Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios atnaujinimas, restauravimas

QUOTE(labins @ 2010 05 12, 15:27)
kaip suprantu, yra tik du normalūs variantai - nauja vonia ant senos ir  voniurestauravimas.lt bei voniosrestauravimas.lt...  belieka rizikuoti su pastaruoju variantu. bet kas geriau - voniu ar vonios? ir kuom ten skiriasi?

Radau apie vienus restauratorius nekokiu atsiliepimu;
skundai
tikrai pries uzsisakius paslauga noreciau tureti atlikusios firmos kordinates
ir kacia bepridursi .............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darilis: 27 spalio 2010 - 21:37
Tu cia apie VONRESTA ieskai, tai ziurek cia ir geriau ju neuzsakinek, nes bus kaip tam zmogui:

http://webcache.goog...r...k&inlang=lv

ir aplamai kiek skundu radau apie D.Makoveckis VONRESTA www.voniosrestauravimas.lt ir www.vonresta.lt:

http://www.google.lt...a...;fp=1&cad=b
Atsakyti
RADAU TIK DVI NIEKINES RASLIAVAS NEATITINKANCIAS TIKROVES ,KURIAS PASTOVIAI KELI I VISUS FORUMUS.

Atsakyti
Prieš mėnesį restauravau vonią per "voniosrestauravimas.lt" tai bent pakolkas atliktu darbu esu patenkinta.

Vonia buvo jau vieną kartą prieš 6 metus restauruota ir dabar buvo visa didžiausiais lopais atsilupusi, tai net bijojau, kad niekas neapsiims tokios tvarkyti. Tai viską gražiai nugramdė ir iš naujo atrestauravo. Vonia slidi kaip nauja. Vaikai nepratę, tai pirmomis dienomis vis slidinėjo ir vartėsi smile.gif

Pačius darbus atliko labai tvarkingai - viską apsiklijavo ir jokių apipurkštų plytelių kaip čia kažkas rašė pas mane tikrai nebuvo.
Iš pradžių baiminausi, kad gal reikia veidrodį nukabinti, nes kažkur buvau skaičiusi nusiskundimą žmonių, kad jiems po restauracijos veidrodis buvo apipurkštas ir nenusivalė, bet meistras pasakė, kad nereikia.

Darbų vykdymo eiga bei rezultatu esu patenkinta. Jei ateityje iškiltų kokių neigiamų pastebėjimų būtinai parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 28 spalio 2010 - 22:44
QUOTE(Darilis @ 2010 10 28, 21:44)
RADAU TIK DVI NIEKINES RASLIAVAS NEATITINKANCIAS TIKROVES ,KURIAS PASTOVIAI KELI I VISUS FORUMUS.

man isvis tos vonios dzin, as turiu garine - dusho kabina. o del tikroves atitikimo, tai ne mano isgalvotos istorijos tose nuorodose, bet zmoniu kurie nukentejo ir manau yra vertos pamastymo kitiems, kurie nores uzsakineti sia paslauga... nes, kaip sakant gerai "pfu pfu pfu tris kartus" kai gerai pasiseke ir padare be problemos... nes, pazystamai padare vonia ta www.vonresta.lt , tai labai nepatenkinta liko atliktu darbu, o pasiskambinus ir pasiguodus "restauravimo autoriui" jis nejo i jokias kalbas, tik rageli numete, nors garantija tai dave 5 metams... tai gaunasi bedai nutikus kreiptis bus beviltiska - kaip nutiko mano pazystamai... bet ji optimiste sake keis ir ji i dusho kabina, nes po tokios restauracijos nekaip ta vonia beatrodo smile.gif Ir paskaiciau, labai daug zmoniu yra nukentejusiu, cia dar va nuoroda:

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(Minijus @ 2010 10 29, 23:54)
man isvis tos vonios dzin, as turiu garine - dusho kabina. o del tikroves atitikimo, tai ne mano isgalvotos istorijos tose nuorodose, bet zmoniu kurie nukentejo ir manau yra vertos pamastymo kitiems, kurie nores uzsakineti sia paslauga... nes, kaip sakant gerai "pfu pfu pfu tris kartus" kai gerai pasiseke ir padare be problemos... nes, pazystamai padare vonia ta www.vonresta.lt , tai labai nepatenkinta liko atliktu darbu, o pasiskambinus ir pasiguodus "restauravimo autoriui" jis nejo i jokias kalbas, tik rageli numete, nors garantija tai dave 5 metams... tai gaunasi bedai nutikus kreiptis bus beviltiska - kaip nutiko mano pazystamai... bet ji optimiste sake keis ir ji i dusho kabina, nes po tokios restauracijos nekaip ta vonia beatrodo smile.gif Ir paskaiciau, labai daug zmoniu yra nukentejusiu, cia dar va nuoroda:

apsimelaves eilini karta su savo pazystama.Pats vonias restauruoji ,bet kaimyne skundziasi konkurentais,JO.
Ir garine duso kabina reikalinga -parui nuleisti thumbup.gif
Atsakyti

i 
Darili ir Minijau, prašom nenukrypt į asmeniškumus - asmeninius santykius galit išsiaiškint per AŽ.

