Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios atnaujinimas, restauravimas

QUOTE(Sublime @ 2009 05 04, 11:47)
Ir aš labai ilgai svarsčiau kas būtų geriau: ar pirkti nauja, ar restauruoti...kadangi pigios nenorėjau, o brangiai neužteko pinigų, pasirinkau restauravimą. Restauravo neseniai - tik kelios dienos tepraėjo, todėl dar negaliu pakomentuoti kaip sekasi ja naudotis.
Rinkaus firmą ,,Vonių restauravimas".

lotuliukas.gif jau prasidėjo problemos: vos po dienos pastebėjau, kad vienoje vietoje atsilupo jų užpurkšta emalė. Žada atvažiuoti apžiūrėti...hmm, be to, kai sumokėjus pinigus iš karto neišrašė jokio kvito, o kt. dieną kai skambinau jo prašyti sužnojau, kad jie dirba pagal patentą. Tai dabar ėmiau abejoti jų suteikiama 5 m garantija - baigsis patentas - garantijos nebėra.

Parašysiu dar įspūdžius apie jų meistro apsilankymą ir apie ,,garantinį" aptarnavimą ...tikėsimės, viskas bus gerai blink.gif
Atsakyti
Na ir kas, kad pagal patenta, patentininkai taip pat tvarko apskaita ir israso kvitus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 05 06, 10:22)
Na ir kas, kad pagal patenta, patentininkai taip pat tvarko apskaita ir israso kvitus.

Tai pati žinau, kad išrašo, tik tą dieną labai skubėjau ir nepaprašiau, o kitą dieną jau man atsisakė israšyti kokį nors dokumentą, jog sumokėjau pinigus. Garantiniame lape neatsispindi, kad aš sumokėjau už paslaugas, nesimato jokių rekvizitų, tik štampas su pavadinimu. Iš to seka tokie dalykai: aš oficialiai neturiu jokių garantijų, nei galėsiu kur nors kreiptis, nes nežinau nei vardų, nei pavardžių, nei tuo labiau adreso, kuriuo galėčiau parašyti kokį nors oficialų raštą. Aš net nežinojau, kad jie dirba su patentu - tikrai nebūčiau kreipusis į patentininkus, nes jų vadinamos ,,garantijos" galioja tik tame popiergalyje ir tol, kol išsiperka patentą veiklai. Jokios sutarties gi nėra atliktoms paslaugoms bei jų 5 m garantiniam aptarnavimui. Tas popierius, kurį jie man išrašė nieko nereiškia, dėl to ir piktinuos. Aišku, čia mano kaltė, kad neapsidraudžiau ir dabar tik galiu tikėtis, kad jie vykdys savo įsipareigojimus, nes nieko reikalauti negaliu.
Atsakyti
Gal kas gales man padeti? smile.gif Nuo lentynos i vonia ikrito stiklinis indas dantu sepeteliams deti ir nuskele mazdaug 50 cnt monetos dydzio emales gabala. Dabar nei sis, nei tas. Gal galima butu kuom nors uzpursti ar kitaip uzmaskuoti? Bandziau skambintis i pora firmeliu, uzsiimanciu vonios restauravimu, tai piktai i rageli paburbejo, kad patarimu nedalina dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 15 gegužės 2009 - 10:37
QUOTE(Draugeliuke @ 2009 05 15, 11:36)
Gal kas gales man padeti? smile.gif  Nuo lentynos i vonia ikrito stiklinis indas dantu sepeteliams deti ir nuskele mazdaug 50 cnt monetos dydzio emales gabala. Dabar nei sis, nei tas. Gal galima butu kuom nors uzpursti ar kitaip uzmaskuoti? Bandziau skambintis i pora firmeliu, uzsiimanciu vonios restauravimu, tai piktai i rageli paburbejo, kad patarimu nedalina  dry.gif

sakau,gal senukuose konsultantai ka nors pasiulytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(geba @ 2009 03 01, 09:06)
Mes pries 4 metus restauravome vonia. Kvieteme firma pagal reklama. Kolkas viskas gerai. Be to galima ir spalva vonios kokia nori pasirinkti .

ieskojau ir as firmu, kurios atlieka voniu restauravima. nes nuomojam buta, ten stovi sena ketaus vonia, kuri nebelabai isvaizdi. keisti i plienine nesinori, o akriline irgi ne pigi. dideliu investiciju nesinori i ta dalyka.

tai suradau tokias imones:

1. www.vannavanna.lt
kaina - 700 lt.

