Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(alter ego @ 2007 06 20, 16:18)
O ką, labai blogai rūpintis savimi ir savo jausmais?  mirksiukas.gif Vyras tai nesirūpina, irgi tik savų malonumų ir jausmų žiūri  tongue.gif
Šiaip, patiko, berods Afrodites kažkur rašyta mintis, kad geriausia "pavaišinti tuo pačiu vaisium"  biggrin.gif Tik gaila, kad aplinkybės ne visada tai leidžia. Nieko nieko, "pamiat u nas xorošaja"...  cool.gif  cool.gif Žygiais o ne žodžiais mes tėvynę mylim  laugh.gif

QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 06:50)
jo jo, moteris is viso turi pamirsti save, savo jausmus, ir viska daryti pagal vyro norus smile.gif pageidautina VISADA smile.gif tik slopinti save, savo jausmus, norus ir svajones - neduokdie vyrui papriestarausi smile.gif reikia gi kovoti su savimi, su ta velnio sekla - savimi smile.gif nepykit, kad gal kiek grubiai, bet mane stebina toks moteru poziuris...

Tiesą pasakius, labai nustebau, kad taip jautriai sureagavote. Gal jūs jaučiatės užspaustos?
Tenorėjau pasakyti, kad mes per daug įsijaučiame į savo, kaip nesuprastos, vaidmenį. Nesakau, kad turėtumėte negalvoti apie save, pamiršti, ko norite. Problema tame ir yra, kad siejamės tik prie vyrų. Jei vyras būna su mumis, reiškia mes patenkiname savo norus, jei nebūna - tada tragedija (kaip ir aptariamu atveju). Aš čia įžvelgiu didžiausią priklausomybę. Jeigu jūsų pasitenkinimas priklauso tik nuo to, kiek vyras būna su jumis, ar tai nėra aukščiausia priklausomybės nuo vyro forma? Kodėl vyras negali daryti to, kas jam patinka? Man atrodo, gerų santykių pagrindas yra pirmenybė savo norams. Kartu būtina suprasti, kad tavo sutuoktinio norai jam taip pat yra pirmenybė, todėl tu juos privalai gerbti. Viskas. Aš šeimą matau kaip partnerystę, kur tenkinami savo norai ir gerbiami kito. Jeigu to nėra, jeigu yra tik reikalavimas, kaip pas Garfield'ą: "Love me, feed me and never leave", tai anokia čia partnerystė. Jei tau nepatinka tai, kaip jis su tavimi elgiasi ir manai, kad jis neskiria pakankamai dėmesio, tai arba per daug reikalauji, arba jūs nesuderinami. Jis skiria dėmesio tiek, kiek nori skirti, o tu skiri tiek, kiek tu nori skirti. Čia turi būti laisvė ir vidinis noras, o ne darymas per prievartą. Prievarta visada baigiasi blogai.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 06 21, 07:15)
O gal galėtumėte atsakyti į <Meškuolės> klausimą? Ar tik savo principais mąstote?

Vat Medinis dar vieną argumentą mano minčiai paremti mestelėjo.
Atsakyti
Šiaip, patiko, berods Afrodites kažkur rašyta mintis, kad geriausia "pavaišinti tuo pačiu vaisium"

Na tai va daug nemascius isleisk, lai pasibuna ir kalendoriuka uzsivesk, cia brangusis tavo pramogos, cia mano ax.gif Kaip sakant demokratija, lygybe, brolybe, gal ne siandien, gal ir ne ryt, bet per laika susidaryt gali ispudingas dienu skaicius, ir kaip Alter Ego minejo "pamiat u nas xorosaja" - ateis ir i tavo kiema svente thumbup.gif

Leisti, neleisti ax.gif kiekvienos seimos asmeninis reikalas, kaip jie planuoja savo laisvalaiki, maziau visu klausyk, saves klausyk, o geriausia, kad sirdeles nesopetu, pati sau ir organizuokis pramoga tam savaitgaliui, as pvz, vaziuoja tada su vaiku pas mama, sese, ar koki mergaitiska vakareli susiorganizuojam ir maziausiai mislinu, ka ti per naktis brangiausias veikia.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 06 21, 08:13)
Na tai va daug nemascius isleisk, lai pasibuna ir kalendoriuka uzsivesk, cia brangusis tavo pramogos, cia mano  ax.gif Kaip sakant demokratija, lygybe, brolybe, gal ne siandien, gal ir ne ryt, bet per laika susidaryt gali ispudingas dienu skaicius, ir kaip Alter Ego minejo "pamiat u nas xorosaja"  - ateis ir i tavo kiema svente  thumbup.gif

Toks įspūdis, kad gyvenimas šeimoje katorga, o ne laimė. Tai kokio bieso apskritai ženytis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 09:17)
Toks įspūdis, kad gyvenimas šeimoje katorga, o ne laimė. Tai kokio bieso apskritai ženytis?  unsure.gif

jeigu šeimoje su vaikais sėdi visada moteris, net pasilinksminimo vakarėlius tegali sau leisti su mažiais pas mamą, tai anokia čia lygybė?

Tuomet turėtų ir vyras pasilikti savaitgaliui su vaikais, o moteriškė su kompanija į gamtą, su tūsu per naktį. O ką? rolleyes.gif
Atsakyti
Kodėl mes kalbame tik apie vyro norus, kodėl jos norai nepripažįstami? Jei ji nori, kad vyras grįžtų nakvoti namo, tai kodėl į tai neatsižvelgiama?

