QUOTE(Aurėja @ 2005 06 07, 15:28)
ačiū už puikias idėjas! tikrai turėsim galvoje
O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas
O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas
O kodėl tarp žiedų - tai jei bus tarp rudeninių lapų tai netiks?
QUOTE(westa @ 2005 06 15, 11:10)
O kodėl tarp žiedų - tai jei bus tarp rudeninių lapų tai netiks?
Tarp žiedų, nes dabar vasara (na, ir pavasario žiedai tiks, nes mintis šiam konkursui daugumui kilo jau nuo pavasario, kai tik viskas ėmė žydėti). O rudeninius lapus pasilikim rudeniui - bus dar jiems metas
Aš ir mano chebra. Gal visai nebloga tema nuotraukų konkursui?
Gal toki, kur vaikai mamu rubais apsirenge "As jau didele panele" ?
Aš norečiau konkurso didesniems vaikas, kurie atsisveiko su sauskelnėmis. Būtų daug fainų fotkių kaip vaikai sėdi ant puodo, kas miega, kas valgo sedėdami ...
"Aš ir mano naujas draugas ,puodas"
"Aš ir mano naujas draugas ,puodas"
QUOTE(jurgita_b @ 2005 07 11, 15:57)
Gal toki, kur vaikai mamu rubais apsirenge "As jau didele panele" ?
Arba zinoima "Kavalierius". Kaip cia galejau taip apsizioplinti. Sorry
norėčiau konkurso su seneliais tikrai gražu kai kelios kartos susirenka
Beje.. O kodel nesugalvojus temos fotokonkursui- gimdymas mane padare grazesne
Dar būtu įdomus konkursas palyginimui kaip vaikai panašus i tevus. kad butu galima sudeti nuotraukas vaiko ir panašaus amžiaus mažo tevo ar mamos.Ir rinktume pačius panašiausius ir galetu vadintis ''Kaip du vandens lašai'' ar kaškas panšaus.
Tikiuos aiškei surašiau mintį
Tikiuos aiškei surašiau mintį