gal visai nieko tema :
pati jauniausia mociute
O aš galvoju, kad kada galėtų būt konkursas tema "Mažieji teroristai" Nes maniškė tai oho kaip terorizuoja ir pakankinti mus labai mėgsta
O as galvoju butu neblogai tema "Mano krikstateviai ir as"
"Tarp vasaros žiedų" ....tikiuos nesikartoju, nes nieko neskaičiau
"Kai užauga ragučiai" (kai ožiukai aplanko vaikus )
O man jau kažkaip norisi tegu ir vaikučio portreto ar dar kokios nuotraukos konkurso, prie kurių redagavimo būtų prikišti mamyčių ar tėvelių "nagai". Kas tiesiog sudalyvautų, kas laimėtų, o kas tiesiog gerų idėjų pasisemtų...
Ewa, ne į temą, bet mes, atrodo, tą pačią dieną vaikų gimtadienį švenčiame - tiek, kad maniškė (dičkė) pora metų vyresnė
Omeny turiu štai ką (atleiskit pradedančiąjai , o ir mažinat numažėjo ir ryškumas) )
Taip pat palaikau idėją apie krikštatėvius ir senelius...nus verta pagarbą atiduot
Ewa, ne į temą, bet mes, atrodo, tą pačią dieną vaikų gimtadienį švenčiame - tiek, kad maniškė (dičkė) pora metų vyresnė
Omeny turiu štai ką (atleiskit pradedančiąjai , o ir mažinat numažėjo ir ryškumas) )
Taip pat palaikau idėją apie krikštatėvius ir senelius...nus verta pagarbą atiduot
ačiū už puikias idėjas! tikrai turėsim galvoje
O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas
O artimiausi konkursai bus šie: vienas su augintiniais (gyvūnėliais), o kitas - liepos mėn. vaikai gamtoje, tarp žiedų
Vėliau pateiksim balsavimą dėl kitų konkursų, kur įtrauksim ir paskutines šaunias idėjas
LABAI KONKURSAS VAIKAS SU AUGINTINIU.O IKI LIEPOS PRIDARYSIM FOTO GAMTOJA.GAL KADA NORS BUS GRAŽIAUSIA ŠYPSENĖLĖ