Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

sveikos, mergaites 4u.gif
ir as nuo sian nusprendziau kazko griebtis, nes uzlipau ant svarstykliu ir nusiminiau verysad.gif per ziema priaugau 6 kg verysad.gif o kaip dabar ju atsikratyt, kai sitaip megstu saldumynus verysad.gif taigi nuo siandien pradejau valgyti mazesnemis porcijomis, gal ir vandenuko reiktu atsigert, nes dabar taip valgyti noris.. unsure.gif o dar miegoti eiti ankstoka ax.gif beje, labai megstu vakarais uzkandziaut ziuredama tv... gal galit patart ka kramtyt, kad nebutu tiek tu kcal g.gif
Atsakyti
QUOTE("delfinuke" @ 2008 02 26, 20:17)
sveikos, mergaites 4u.gif
ir as nuo sian nusprendziau kazko griebtis, nes uzlipau ant svarstykliu ir nusiminiau verysad.gif  per ziema priaugau 6 kg verysad.gif  o kaip dabar ju atsikratyt, kai sitaip megstu saldumynus verysad.gif taigi nuo  siandien pradejau valgyti mazesnemis porcijomis, gal ir vandenuko reiktu atsigert, nes dabar taip valgyti noris.. unsure.gif o dar miegoti eiti  ankstoka ax.gif  beje, labai megstu vakarais uzkandziaut ziuredama tv... gal galit patart ka kramtyt, kad nebutu tiek tu kcal  g.gif

Sveika prisijungus prie lieknėjančių 4u.gif

labai didelis minusiukas tau už valgyma vakarais doh.gif būtinai gerk per dieną bent 2 L vandens, ir daug gerk vakare, nes vanduo užkimš truputuką skrandį. Būtinai gerk jo bent dvi stiklines kai užsimanusi kanors pakramsnot 4u.gif o vakarais valgyk kokius obuoliukus, susipjaustyk griežinėliais ir valgyk kokius du obuolius ax.gif
O geriausia, kad mažiau norėtūsi valgyti, vakarais iškeliauti iš namų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif delfinuke sveika istojus i lieknejanciuju kluba mirksiukas.gif na va kaip smagu kaip musu daugiau bendraminciu tai ir tikslo siekti lengviau.. nono.gif del tu vakariniu pakramtymu-atrodo nekaltai,o riebaliukai auga..as labai megau vakarais siemkes gliaudyti irnesakyk.gif ai galvojau baisiai cia tos siemkes..bet kai pamaciau kiek jos turi koloriju blink.gif grei meciau ta iproti lotuliukas.gif Na priprasi nieko vakare nevalgyti...beje,as kaip labai noriu valgyti vakare tai valgau mandarinus ir apelsinus-dideliais kiekiais lotuliukas.gif tikrai nuo ju nestoreju ir soti bunu thumbup.gif tai va mergaiciukes pas mane tiek.niu BLONDA sveikinu atsikracius dar lisnu kg saunuole first.gif o naujai prisijungusios irgi parasykit kaip jum, sekasi liekneti..iki pasimatymo ir istvermes lieknejant MES group.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 27, 12:58)
Sveikutes mergaites  4u.gif delfinuke sveika istojus i lieknejanciuju kluba  mirksiukas.gif na va kaip smagu kaip musu daugiau bendraminciu tai ir tikslo siekti lengviau.. nono.gif del tu vakariniu pakramtymu-atrodo nekaltai,o riebaliukai auga..as labai megau vakarais siemkes gliaudyti  irnesakyk.gif ai galvojau baisiai cia tos siemkes..bet kai pamaciau kiek jos turi koloriju  blink.gif grei meciau ta iproti  lotuliukas.gif Na priprasi nieko vakare nevalgyti...beje,as kaip labai noriu valgyti vakare tai valgau mandarinus ir apelsinus-dideliais kiekiais  lotuliukas.gif tikrai nuo ju nestoreju ir soti bunu  thumbup.gif tai va mergaiciukes pas mane tiek.niu BLONDA sveikinu atsikracius dar lisnu kg saunuole  first.gif o naujai prisijungusios irgi parasykit kaip jum, sekasi liekneti..iki pasimatymo ir istvermes lieknejant MES  group.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika jurguciuke 4u.gif tai kaip ten tau nuotaikos dėl tų masažinių diržų, dar nesusigundei? g.gif Dėkui už palaikymą 4u.gif Palyginus nebe tiek daug ir liko man, bet aišku sunkiausia bus išlaikyti norimą svorį, bet stengsiuos iš visų jėgų thumbup.gif
Kartais jau tokia depresija apima, atrodo norėčiau ir to ir ano suvalgyti, bet pasiryžau ir negaliu nusiženginėti tam kad pasiekčiau tikslą. O kai pasieksiu, tada ragausiu viską, tik mažomis porcijomis. Žodžiu, jau iš anksto kuriu visą planą kaip čia išsilaikyti su tuo norimu svoriu bigsmile.gif
Kur dingo mūsų naujosios kolegės? nieko nebepapasakoja apie save g.gif
Atsakyti
Mergičkos kur gi jūs dingot? kaip sekasi lieknėjimo programos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 29, 11:24)
Mergičkos kur gi jūs dingot? kaip sekasi lieknėjimo programos?  bigsmile.gif

