Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 15:08)

tau irgi sėkmės. tikiuosi, mes nesusikalbėjo dėl to, kad aš nemoku reikšti minčių, o ne dėl to, kad tu nesugebi pripažinti klydusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 06 26, 16:03)
Eee, o kodėl meilužės antrarūšės? Veislei netinka? O jei meilužė ištekėjusi ir turi vaikų?
Ir gal nerūšinių kokį pavyzdėlį duotumėt?

Todel, kad per daug nusidevejusios.
Na pav. parkinukes, kurios sunkiai bevelka kojas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 26, 16:12)

O issiskyrusios, veislines ar ne?
Atsakyti
Na na tuoj tema uzbaigsim, o taip ir neisgirs autore atsakymo.

As siulau leisk 4u.gif Del saves, sau mislink, kokia as faina, va tiesiog super motera, myliu ir pasitikiu savo vyru, jei yra mananciu kitaip, tai ju problema ne mano. Kad ir kaip sirdy debesys kaupsis sutiksiu mieliausia savo su garuojanciais barsciai, na sveikatai pataisyti ir dar karteli irodysiu, kad geriau uz mane nieko nera, ir tai irodysiu ne jam, o sau.
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 26, 16:12)

O jeigu ka tik isigijo sita statusa, jei dar visai naujoke, tai gal dar i pirmaruses tinka ar jau vistiek antraruse? g.gif O jei ir zmona ir meiluze tuo paciu metu, tai kokia tada rusis? g.gif O jei zmona jau padeveta, o meiluze sviezia? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 06 26, 16:17)
O issiskyrusios, veislines ar ne?

O cia priklauso nuo to, del ko ji issiskyre, siaip nesiskiria, ania? biggrin.gif
Atsakyti
išleisčiau, kad ir kaip širdį skaudėtų
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 26, 16:11)
tau irgi sėkmės. tikiuosi, mes nesusikalbėjo dėl to, kad aš nemoku reikšti minčių, o ne dėl to, kad tu nesugebi pripažinti klydusi  4u.gif

Tai, kad aš niekur nesuklydau smile.gif O rašiau tau tik todėl, nes pastebėjau, kad diskutavai be vienodos minties, o taip, kaip tuo metu palankiau atsakyti. Todėl ir painiojaisi.

Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 26, 16:19)
O cia priklauso nuo to, del ko ji issiskyre, siaip nesiskiria, ania? biggrin.gif

Tai tamsta, gal dar nueikit į "nesulaukiančiųjų gandro" skyrelį ir papasakokit savo teoriją apie veislines ir neveislines antrarūšes wink.gif
Bet tai koks noras žmonėms prikabinti etiketes.. doh.gif

O tema tai jau tikrai nusivažiavo į lankas. Tempiant prie temos, pagal tamstos pasisakymą į darbo vakarėlius be antrų pusių renkasi neveislinės antrarūšės, o veislinės pirmarūšės sėdi namie ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 26 birželio 2007 - 15:25
QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 15:20)
Tai, kad aš niekur nesuklydau  smile.gif O rašiau tau tik todėl, nes pastebėjau, kad diskutavai be vienodos minties, o taip,  kaip tuo metu palankiau atsakyti. Todėl ir painiojaisi.

žinoma, tu niekada nepripažinsi, kad mes žodį "kaina" supratome skirtingai.
o aš tiesiog prisiplakėlė ir savo nuomonės neturiu, todėl lenkiu savo galvą prieš tave, nes tu niekur neklysti
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 06 26, 15:24)
O tema tai jau tikrai nusivažiavo į lankas. Tempiant prie temos, pagal tamstos pasisakymą į darbo vakarėlius be antrų pusių renkasi neveislinės antrarūšės, o veislinės pirmarūšės sėdi namie ar kaip?

Kaip pirstu i aki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabijana @ 2007 06 26, 16:19)
O jeigu ka tik isigijo sita statusa, jei dar visai naujoke, tai gal dar i pirmaruses tinka ar jau vistiek antraruse?  g.gif  O jei ir zmona ir meiluze tuo paciu metu, tai kokia tada rusis?  g.gif O jei zmona jau padeveta, o meiluze sviezia?  g.gif  biggrin.gif

Kokia ji zmona, jei ji jau meiluze schmoll.gif O jei zmona padeveta, ir dar ne meiluze, gal reiktu i auksciausia rusi, nes mazai siais laikais tokiu, o sviezia meiluze, dar tik taikyti is nerusines i antra, nes nesugeba dar to savo darbo gerai atlikti bigsmile.gif
Atsakyti