Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

norėčiau temos "Draugystė su puodu" rolleyes.gif
Atsakyti
Siulau konkurseli "SM dalyviu susitikimai". Ir Noa pagaliau galetu buti patvirtinta, ir kiti pasirodytu smile.gif

TAURE, gera tema thumbup.gif Galima padaryti ir platesne tema "As jau didelis", kuri apjungtu ir puodukus. Cia tik pamastymas, jei kas neturi puodukiniu nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 04 15, 23:08)
Siulau konkurseli "SM dalyviu susitikimai". Ir Noa pagaliau galetu buti patvirtinta, ir kiti pasirodytu smile.gif

TAURE, gera tema thumbup.gif Galima padaryti ir platesne tema "As jau didelis", kuri apjungtu ir puodukus. Cia tik pamastymas, jei kas neturi puodukiniu nuotrauku.

Nea, tas yr banalu ir neįdomu sad.gif

Puodas geriau smile.gif Įdėčiau foto su kokiu bjauriu senu nedoru diedu rolleyes.gif

Geriau temos:
"Ar mylėsi tu mane / kai ruduo ateis"
"Neįprasti reiškiniai: negi taip nebuvo jums" biggrin.gif
"Už miegamojo durų" (nebūtinai suprast tiesiogiai rolleyes.gif )
"Gelbėkim eilinį Rajaną" biggrin.gif
"Bjauri diena"...
Atsakyti
Vaikelis ir jo gyvunelis tongue.gif
Pliusku pliusku vandeniuku: smile.gif
Mano megstamiausias zaislas ax.gif
Mano tetis superinis smile.gif
Kaime pas senelius mirksiukas.gif
AS miske blink.gif
AS pas tevelius darbe biggrin.gif
mano piesiniukas doh.gif

Mano temos pasiulytos butu tokios

Atsakyti
Kuo daugiau temu, tuo geriau, tam ir yra konkursai, kad mamos su visais savo numyletiniais galetu pasirodyti. Ar ne taip g.gif ?
Atsakyti
Man tai šiandien kilo mintis, kai išvydau tarpdury savo karalaitę. Jau tokia "Švari" sugrįžo iš lauko, kad blink.gif blink.gif blink.gif Taigi tema- "Mama parėjau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Č. Giedrė @ 2005 05 01, 00:27)
Man tai šiandien kilo mintis, kai išvydau tarpdury savo karalaitę. Jau tokia "Švari" sugrįžo iš lauko, kad  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Taigi tema- "Mama parėjau" smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau įsivaizduoju kiek gerų kadrų būtų įdėta doh.gif biggrin.gif gaėčiau ir savo nubrozdintus kelius paviešint biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Aš čia buvus kur nebuvus atkeliavau pasidalinti savo mintelėmis apie
konkursus smile.gif

Labai tikiuosi, kad bus konkursas gražių gamtos kampelių tema. Netiesa, kad
vasarą gamta gražiausia. Buvau miške- pavasaris toks nuostabus, viskas bunda
žaliuoja, sugrįžta gyvenimui... thumbup.gif savaitgalį pafotkinau, tai tikiuosi,
kad turėsiu progos jas parodyti ir kitiems smile.gif

Kas lankosi Faunos skyrelyje, matė, kad turime temą- juokingos ir šaunios
mūsų augintinių nuotraukos. O kodėl nebūtų galima šią temą išplėtoti iki
konkurso. Daugelis iš mūsų laiko visokiausius gyvūnėlius, manau,
susidomėjimas ir dalyvavimas būtų didelis thumbup.gif

Tas pats vyksta ir rankdarbių skyrelyje- Visi mes turime kažkokį hobby,
galėtumėme surengti ir rankdarbių konkursėlį smile.gif

Dabar pamąsčiau, kad pagal supermama.lt forume suskirstytas temas,
galėtumėme daug konkursų sugalvoti- fauna, flora, rankdarbiai, geriausias
receptas su iliustracijomis, mūsų kūryba (milijonas temų temelių), o jau
konkursai apie vaikus ir jų tėvelius tai išvis temų gausybė biggrin.gif

Tai tiek pavasarinio galvosūkio konkursų tema smile.gif gražaus ir šilto pavasario.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 03 gegužės 2005 - 11:09
O aš labai norėčiau konkurso truputį su fantazija, ta prasme, kad nebūtų grynai tiesioginės prasmės g.gif
Nu pvz."Kaip sapnas", galėtų būti ir montažinės nuotraukos, kažkokios su tam tikra nuotaika g.gif
Arba pvz. koks nors pavadinimu " Kūdikystės kvapas" ( nu ne kakučio ax.gif ). bet šiaip kas nors susiję su kūdikiniais laikais: vystyklais, čiulptukais, buteliukais ir t.t.
Nelabai moku paaiškint bet pati tai žinau, kad norėčiau kažkokio ne tokio buitiško ir tiesioginio konkurso, tiesiog, kad mamyčių fantazija truputį suveiktų.
Nes iki šiol visi konkursai labai konkretūs buvo g.gif
Atsakyti
Man visai patiktu tema, ne su maam susijusi, o su tetciu PVZ. "Kaip tetis vaika priziurejo"
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2005 05 09, 15:23)
Man visai patiktu tema, ne su maam susijusi, o su tetciu PVZ. "Kaip tetis vaika priziurejo"

mes "rezervavom" tėčiams temą apie birželio pradžią, kai švęsime tėvo dieną (06 05 ). Ta proga tikrai bus fotokonkursas su supertėtukais mirksiukas.gif

Ačiū visiems už šaunias idėjas būsimiems fotokonkursams! Laukiame ir daugiau pasiūlymų thumbup.gif
Atsakyti
o aš siūlau šias temas:
Kaip man tinka šis rūbelis
Aš tarp gėlių
Aš supykau
Tėtis ir aš - geriausi draugai
Atsakyti