Labai džiaugiuosi, kad vyksta konkursas Kai aš mažas buvau- šile ožius ganiau
Pagaliau ir aš gavau galimybę įdėti savo nuotraukytę.
O dar čia į šį skyrelį užsukau su keliais pasiūlymais:
Dauguma konkursų skirta mamos, kurios jau yra susilaukusios vaikučių, o ir mums, dar neturinčioms pabiručių, norėtųsi sudalyvauti.
Norėčiau pasiūlyti ne fotokonkursą, bet, pavyzdžiui, pasakojimų konkursą kokia nors universalia visiems dalyviams tema:
Pvz, Įdomiausias mano vaikystės prisiminimas (čia inspiruota fotokonkurso apie vaikystę)
Arba pvz toks konkursėlis- duodama pasakojimo pradžia, o dalyviai sugalvoja jo pabaigą. Pamenu esame taip ,,žaidę" universitete, patikėkit, labai įdomu. Kartais net patys nustembame pamatę, kaip moka žaisti mūsų vaizduotė.
Įvykis, apvertęs mano gyvenimą aukštyn kojom.
Pavasario odisėja
Čia tik keletas mano pasiūlymų, sugalvotų ekspromtu. Pamenu vieną konkursėlį kelionių skyrelyje- fotoreportažai. Ten buvo kelionių istorijos su iliustracijomis.
Žinoma ir mano pasiūlytos temos galėtų būti iliustruotos
tų temų galima sugalvoti begalybę.
Na galbūt čia yra problema su prizais, gal nėra lėšų ar pan (as nežinau
) tačiau manau, kad net ir be daiktinio prizo būtų daug dalyvaujančių. Tokių konkursų nugalėtojams būtų galima skirti Forumo pramaniūgo
Forumo rašytojo
Pavasariškiausio dalyvio
titulus. Kažkas panašaus jau yra buvę su tais apdovanojimais, tik vėliau panaikinti.
Tai tiek pasiūlymų- tiesiog mano brain storming
minčių lietus
Dėkoju moderatoriams, kad stengiasi padaryti mūsų forumą kuo įdomesnį ir patrauklesnį akiai. Jaučiuosi čia kaip namuose
xexexe
: