Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Gabriela @ 2005 03 21, 18:14)
o cia tiesiai ir balsuoti ar kur kitur ? As tada uz pirma tema "kol mama nemato..."

Ne, ne čia, o Apklausoje, kuri yra šios temos pačiame viršuje prikabinta. O čia, komentaruose, kas nori, gali pasisakyti už ką balsavo arba dar kokių pasiūlymų pateikti.
Atsakyti
QUOTE(Sever59 @ 2005 03 21, 22:02)
plačiausią šypseną - ДЛЯ ЭТОГО КОНКУРСА ОБЯЗАТЕЛЬНО ЗУБЫ ИМЕТЬ ax.gif

Nu kam tie zūbai, žavingiausios šypsenos taigi kaip tik bezūbės būna laugh.gif
Atsakyti
Konkurse "mažieji švaruoliai" turi būti būtinai kaip leliukai maudomi, ar galima ir savo nuotrauka įsidėti kaip mane maudo, bet jau nebe maža? Turiu pora nuotrauku tinkančių šiam konkursui, viena kur as maudau, kita kur mane maudo, tai nezinau kuria labiau tiktu jeigu laimėtu šis konkursas...
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad vyksta konkursas Kai aš mažas buvau- šile ožius ganiau biggrin.gif Pagaliau ir aš gavau galimybę įdėti savo nuotraukytę.

O dar čia į šį skyrelį užsukau su keliais pasiūlymais:
Dauguma konkursų skirta mamos, kurios jau yra susilaukusios vaikučių, o ir mums, dar neturinčioms pabiručių, norėtųsi sudalyvauti.

Norėčiau pasiūlyti ne fotokonkursą, bet, pavyzdžiui, pasakojimų konkursą kokia nors universalia visiems dalyviams tema:
Pvz, Įdomiausias mano vaikystės prisiminimas (čia inspiruota fotokonkurso apie vaikystę)
Arba pvz toks konkursėlis- duodama pasakojimo pradžia, o dalyviai sugalvoja jo pabaigą. Pamenu esame taip ,,žaidę" universitete, patikėkit, labai įdomu. Kartais net patys nustembame pamatę, kaip moka žaisti mūsų vaizduotė.
Įvykis, apvertęs mano gyvenimą aukštyn kojom.
Pavasario odisėja smile.gif

Čia tik keletas mano pasiūlymų, sugalvotų ekspromtu. Pamenu vieną konkursėlį kelionių skyrelyje- fotoreportažai. Ten buvo kelionių istorijos su iliustracijomis.

Žinoma ir mano pasiūlytos temos galėtų būti iliustruotos smile.gif tų temų galima sugalvoti begalybę.
Na galbūt čia yra problema su prizais, gal nėra lėšų ar pan (as nežinau blush2.gif ) tačiau manau, kad net ir be daiktinio prizo būtų daug dalyvaujančių. Tokių konkursų nugalėtojams būtų galima skirti Forumo pramaniūgo biggrin.gif Forumo rašytojo biggrin.gif Pavasariškiausio dalyvio biggrin.gif titulus. Kažkas panašaus jau yra buvę su tais apdovanojimais, tik vėliau panaikinti.

Tai tiek pasiūlymų- tiesiog mano brain storming mirksiukas.gif minčių lietus smile.gif
Dėkoju moderatoriams, kad stengiasi padaryti mūsų forumą kuo įdomesnį ir patrauklesnį akiai. Jaučiuosi čia kaip namuose biggrin.gif xexexe thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 24, 15:23)
Labai džiaugiuosi, kad vyksta konkursas Kai aš mažas buvau- šile ožius ganiau biggrin.gif Pagaliau ir aš gavau galimybę įdėti savo nuotraukytę.

O dar čia į šį skyrelį užsukau su keliais pasiūlymais:
Dauguma konkursų skirta mamos, kurios jau yra susilaukusios vaikučių, o ir mums, dar neturinčioms pabiručių, norėtųsi sudalyvauti.

Ačiū, labai vertinam šiuos pasiūlymus! ir tikrai jau ruošiam pasakojimų konkursus, planuojam. Turėsim galvoje ir šias idėjas drinks_cheers.gif
Ir noriu priminti visoms, kad pradėjom prieš keletą savaičių nuo "Mano lieknėjimo istorija" ( ne tik mamoms smile.gif) ir kito pasakojimų konkurso - "Padėk išsirinkti darželį!" (mamoms) Po kurio laiko pasirodys dar keletas konkursų, kur reikės ir kūrybos ir fantazijos, kur galės dalyvauti mamos ir ne tik mamos, jei tik turės noro mirksiukas.gif

Atsakyti
neskaičiau visos temos, gal kas ir minėjo. bet galvoju pasiūlyti foto konkursą po vėlykų "vėlykinių kiaušinių konkursą" nufotkinti tik kiaušinukai, įsivaizduoju kiek daug gražių mamkos bus pridariusios. na va ir išrinktume šauniausią mamą kiaušinių margintoją thumbup.gif o prizo galima ir išvis nesteigti, svarbu juk pats titulas biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $kristina$: 26 kovo 2005 - 15:32
Panašu, kad BALANDŽIO 15 d. paskelbsime naują fotokonkursą -"Kol mama nemato..." (išdaigos). Ruoškite nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi duosiu laisve savo merginai ir is paskos lakstysiu su fotiku - o tada atrinksiu geriausia isdaiga ir idesiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jauciu butu neblogu kadru jei taip padaryciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 04, 10:15)
Vadinasi duosiu laisve savo merginai ir is paskos lakstysiu su fotiku - o tada atrinksiu geriausia isdaiga ir idesiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jauciu butu neblogu kadru jei taip padaryciau doh.gif

O kol kas, iki būsimo fotokonkurso, nebus kada nuobodžiauti, nes dar spėsite sudalyvauti naujausiame konkurse - "Man smagiausia su mamyte!" (jau paskelbtas ir nuotraukos bus priimamos nuo šiandien, 04 04) Lekiam visi susipažint su taisyklėmis ir dalyvaut smile.gif
Atsakyti
jau laukiam patvirtinimo blush2.gif
Atsakyti
Nezinau,ka cia rasete anksciau,bet pagal temos pavadinima,noreciau pasiulyti busimiems laikams toki fotokoknkursa: MANO MYLYMIAUSIEJI SENELIAI"
Aisku tai gali buti tiek tik mociute,tiek tik senelis,tiek tik abu,nes ne visi deja juos abu turi...Bet vaikams vienas is didziausiu dziaugsmu-buti palepintais seneliu!O ir taip,smagu,kai vaikai rupi ne tik mums,teveliams,bet ir seneliai gali prideti savo isminties. 4u.gif Na kaip?
Atsakyti
"Atkeliavo dede Miegas" - su mieganciais vaikais. jie tada buna tokie grazus wub.gif
Atsakyti