Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Merginos auuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 03 18, 14:33)
Merginos auuuuu  lotuliukas.gif

laba laba 4u.gif senokai berasiau,tai kad jokiu naujienu mano fronte-svoris laikosi stabiliai,nei krenta,nei auga lotuliukas.gif ziuriu mes vel abi likom blonda,kazkur dingo ir dingo musu naujokes bigsmile.gif gal atsibodo tas lieknejimas..niu siam kartui tiek lekiu leliuku migdyti iki mergickos tongue.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Labas! Pasiskaičiau čia jūsų istorijas ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų - jei tik priimsit... Prisiauginau tų lašinių, net bloga. Visą gyvenimą buvau plonytė be jokių maisto ribojimų, tai niekaip negalėjau patikėt, kad tiek galiu priaugt- per 5 metus 10,per kitus 5 jau 20 kg! Pernai numečiau 8 kg, bet per žiemą 6 sugrįžo. Ir kuo storesnė darausi, tuo kojas sunkiau kilot. Aptingau, vakarais tas nežmoniškas badas ir rezultatas matosi. Aišku, prie senojo svorio grįžti net nesvajoju(jau ne jaunuolė), bet nors 10 kg turiu numest. Kaip dabar pagalvoju, tai tikrai aš anksčiau gerdavau daug vandens, o dabar mažiau. Gal ir tai prisidėjo? Tai bandysiu iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 03 21, 20:42)
4u.gif Labas! Pasiskaičiau čia jūsų istorijas ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų - jei tik priimsit... Prisiauginau tų lašinių, net bloga. Visą gyvenimą buvau plonytė be jokių maisto ribojimų, tai niekaip negalėjau patikėt, kad tiek galiu priaugt- per 5 metus 10,per kitus 5 jau 20 kg! Pernai numečiau 8 kg, bet per žiemą 6 sugrįžo. Ir kuo storesnė darausi, tuo kojas sunkiau kilot. Aptingau, vakarais tas nežmoniškas badas ir rezultatas matosi. Aišku, prie senojo svorio grįžti net nesvajoju(jau ne jaunuolė), bet nors 10 kg turiu numest. Kaip dabar pagalvoju, tai tikrai aš anksčiau gerdavau daug vandens, o dabar mažiau. Gal ir tai prisidėjo? Tai bandysiu iš naujo.

Sveika 4u.gif
žinoma priimame tave į savo būrelį, tik kad čia merginos retai beapsilanko verysad.gif
Aš per šventes leidau savu pasigardžiuoti maistu, ir užsilipdžiau beveik 1 kg doh.gif taip kad dabar vėl pereinu prie griežtojo rėžimo lotuliukas.gif ir žinoma daaaug vandens thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi tos šventės - tai tik kg prisiauginimas. Na, bet šiandien dar darbe pavelykausim ir nuo rytdienos vėl mesiu svorį essen.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 03 26, 09:43)
Man irgi tos šventės - tai tik kg prisiauginimas. Na, bet šiandien dar darbe pavelykausim ir nuo rytdienos vėl mesiu svorį  essen.gif  box.gif

O aš šiandieną darausi iškrovą su vandeniu ir obuoliais, nes ją priklauso daryti 3 dienos po didžiojo pasiryjimo lotuliukas.gif
O savaitgali kelsiuos į delčios dietą, sako veiksminga, taip kad reiks išbandyti 4u.gif
O ką tu darai? tik geri daug vandens ar ir dietos kokios pasilaikai?
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif su praejusiom sventem mirksiukas.gif niu tai po svenciu ziuriu ne as viena ant dietikes sesiu lotuliukas.gif doh.gif pasisveriu siandien ir vos nenukritau -vos ne du kg wacko.gif va ka reiskia nesportuoti keturias dienas,valgyti is eiles kas papuola ir pasmaliziauti tauriaisiais blush2.gif niu zodziu reik vel susiimti rolleyes.gif kai pagalvoji mergickos tai baisu-taip stengiesi visokios dietos,sportai,masazai,maisto papildai ir tt,ir tik nustok trumpam svoris vel grizta,lasinukai kaupiasi doh.gif amzina kova bigsmile.gif Niu ale visom stiprybes ir ryzto ...
Papildyta:
QUOTE(nijona @ 2008 03 21, 20:42)

sveika prisijungusi prie musu group.gif saunuole taip ir toliau laikykis ir informuok apie savo pasiekimus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Blonda @ 2008 03 26, 10:10)
O aš šiandieną darausi iškrovą su vandeniu ir obuoliais, nes ją priklauso daryti 3 dienos po didžiojo pasiryjimo  lotuliukas.gif
O savaitgali kelsiuos į delčios dietą, sako veiksminga, taip kad reiks išbandyti  4u.gif
O ką tu darai? tik geri daug vandens ar ir dietos kokios pasilaikai?