labutis 4u.gif musu naujosios lieknejancios koleges tikrai kazkur pradingo g.gif turbut mes cia jas isgasdinome-to negalima,ano negalima vien vanduo ,dieta.... lotuliukas.gif ai tas dirzas vilioja,bet vyras kaunan nenuveza,o peskom juk neisiu lotuliukas.gif tai apseisim ir be dirzo.pas mane nieko naujo-nors kaip nieko svoris nekrenta,bet laikosi toks pats thumbup.gif kazkokia maniake pasidariau-bijau ant svarstykliu lipti doh.gif o jei kos lisnas gramas prikibo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kas kiek laiko pasisveri tu?nera paranojos priaugti gramu ax.gif zinai vis pasiziuriu i tavo liniuote ir vis galvoju kokia tu saunuole...[cia kad lengviau lieknet butu blush2.gif pagirimas]
Atsakyti
Aš sveriuosi kiekvieną rytą mirksiukas.gif gal ir blogai darau, bet matau kas vyksta ax.gif iš tikro kad padidės svoris paniškai nebijau, nes nelabai jam yra dėl ko didėti, nebent tik dėl mm. Bet kai jos prasidėjo, man tada tik porai dienu sustojo vietoje svoris ir viskas. Po to veiksmas vyko ir vyksta toliau thumbup.gif

Žinok su tais pagyrimais doh.gif jau šiandiena vienam posete irgi rašiau, kad visada to nepriimu kaip teisybės (aišku kai tai sako realų vaizdą matantis žmogus), nes po to atsipalaiduoji ir sakai tai gal jau ir užteks ax.gif tai va mano taktika dabar neklausyti tokių kalbų, t.y. visas jas neigti lotuliukas.gif

Būtinai lipk ant svarstyklių ir žiūrėk kad nepradėtų gryžinėti numesti kilogramiukai. Aš taip ir atsiauginau savo svorį, nes mamai atidaviau savo svarstykles o naujų nebepirkau doh.gif kai nesisvėriau, atrodė gi kad negaliu gi tiek jau ir ataugti, bet ... doh.gif Tikiuosi antrą kartą šios klaidos nebedaryti thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti 4u.gif. Po gymdymo per metus priaugau 20 Kg doh.gif , jaučiuosi nekaip, visai liudna, tai nuo rytojaus pradėdu savo lieknėjimo programą 4u.gif Norėčiau atsikratyti tų 20 kg doh.gif Tai kaip supratau jus geriat vandenuką, sumažinot porcijas ir nevalgot po 18 val,, nu ir dar sportuojat biški??? Aš galėsiu tik namuose sportuosi, nes auginu mažiukę, bet kaip savę priversti doh.gif
Atsakyti
Blondakaip supratau tu per menesi numetei 10 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 03 01, 00:32)
Ir aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti 4u.gif. Po gymdymo per metus priaugau 20 Kg doh.gif , jaučiuosi nekaip, visai liudna, tai nuo rytojaus pradėdu savo lieknėjimo programą 4u.gif Norėčiau atsikratyti tų 20 kg doh.gif Tai kaip supratau jus geriat vandenuką, sumažinot porcijas ir nevalgot po 18 val,, nu ir dar sportuojat biški??? Aš galėsiu tik namuose sportuosi, nes auginu mažiukę, bet kaip savę priversti doh.gif

