Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

gal visai nieko tema :
4u.gif 4u.gif 4u.gif pati jauniausia mociute cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illona: 28 gegužės 2005 - 20:49
O aš galvoju, kad kada galėtų būt konkursas tema "Mažieji teroristai" Nes maniškė tai oho kaip terorizuoja ir pakankinti mus labai mėgsta smile.gif
Atsakyti
O as galvoju butu neblogai tema "Mano krikstateviai ir as"
Atsakyti
"Tarp vasaros žiedų" ....tikiuos nesikartoju, nes nieko neskaičiau ax.gif
Atsakyti
Nežinau, gal jau ir buvo:
AŠ IR MANO AUGINTINIS
AKIMIRKOS IŠ MANO GIMTADIENIO.
Atsakyti
"Kai užauga ragučiai" (kai ožiukai aplanko vaikus smile.gif )
Atsakyti
"AŠ - senelių džiaugsmas!"
Atsakyti
O man jau kažkaip norisi tegu ir vaikučio portreto ar dar kokios nuotraukos konkurso, prie kurių redagavimo būtų prikišti mamyčių ar tėvelių "nagai". Kas tiesiog sudalyvautų, kas laimėtų, o kas tiesiog gerų idėjų pasisemtų...
Ewa, ne į temą, bet mes, atrodo, tą pačią dieną vaikų gimtadienį švenčiame - tiek, kad maniškė (dičkė) pora metų vyresnė biggrin.gif
Omeny turiu štai ką (atleiskit pradedančiąjai blush2.gif , o ir mažinat numažėjo ir ryškumas) biggrin.gif )
user posted image
Taip pat palaikau idėją apie krikštatėvius ir senelius...nus verta pagarbą atiduot biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už puikias idėjas! tikrai turėsim galvoje mirksiukas.gif

O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų wub.gif
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas thumbup.gif
Atsakyti
LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif KONKURSAS VAIKAS SU AUGINTINIU.O IKI LIEPOS PRIDARYSIM FOTO GAMTOJA.GAL KADA NORS BUS GRAŽIAUSIA ŠYPSENĖLĖ 4u.gif
Atsakyti
Jau bijau konkursų gamtoje ir su augintiniu, tokia gausybė nuotraukų bus blink.gif blink.gif Jau dabar, su tėveliais, kas darosi..Man kyla noras kažkaip apriboti, tiksliau siauresnę temą ar su dizainu, kaip sako Karbynė.
Atsakyti
tikrai labai pritariu idėjai dėl apdailintų nuotraukų konkurso 4u.gif
Atsakyti