niu boze blonda istvermingoji tu musu dietu zinove thumbup.gif kas cia per obuoliu dieta?
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 03 26, 12:48)
niu boze blonda istvermingoji tu musu dietu zinove  thumbup.gif kas cia per obuoliu dieta?

Sveika 4u.gif
nu nieko gi čia stebuklingo, tiesiog kad nesėdėti visą dieną vien ant vandens, tai graužiu obuolius lotuliukas.gif tada šiektiek lengviau būna thumbup.gif tikiuosi rytoj jau bus mažesnis tas mano "antsvoris" lotuliukas.gif nes vis niekaip nedaeinu iki savo tikslo, o iki jo tiek nebedaug liko ax.gif
Tik svarstau kai jį pasieksiu (tikiuosi tai padaryti lotuliukas.gif ), prasitęsti jį dar ... kažko man vis dar daug lašinukų atrodo doh.gif tikiuosi kad greit atšils, tada dar reiktų pradėti bėgioti, kad būtų geresnis rezultatas ir kūnas kad labiau sutvirtėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 03 26, 13:00)
Sveika  4u.gif
nu nieko gi čia stebuklingo, tiesiog kad nesėdėti visą dieną vien ant vandens, tai graužiu obuolius  lotuliukas.gif  tada šiektiek lengviau būna  thumbup.gif  tikiuosi rytoj jau bus mažesnis tas mano "antsvoris"  lotuliukas.gif  nes vis niekaip nedaeinu iki savo tikslo, o iki jo tiek nebedaug liko  ax.gif 
Tik svarstau kai jį pasieksiu (tikiuosi tai padaryti  lotuliukas.gif ), prasitęsti jį dar ... kažko man vis dar daug lašinukų atrodo  doh.gif  tikiuosi kad greit atšils, tada dar reiktų pradėti bėgioti, kad būtų geresnis rezultatas ir kūnas kad labiau sutvirtėtų  ax.gif

niu tai tiek numetus vis dar lasinukai trukdys be abejo, lotuliukas.gif daba kaip liga cia-jau nesi stora,bet niekaip negali priprast prie to mirksiukas.gif as nors taves nemacius,bet tiek numetus turi atrodyti thumbup.gif galetum nuotraukyciu imest savo kaip atrodei pries kudinimasi,kaip po jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 03 26, 13:32)
niu tai tiek numetus vis dar lasinukai trukdys be abejo,  lotuliukas.gif daba kaip liga cia-jau nesi stora,bet niekaip negali priprast prie to  mirksiukas.gif as nors taves nemacius,bet tiek numetus turi atrodyti  thumbup.gif galetum nuotraukyciu imest savo kaip atrodei pries kudinimasi,kaip po jo  ax.gif

na jo sunku kažkaip baigti tą lieknėjimą, bet kad aš dar tikrai nesu savimi patenkinta doh.gif įdėsiu nuotraukytes palyginimui, tik tiek kad ten kur "prieš" tai stoviu šonu ir nelabai matosi doh.gif
Ai ir savaitgali pirmą syki gyvenime nusipirkau 36 dydžio rūbą thumbup.gif tai jausmas buvo neapsakomas thumbup.gif

jurguciuke, parašiau info į až. Įdomu ar pamatysi skirtumą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blonda: 26 kovo 2008 - 12:49
Sveikos sveikos
Jau seniai cia nieko nerasiau ir niekaip nesiseka pradeti leknejimo maratona doh.gif tai sventes, tai sveciai...neturiu turbut valios verysad.gif jau nuo siandien rimtai pradejau lotuliukas.gif ziuresim kas cia bus.
Atsakyti