sveikute ,na saunuole,kad prisijungei-kartu lengviau group.gif musu BLONDA saunuole turi gelezine valia ,liniuoteje matai kaip tirpsta riebaliukai thumbup.gif na del prisivertimo tai zinok reikia pasakyti sau gana nebenoriu buti stora,as galiu suliekneti lotuliukas.gif cia as taip sau sakiau lotuliukas.gif paprasciausiai jau prieini tokia riba,kai pati sau nebepatinki ir reik kazka keisti tada lengva prisiversti ax.gif jo reikia gerti vandenuka,po18 nevalgyti ir tt..blonda tai gal tau daugiau patars,nes atsikrate daugiausiai thumbup.gif tiesa ji laikosi specialios dietos,o as kaip ir neturiu tokios ax.gif tiksliau negaleciau laikytis...zodziu sveika prisijungusi prie musu 4u.gif lauksim ziniu apie tavo lieknejimo rezultatus sekmes mirksiukas.gif nors per men 10kg tai gal daugoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciuke: 01 kovo 2008 - 10:42
Sveikos, siek tiek buvau dingusi is akiracio. Tai va , savaite geriu NATUR PHARMA greipfurtų ir ananasu ekstrakto tabletes ir plius geriu vandenuko su Citrosept. rezultatai-valgau kaip valgiau, tik zinote, siek tiek mazesnes porcijos pasidare, bet dazniau g.gif Nuo Citrosept pradejo valytis organizmas, ant veido visokie spuogeliai tai atsiranda tai isnyksta, bet del kg - tai nesumazejo. reiks griebtis patikrinto metodo ana vasara uzsiiminejau BODYFLEKS, tai man liemens apimtis sumazejo 10 cm, paskui grizau i darba ir rytais nebebuvo kada daryti. Dabar nuo balandzio vel iseisu auginti vaikina iki dveju metu, tai rytais abu pradesim kvepuoti. tas bodyfleks tikrai tada sumazino mano apimtis, zinoma, nepamirsiu vakarais maziau valgyt. reiks pasieskoti zurnaliuka su pratimais ir pradeti kvepuoti. Man tai patikdavo, labai pageredavo nuotaika, budavau pilna energijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 03 01, 00:32)

QUOTE(natuliona @ 2008 03 01, 00:52)
Blondakaip supratau tu per menesi numetei 10 kg bigsmile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif kaip rašė jurguciuke reikia sau pasakyti, kad GANA, nebenoriu būti tokia kokia esu, o noriu būti graži, seksulai ir t.t. thumbup.gif pradėk į save žiūrėti kritiškai, prieš valgydama pagalvok ar tikrai teisingą maistą valgai, prieš valgį išgerk bent stiklinę, geriau net dvi, vandens. Jis puikiai padeda greičiau pasijusti sočiai thumbup.gif
Na iš tikro man per mėnesį nukrito tie 10 kg, bet aš taip entuziastingai į tai nežiūriu, nes bijau kad greitai ir nesugryžtų doh.gif todėl jau dabar planuoju ką turėčiau ir kaip turėčiau valgyti baigusi laikytis dietos mirksiukas.gif
Aš dabar nesportuoju, nes masažistė neleido doh.gif vaikštau į vakuminius masažus, tai jie man iš tikro pačias problemiškiausias vietas akivaizdžiai "tvarko" thumbup.gif
Be to kaip masažistė pradžiugino kai pasakė, kad tirpstu ne dienom o valandom lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Faustyte @ 2008 03 02, 14:41)
reiks griebtis patikrinto metodo ana vasara uzsiiminejau BODYFLEKS, tai man liemens apimtis sumazejo 10 cm, paskui grizau i darba ir rytais nebebuvo kada daryti. Dabar nuo balandzio vel iseisu auginti vaikina iki dveju metu, tai rytais abu pradesim kvepuoti. tas bodyfleks tikrai tada sumazino mano apimtis, zinoma, nepamirsiu vakarais maziau valgyt. reiks pasieskoti zurnaliuka su pratimais ir pradeti kvepuoti. Man tai patikdavo, labai pageredavo nuotaika, budavau pilna energijos. 4u.gif

Aš vis galvoju pradėti bodyflex'ą, tik labai man sunku įsivaizduoti kaip ten reikia kvėpuoti doh.gif bet aišku nepabandžiusi nesužinosiu lotuliukas.gif O kokiame žurnale tu ieškai tų pratimukų? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti