sveikutes,
ar pasitaiko, kad jusu vyru firmos rengia baliukus su nakvyne, kai isvaziuojama i gamta? ar isleidziate vyrus ir del to ne kiek nesijaudinate?
Išleidžiu ir dėl to nė kiek nesijaudinu. O ko čia jaudintis? Kad su kitas permiegos ar kad prisigėręs nuo laiptų nusikočios?
Manau, kad visas reikalas yra pasitikėjime...
O išleisti manau reikėtų, nes jei reikės ir taip sugebės nusukti į šoną
O išleisti manau reikėtų, nes jei reikės ir taip sugebės nusukti į šoną

o norint su kita permiegot, nebūtini nei firmos baliai nei nakvynės. ir jokiais neišleidimais neapsidrausi
Per prievartą mielas nebūsi, kaip sako liaudies išmintis. Jei ištikimas (-a) tik todėl, kad nuo grandinės neatrišamas pasilakstyt, tai vieną sykį nusitrauks ir pabėgs suvisam...
Mano vyras net nesugalvotų per naktį baliavot
Apskritai jį išstumti iš namų pramogaut be manęs - neįmanoma. Keletą kartų buvo su bičiuliais susitikęs alaus išgert, tai 22.30 buvo namie
Sako, kad jaunystėj atsivaikščiojo

As ir isleidziu ir del to galvos nesuku, jei nori sukt i kaire tai tegu
o ir man ramiau kai ne namie prigeres.. Kai sakant akys nemato sirdies neskauda

QUOTE(saules @ 2007 06 18, 10:13)
As ir isleidziu ir del to galvos nesuku, jei nori sukt i kaire tai tegu
o ir man ramiau kai ne namie prigeres.. Kai sakant akys nemato sirdies neskauda 

Leisti - neleisti išvis juokingos sąvokos man sutuoktinių santykiuose. Pasitart, pagalvot kartu, aišku, visada reik, nes ne vienas gyveni, bet, jei nėra jokių bendrų planų, susitarimų tam vakarui, visi namie sveiki, kodėl reiktų prieštaraut tam išėjimui? Neištikimybė? Jei sirgsi paranoja, visur gali ją įžvelgt.
Išleidžiu, ir mane išleidžia. Jokių problemų dėl to nekyla šeimoje

ishleidziu. ir keliom nakvynem
.. pavyzdziui i gamta kur su firma ishkeliauja ar baidarem. jaudintis nesijaudinu. jis del manes labiau jaudinasi

Kol kas pats nenori niekur su nakvyne be manęs važiuot
, o kaip bus toliau nežinau
Labai nenorėčiau, kad važiuotų, nerasčiau sau vietos likus viena, apie neištikimybę tai nemanau, kad galvočiau
Tokios mintys atėjo į galvą, va kai kurios čia rašė, kad norint būti neištikimam, visada galima rasti kur ir kaip, nereikia nė su nakvyne išvažiuot, bet juk dažniausiai ir įvyksta ta neištikimybė padauginus alkoholio bei susiklosčius palankiom aplinkybėm

Tokios mintys atėjo į galvą, va kai kurios čia rašė, kad norint būti neištikimam, visada galima rasti kur ir kaip, nereikia nė su nakvyne išvažiuot, bet juk dažniausiai ir įvyksta ta neištikimybė padauginus alkoholio bei susiklosčius palankiom aplinkybėm