Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

"Mazieji kulinarai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 07, 15:28)
ačiū už puikias idėjas! tikrai turėsim galvoje  mirksiukas.gif

O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų  wub.gif 
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas  thumbup.gif

O kodėl tarp žiedų - tai jei bus tarp rudeninių lapų tai netiks? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 06 15, 11:10)
O kodėl tarp žiedų - tai jei bus tarp rudeninių lapų tai netiks?  unsure.gif

Tarp žiedų, nes dabar vasara (na, ir pavasario žiedai tiks, nes mintis šiam konkursui daugumui kilo jau nuo pavasario, kai tik viskas ėmė žydėti). O rudeninius lapus pasilikim rudeniui - bus dar jiems metas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir mano chebra. Gal visai nebloga tema nuotraukų konkursui? g.gif
Atsakyti
Siulyciau konkursa "Mano mazojo krikstynos" manau bus graziu nuotraukeliu, mazuju angeliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal toki, kur vaikai mamu rubais apsirenge "As jau didele panele" ?
Atsakyti
Aš norečiau konkurso didesniems vaikas, kurie atsisveiko su sauskelnėmis. Būtų daug fainų fotkių kaip vaikai sėdi ant puodo, kas miega, kas valgo sedėdami ... laugh.gif

"Aš ir mano naujas draugas ,puodas"
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2005 07 11, 15:57)
Gal toki, kur vaikai mamu rubais apsirenge "As jau didele panele" ?

Arba zinoima "Kavalierius". Kaip cia galejau taip apsizioplinti. Sorry doh.gif
Atsakyti
norėčiau konkurso su seneliais smile.gif tikrai gražu kai kelios kartos susirenka tongue.gif
Atsakyti
Pušku-pušku 4u.gif
Atsakyti
Beje.. O kodel nesugalvojus temos fotokonkursui- gimdymas mane padare grazesne
Atsakyti
Dar būtu įdomus konkursas palyginimui kaip vaikai panašus i tevus. kad butu galima sudeti nuotraukas vaiko ir panašaus amžiaus mažo tevo ar mamos.Ir rinktume pačius panašiausius ir galetu vadintis ''Kaip du vandens lašai'' ar kaškas panšaus.
Tikiuos aiškei surašiau mintį 4u.gif
Atsakyti