2. www.voniurestauravimas.lt
kaina - 330 lt (nepriklausomai nuo spalvos)

bandysiu kita savaite kviestis meistra is antrosios firmos. kai atnaujins vonia, parasysiu rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2008 12 04, 10:44)
Gal kas žinote, kas Klaipėdoje atnaujina vonias? Būčiau be galo dėkinga  4u.gif

http://vonresta.lt/index.php

Vilnius, Kaunas, Klaipeda ir kiti miestai
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2009 05 06, 10:36)
Tai pati žinau, kad išrašo, tik tą dieną labai skubėjau ir nepaprašiau, o kitą dieną jau man atsisakė israšyti kokį nors dokumentą, jog sumokėjau pinigus. Garantiniame lape neatsispindi, kad aš sumokėjau už paslaugas, nesimato jokių rekvizitų, tik štampas su pavadinimu. Iš to seka tokie dalykai: aš oficialiai neturiu jokių garantijų, nei galėsiu kur nors kreiptis, nes nežinau nei vardų, nei pavardžių, nei tuo labiau adreso, kuriuo galėčiau parašyti kokį nors oficialų raštą. Aš net nežinojau, kad jie dirba su patentu - tikrai nebūčiau kreipusis į patentininkus, nes jų vadinamos ,,garantijos" galioja tik tame popiergalyje ir tol, kol išsiperka patentą veiklai. Jokios sutarties gi nėra atliktoms paslaugoms bei jų 5 m garantiniam aptarnavimui. Tas popierius, kurį jie man išrašė nieko nereiškia, dėl to ir piktinuos. Aišku, čia mano kaltė, kad neapsidraudžiau ir dabar tik galiu tikėtis, kad jie vykdys savo įsipareigojimus, nes nieko reikalauti negaliu.

ojoj..... blink.gif

buvau ir as sugalvojusi kreiptis i sita firma, nes pasirode kaina priimtina (330lt uz vosios atnaujinima). bet perskaiciau visa tema, atsiliepimus ir noras praejo.... tikriausiai reikes i senukus eiti tos restauracines emales ieskot. pabandysim patys ka nors su vonia padaryt. meistrus visada spesim pasikviesti, jei jau patiems nepavyks. blush2.gif

gerai, kad SM yra. tai zmogus gali pasiskaityti ir pasisaugoti nuo visokiu chalturschiku... smagu, kad mamos nepatingi parasyti ir savo ispudziais pasidalinti su kitais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 06 liepos 2009 - 21:37
pabraidziojusi po SM platybes, prisiskaiiusi komentaru, nusprendziau i voniurestauravimas.lt nebesikreipti. nes labai jau neigiamai aprasyta si firmele.

suradau dar tokius, kur kaina 300-320 lt (priklausomai nuo vosnios ilgio). www.vonresta.lt apie situos neradau blogu atsiliepimu. bandysim cool.gif
Atsakyti
mano mama per 5 metus du kartus vonia atnaujinejo dazymu (-purskimu naujausiomis technolog)- abu kartus gavosi doh.gif -nelaike. Dabar jau treti metai kaip atsinaujino "vonia vonioje" principu ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 20 liepos 2009 - 13:00
Susidaro ispudis, kad vos 2 imones, t.y. voniosrestauravimas.lt ir voniurestauravimas.lt "uzsiima" voniu atnaujinimu. Nejaugi nera kitu? Noreciau vonia atsinaujinti iki 250Lt. Gal kas nors galetumete ka nors rekomenduoti? Darbas vyktu Kaune.

labai laukiu atsakymu wink.gif
Atsakyti
O nesidomėjot o gal kas jau ir naudojat vonios restauravimo buda kai i sena špižine vone iklijuoja akrilini idėkla.

Čia va http://www.vonia.uhu.lt/ gal kas jau bandėt? ax.gif
Atsakyti