Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 13:53)
Na jau cool.gif  Vienas gali apeit, kitas iškapot, o trečias draskytis, kai visi trys variantai gali pasirinkt kitus kelius.

bet kokiu atveju, kalbėjau apie aukos ir laimės jausmą, o ne apie laimės pasiekimo būdą

nors čia irgi yra apie ką diskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano_angeliukas, nenumaldomai arteja lemtingas savaitgalis, ar nors kiek ramiau del savo vyro ar atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 14:53)
Na jau cool.gif  Vienas gali apeit, kitas iškapot, o trečias draskytis, kai visi trys variantai gali pasirinkt kitus kelius.

Kažkas netgi gali suorganizuoti bruzgynų iškapojimą ir parduoti teisę pirmumo teisę juos iškapoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 26, 14:56)
bet kokiu atveju, kalbėjau apie aukos ir laimės jausmą, o ne apie laimės pasiekimo būdą

O kam man jaustis auka, jei man laimė ja nebūti? Šiaip?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 14:59)

Šiaip tai man irgi labai yra įdomi aukų filosofija - kodėl reikia aukotis?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 06 26, 14:59)
Kažkas netgi gali suorganizuoti bruzgynų iškapojimą ir parduoti teisę pirmumo teisę juos iškapoti wink.gif

uždegti laužą ir paaukoti ožiuką biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Peliauckų Jadzė,2007 06 26, 14:25]

Jeigu tu, turėdama mažą vaiką, stabdai savo karjerą, imi motinystės atostogas ir laikai tai auka - tai yra blogai. Tada jau geriau nesiaukoti.

Jeigu tu, turėdama mažą vaiką, stabdai savo karjerą, imi motinystės atostogas ir manai, kad tavo priedermė yra pasirūpinti savo vaiku, suteikti jam savo šilumą ir rūpestį ir tai ne jokia ne auka iš tavo pusės, tada yra gerai. Nes tai ne aukojimasis, o sąmoningas pasirinkimas.
[/quot

Joks samoningo pasirinkimo laikotarpis pas mane nebuvo uzejes biggrin.gif Vadinasi as viska dariau nesamoningai, nes vaiku atsiradimo ir augimo laikotarpiu net nemasciau apie tai, akip cia dabar bus su manimi toliau, visos mintys ir darbai buvo skirti mylimiausiems zmogeliukams.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 13:59)

tai ir sakau, kad nereikia niekam niekada aukotis. o tai, ko tu atsisakai, kad gautum daugiau, aš nelaikau auka - tai tik kaina.

baikit, mergos, nebesuprantu, apie ką mes čia kalbam unsure.gif
Atsakyti
labutis
mano vyras isvaziuoja kiekvienais metais i konferencuja po kurios buna baliukas. ten susirenka visu miestu filijalai. man neskauda del to sirdies aisku ir as noreciau vaziuoti bet ka padarysi jei firma neorganizuoja su antrom pusem ir vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 26, 15:00)
uždegti laužą ir paaukoti ožiuką  biggrin.gif

Aha, o paskui tuo pagrindu gimsta firmų baliai be antrų pusių.

Ir kažkas forume laužo galvą ties hamletiško sudėtingumo klausimu: "Leisti ar neleisti diedą į baliušką? " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 06 26, 15:00)
Šiaip tai man irgi labai yra įdomi aukų filosofija - kodėl reikia aukotis?

Man apie aukas labai daug pasako mužikai, kurie vadina savo mylimąsias aukelėm . Pačios kaltos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 26, 14:01)
Joks samoningo pasirinkimo laikotarpis pas mane nebuvo uzejes biggrin.gif  Vadinasi as viska dariau nesamoningai, nes vaiku atsiradimo ir augimo laikotarpiu net nemasciau apie tai, akip cia dabar bus su manimi toliau, visos mintys ir darbai buvo skirti mylimiausiems zmogeliukams.

jeigu tai darei tik todėl, kad tuo metu tau buvo gera, tai thumbup.gif bet jei tam, kad paskui tikiesi, jog jie vandens prie lovos atneš, tai jau auka. bent jau taip suprantu Jadzės pasisakymą.
Atsakyti