Aš pavyzdžiui šį savaitgalį varau prie ežero su savo kolektyvu ir varau ten su savo vyru, nes neįsivaizduoju, kaip ten varyčiau viena, linksminčiausi, gerai leisčiau laiką , o vyras vienas namie su vaikais sėdėtų, o paskui dar apšaukčiau, koks jis egoistas, nenori, kad be jo linksminčiausi. Man atrodo, kad tokiu atveju aš egoistiškai elgčiausi g.gif
Atsakyti
Nežinau, panos, nežinau... Kiek suprantu, tas vyrelis per gyvenimą pirmą kartą kažkur išsiruošė su nakvynę be žmonos ir jau tokiu egoistu patapo. O jie bent jau vaikų turi, kad mes čia taip?

Aš nė karto dar nebuvau be vyro su nakvyne kažkur, bet tikrai nepulčiau sakyti, kad tu, matai, grįžk iš to vakarėlio. Priešingai, aš noriu, kad jis pabūtų su kolegomis, draugais, pasilinksmintų. Čia irgi Mano noras. Man gera, kai jis grįžta pilnas įspūdžių. Tai ar aš nesu egoistė, nes galvoju apie save? Kodėl jūs nejaučiate noro, kad vyrui būtų smagu?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 08:17)
Toks įspūdis, kad gyvenimas šeimoje katorga, o ne laimė. Tai kokio bieso apskritai ženytis?  unsure.gif

Oho kodel toks ispudis, seima man Laime, vaikas Brangenybe, zenijausi pries 10 metu, apie katorga nemasciau, bet jei vyras nesusimasto, kad savo poelgiais skaudina, tai reikia jam pasakyti - negirdi, parodyti, idomu ar butu susizavejes moters zygiais su kolektyvu per naktis g.gif Dar yra vienas, bet... galten kolektyvas "Ypatingas", nes kai pasiklausai kokie tusai buna, tai uch doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 09:39)
Kodėl jūs nejaučiate noro, kad vyrui būtų smagu?

Nes jos negali priimti minties, kad vyrui bus smagu be jų. Na ir nepilnavertiškumo kompleksas...
Atsakyti
Na matai, issivyste diskusija smile.gif
As tai sutinku su Meskuole, per prievarta nieko nesigaus. Bet taip pat nieko nesigaus jei kiekvienas ziures tik savo noru. Reikia bandyti surasti ta viduriuka. Bet zinoma tam reikia abieju pastangu smile.gif O del isvaziavimo, as is viso nematau tragedijos. Reikia ir pailseti vienas nuo kito, nuo namu, nuo vaiku ir t.t. Negi geriau sedeti namie susiraukus? Ir tas toks juokingas kerstas, atsilygink tuo paciu smile.gif ir velgi prievarta. Ir kam to reikia? Negali zmogaus priristi prie saves, o kuo labaiu ta bandysi daryt tuo labiau jis nores pasprukti..
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 06 21, 08:40)
Oho kodel toks ispudis, seima man Laime, vaikas Brangenybe, zenijausi pries 10 metu, apie katorga nemasciau, bet jei vyras nesusimasto, kad savo poelgiais skaudina, tai reikia jam pasakyti - negirdi, parodyti, idomu ar butu susizavejes moters zygiais su kolektyvu per naktis  g.gif Dar yra vienas, bet... galten kolektyvas "Ypatingas", nes kai pasiklausai kokie tusai buna, tai uch  doh.gif

O gal jis tikrai nieko tame blogo nematytų, a? Kodėl mes galvojame, kad neleistų, jei niekad ir neklausėme, ar leistų?

Man vyras leidžia nakvoti pas mano draugą. Manau, tai daug didesnė rizika nei tūsas su kolegomis. Man baisiau būtų, kad jis kokiam ežere priburbuliuos ar grįžtant naktį namo kas atsitiks.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2007 06 21, 08:40)
Oho kodel toks ispudis, seima man Laime, vaikas Brangenybe, zenijausi pries 10 metu

Tiesa, kodėl toks įspūdis. Jei jau skaičiuojama ir išsiskaičiuojama, kas prie tos Brangenybės sėdės, anokia čia Laimė iš tos Brangenybės, jei nesinori su juo būti.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 21, 09:26)
jeigu šeimoje  su vaikais sėdi visada moteris, net pasilinksminimo vakarėlius tegali sau leisti su mažiais pas mamą, tai anokia čia lygybė?

Visi vargsta. Žinote, tas sunkus vargšų gyvenimas. Vieną dieną deginausi pamary, tai susidarė įspūdis, kad daugelis moterų vargsta su nagais ir plaukais, baltu gymiu ir celiulitu, kol jų vyrai, tiesiog gyvuliai, vėsinasi savo naftos platformose Norgėj ar daugiaaukščių statybose Londone...
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 08:43)
Na matai, issivyste diskusija smile.gif
As tai sutinku su Meskuole, per prievarta nieko nesigaus. Bet taip pat nieko nesigaus jei kiekvienas ziures tik savo noru. Reikia bandyti surasti ta viduriuka.

Pasikartosiu: o kodėl mes nepuoselėjame noro, kad kitam būtų gera. Lyg ir krikščioniškoje šalyje gyvename, kur labai svarbi artimo meilė. Įtariu, kad ir vaikus tos, kurios čia taip aiškinate, kad vyras negali vienas linksmintis, pakrikštijote. Tai kur visa tai?
Atsakyti