Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

doh.gif Sakes! bet juk tai ideja:)) Rimtai, dziugu! Pasakau Eureks ir spaudziu desine ranka:)) Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
aš norėčiau pritarti dviems temoms.jurgita b pasiūlytai temai "aš jau didelė panelė(kavalierius)" na,pavadinimą reiktų pergalvoti.kad tiktų ir visiems 4u.gif

na ir iingri pasiūlyta tema visai nebloga."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų. biggrin.gif

o kokią savo temą pasiūlyt galėčiau? rolleyes.gif
1."aš rudenėlis,paukštis rudeninis"-tai aišku tema rudeniui.tarp lapų..ir galėtų būti ne tik vaikams.
2."baigės vasarėlė,eisiu į mokyklėlę"-čia labiau gal apie rugsėjo pirmąją.tai irgi rudeninė tema.
3."mano meilė begalinė"-nežinau,gal ir buvo kas panašaus,bet labai mano vaikučiai myli vienas kitą tai visokiausių fotkių apie tą meilę turim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 30 liepos 2005 - 19:43
QUOTE(iingri @ 2005 07 30, 07:26)
Dar būtu įdomus konkursas palyginimui kaip vaikai panašus i tevus. kad butu galima sudeti  nuotraukas vaiko ir panašaus amžiaus mažo tevo ar mamos.Ir rinktume pačius panašiausius ir galetu vadintis ''Kaip du vandens lašai'' ar kaškas panšaus.
Tikiuos aiškei surašiau mintį  4u.gif

Labai idomus pasiulymas thumbup.gif
Tik gaila, kad as vaikystes nuotrauku labai mazai turiu cry.gif turbut negaleciau sudalyvauti unsure.gif
Atsakyti

3."mano meilė begalinė"-nežinau @ gal ir buvo kas panašaus,bet labai mano vaikučiai myli vienas kitą tai visokiausių fotkių apie tą meilę turim tongue.gif[/color)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> [/quote]

Tikrai butu daug labai mielu ir graziu nuotrauku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė: 31 liepos 2005 - 08:11
As noreciau daugiau konkursu nestukems, nes ziuriu ju cia daug, vis keiciasi, o konkursas tebuvo vienas. Tuoj ir pati pagimdysiu taip ir nesudalyvavusi...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 31, 16:52)
As noreciau daugiau konkursu nestukems, nes ziuriu ju cia daug, vis keiciasi, o konkursas tebuvo vienas. Tuoj ir pati pagimdysiu taip ir nesudalyvavusi...

o tai tu nori konkrečiai nėštukėms?o kažin,negalima nėštukėms dalyvaut visuose bendruose?Kad ir "man jūra iki kelių" ir kitose?
Atsakyti
Nežinau, gal jau kur buvo toks pasiūlymas, bet vasarą daug atostogaujančių šeimų, tai kodėl nepadarius konkurso "Mano šeimos atostogos" g.gif
Vietoj nuotraukų pavadinimo galėtų būti tiesiog šalis, miestas, kur atostogauta mirksiukas.gif

O konkursas "Kaip du vandens lašai" thumbup.gif
Tik gaila, neatsivežėm čia iš LT savo vaikystės nuotraukų albumų cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 03 rugpjūčio 2005 - 09:43
QUOTE(Letta @ 2005 08 03, 10:42)
Nežinau, gal jau kur buvo toks pasiūlymas, bet vasarą daug atostogaujančių šeimų, tai kodėl nepadarius konkurso "Mano šeimos atostogos" g.gif
Vietoj nuotraukų pavadinimo galėtų būti tiesiog šalis, miestas, kur atostogauta mirksiukas.gif

Forume visą vasarą ir rudenį vyksta konkursas "Atostogų fotoreportažas", kur galima įdėti daug savo kelionės foto, aprašyti ją, papasakoti kelionės, atostogų įspūdžius. spausk čia
Atsakyti
Uzteks jau tu saldziu ir romantisku paveiksliuku! Darykit ka nors kitokio, pvz:
"Vaikiskas kuno dizainas" - issipaise ir kitaip issimurzine vaikai
arba
"Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai

Pamatys tevai kitu vaikus ir jiems bus smagiau, kad ne ju vienu tokie smile.gif

Atsakyti
[quote=Reklamiste,2005 08 11, 09:55]
Darykit ka nors kitokio, pvz:
"Vaikiskas kuno dizainas" - issipaise ir kitaip issimurzine vaikai arba "Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai
[/quote]
Pritariu ir aš thumbup.gif thumbup.gif Oi kiek tokių nuotraukų galima rasti biggrin.gif biggrin.gif
[/QUOTE]."kaip du vandens lašai".man tikrai įdomu stebėti panašumus ir skirtumus.aš savo vaikų ir savo nuotraukas dažnai žiūriu ir ieškau panašumų[QUOTE]
Ir šitai temai pritariu thumbup.gif Tik galima būtų dėti ne tik vaikų-tėvų panašumo įrodymus, bet ir parodyti panašumą, tarp dviejų, trijų ar daugiau vaikų...

Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2005 08 11, 12:55)
arba
"Oziai sveciuose" - bliaunantys, pikti, susirauke, nepatenkinti vaikai

Tiksliai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2005 08 11, 12:55)