl nepadarius konkurso "Mano šeimos atostogos"
Vietoj nuotraukų pavadinimo galėtų būti tiesiog šalis, miestas, kur atostogauta
O konkursas "Kaip du vandens lašai"
Tik gaila, neatsivežėm čia iš LT savo vaikystės nuotraukų albumų
O konkursas "Kaip du vandens lašai"
Tik gaila, neatsivežėm čia iš LT savo vaikystės nuotraukų albumų
QUOTE(Letta @ 2005 08 03, 10:42)
Nežinau, gal jau kur buvo toks pasiūlymas, bet vasarą daug atostogaujančių šeimų, tai kodėl nepadarius konkurso "Mano šeimos atostogos"
Forume visą vasarą ir rudenį vyksta konkursas "Atostogų fotoreportažas", kur galima įdėti daug savo kelionės foto, aprašyti ją, papasakoti kelionės, atostogų įspūdžius. spausk čia
Uzteks jau tu saldziu ir romantisku paveiksliuku! Darykit ka nors kitokio, pvz:
"Vaikiskas kuno dizainas" - issipaise ir kitaip issimurzine vaikai
arba
"Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai
Pamatys tevai kitu vaikus ir jiems bus smagiau, kad ne ju vienu tokie
arba
[quote=Reklamiste,2005 08 11, 09:55]
Darykit ka nors kitokio, pvz:
"Vaikiskas kuno dizainas" - issipaise ir kitaip issimurzine vaikai arba "Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai
[/quote]
Pritariu ir aš Oi kiek tokių nuotraukų galima rasti
[/QUOTE]."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų[QUOTE]
Ir šitai temai pritariu Tik galima būtų dėti ne tik vaikų-tėvų panašumo įrodymus, bet ir parodyti panašumą, tarp dviejų, trijų ar daugiau vaikų...
Darykit ka nors kitokio, pvz:
"Vaikiskas kuno dizainas" - issipaise ir kitaip issimurzine vaikai arba "Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai
[/quote]
Pritariu ir aš Oi kiek tokių nuotraukų galima rasti
[/QUOTE]."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų[QUOTE]
Ir šitai temai pritariu Tik galima būtų dėti ne tik vaikų-tėvų panašumo įrodymus, bet ir parodyti panašumą, tarp dviejų, trijų ar daugiau vaikų...
QUOTE(Reklamiste @ 2005 08 11, 12:55)
Uzteks jau tu saldziu ir romantisku paveiksliuku! Darykit ka nors kitokio, pvz:
arba
arba
Tiksliai
QUOTE(Reklamiste @ 2005 08 11, 12:55)