Atsakyti
apie Penosil Bath Coating dazus ir vonios dazymo nuotikius.
Kaip pliusa galeciau pamineti kainos, dazai kainuoja apie 50 LT, ir kokybes santiki. Dazai normalios baltos spalvos, greitai, be kvapo, nusidazo.
Kaip minusa galeciau pamineti pacius dazus, kuriems buvo akcija vasara "Senukai" parduotuvej. Manau, kad siaip dazai gan kokybiski, taciau geriems daiktams akciju nebuna blink.gif . Dazu, grunto pakuociu dungne buvo susikaupusios granuliuotos nuosedos, kurios neisimaiso ir neistirpsta. Zinoma ju pastebeti negalima maisant dazus grunta, o pagal rekomendacijas dali dazu ar grunto reikia ispilti i vonia - ka as ir padariau - pradejus dazyti su voleliu ispilta grunta ir pasimate tos granules. Pasiseke tiek, kad tai buvo pirmas sluoksnis grunto, o ne dazu. Toliau, isdziuvus teko pasveisti granules daugmash iki glotnaus pavirsiaus. O dazus nupyliau pries maisyma i kita inda, kad neisimaisytu tos granules - tada dazu sluoksnis pasidenge lygiai.
Tiems kurie ketina naudoti situos dazus, rekomenduociau atkreipti demesi ar nera granuliu. Teisa ant pacios pakuotes nebuvo galiojimo datos - tad jeigu kas ruosiates pirkti atkreipkit ir i tai menesi, nes ju galiojimo laikas nera ilgas. Na ir prie visa to reiketu ir cekius isaugoti - gailiuosi, kad neisaugojau savojo doh.gif
O tie kurie turi labai stiprius nervus ir nori pasikeisti vonia uz penkiasdesimt litu, nudazykite nekokybiskais dazais is "Senuku" ir tada i skundu skyriu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _lina_: 30 spalio 2010 - 14:27
QUOTE(Borzika @ 2010 10 30, 09:44)
Darili ir Minijau, prašom nenukrypt į asmeniškumus - asmeninius santykius galit išsiaiškint per AŽ.

Tikrai sutinku su Jusu pasiulymu,bet kada samoningai smeiziama D.Makoveckio firma
www.VoniosRestauravimas.www.Vonresta.lt
Viesoje erdveje as negaliu tyleti.

QUOTE(Minijus @ 2010 10 28, 02:25)
Tu cia apie VONRESTA ieskai, tai ziurek cia ir geriau ju neuzsakinek, nes bus kaip tam zmogui:

Nieko as neieskau.
Atsakyti
Nieko asmenisko neturiu pries Dariliu. Jeigu kas ne taip, atsiprasau wink.gif
Atsakyti
gal kam dar restauravo www.voniosrestauravimas.lt ar www.vonresta.lt, prisijunkite prie sios moters, paskambinkite jai... ji pasiruosusi kovoti uz savo ir jusu teises...

Internete radome tinklapį www.voniosrestauravimas.lt Paskambinome ir užsakėme šią paslaugą. 2010.10.27 atvyko į namus meistras Darius Makoveckis ir restauravo mūsų vonią. Kadangi parą laiko negalima naudotis vonia, tai Spalio 28 d. apžiūrėjus vonią mes pastebėjome kad darbas atliktas nekokybiškai, dažų sluoksnis užpurkštas per plonas - prasišviečia sena emalė, dažai užpurkšti labai netolygiai - yra dažų nuotekos ir labai šiurkštus ir neblizgus paviršius. Dėl šios priežasties kreipemes dar kartą į D. Makovecki su prašymu pataisyti broką. Spalio 29 Darius Makoveckis apžiūrėjo mūsų vonią ir žadėjo įštaisyti klaidą. Deja, Jo pažadai liko tik pažadais. Žmonės nesinaudokite Dariaus Makoveckio imonės "VONRESTA" paslaugomis, kadangi šis žmogus dirba labai nesąžiningai! Kas nukentėjo nuo jo "Paslaugu" kviečiu susivienyti. Skambinkite man telefonu 8 698 14 797

originalas paimtas is Skundai.lt: http://www.skundai.l...ex.php?id=20528
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minijus: 07 lapkričio 2010 - 18:04
QUOTE(_lina_ @ 2010 10 30, 14:26)
apie Penosil Bath Coating dazus ir vonios dazymo nuotikius.
Kaip pliusa galeciau pamineti kainos, dazai kainuoja apie 50 LT, ir kokybes santiki. Dazai normalios baltos spalvos, greitai, be kvapo, nusidazo.
Kaip minusa galeciau pamineti pacius dazus, kuriems buvo akcija vasara "Senukai" parduotuvej. Manau, kad siaip dazai gan kokybiski, taciau  geriems daiktams akciju nebuna  blink.gif . Dazu, grunto pakuociu dungne buvo susikaupusios granuliuotos nuosedos, kurios neisimaiso ir neistirpsta. Zinoma ju pastebeti negalima maisant dazus grunta, o pagal rekomendacijas dali dazu ar grunto reikia ispilti i vonia - ka as ir padariau - pradejus dazyti su voleliu ispilta grunta ir pasimate tos granules. Pasiseke tiek, kad tai buvo pirmas sluoksnis grunto, o ne dazu. Toliau, isdziuvus teko pasveisti granules daugmash iki glotnaus pavirsiaus. O dazus nupyliau pries maisyma i kita inda, kad neisimaisytu tos granules - tada dazu sluoksnis pasidenge lygiai.
Tiems kurie ketina naudoti situos dazus, rekomenduociau atkreipti demesi ar nera granuliu. Teisa ant pacios pakuotes nebuvo galiojimo datos - tad jeigu kas ruosiates pirkti atkreipkit ir i tai menesi, nes ju galiojimo laikas nera ilgas. Na ir prie visa to reiketu ir cekius isaugoti - gailiuosi, kad neisaugojau savojo doh.gif
O tie kurie turi labai stiprius nervus ir nori pasikeisti vonia uz penkiasdesimt litu, nudazykite nekokybiskais dazais is "Senuku" ir tada i skundu skyriu  cool.gif

O kaip jie laikosi? Mano kaimyne norejo juos pirkti, tik suabejojo, nes ten rase, kad irankiai nusiplauna karstu muiluotu vandeniu. O nuo pacios vonios ne?
Atsakyti