Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

o ka per iskrovos diena gali valgyti? gal sakau reiktu ir man tokia dienele pasidaryti ax.gif ale labai as valios neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 20, 14:14)
o ka per iskrovos diena gali valgyti? gal sakau reiktu ir man tokia dienele pasidaryti  ax.gif ale labai as valios neturiu  doh.gif

Sveika,
na per iškrova aš valgau indelį JOY natūralau jogurto 360 g., nes kiek žiūrėjau, jame mažiausiai kalorijų, ir dar + 2 kriaušės arba obuoliai. Jogurtą pasidalinu į 2 arba 3 porcijas, nevalgau viso iškarto mirksiukas.gif ir žinoma daug vandens thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif as taip negalecia jau geriau val pasportuociau ant treniruoklio lotuliukas.gif aisku musu situacijos truputuka skiriasi tau biski daugiau reik idet pastangu i kova su riebaliukais ax.gif nors tokios iskrovos dienos girdejau visiem gerai thumbup.gif niu dar nebuvai uzbegusi paziureti to vibro dirzo? 4u.gif parasytum kaip jis tau,nes man tai i kauna reik vaziuot ziuret pas mus nera parduotuves tos schmoll.gif na iki,kai bus naujienu parasyk butinai 4u.gif
Atsakyti
na uzteks tik vienoms bendrauti, norejau paklaust o i vandeni nieko nededat, t.y. greipfurto ar citrinos slakelio? kiek perskaiciau, tai pats pigiausias liekejimo metodas-vanduo, gal galetu parasyti jurguciuke, kiek jai pasiseke numest svorio geriant vandenuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2008 02 23, 21:51)
na uzteks tik vienoms bendrauti, norejau paklaust o i vandeni nieko nededat, t.y. greipfurto ar citrinos slakelio? kiek perskaiciau, tai pats pigiausias liekejimo metodas-vanduo, gal galetu parasyti jurguciuke, kiek jai pasiseke numest svorio geriant vandenuko?  g.gif

sveikute 4u.gif malonu,kad prisijungei prie musu pokalbiu ..siaip as nelabai ta vandenuka geriu ax.gif gal sumaisei su kita lieknejancia ax.gif As geriau kapsules,sportavau ir po sesiu nevalgiau rolleyes.gif O kad deda i vandenuka citrina tai girdejau..as darydavausi toki kokteiliuka,kai buvau jaunesne lotuliukas.gif ta prasme dabar jo negeriau-paimdavau greifrukta isspausdavau sultys ir sumaisydavau su naturaliu,be priedu jogurtu ir pries miega isgerdavau ..kad labai padejo nepasakyciau O kiek noretum tu numest?kaip liekneji?prasom prisiregistruoti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos negi visos sulieknejote ir palikote mane viena blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2008 02 23, 21:51)
na uzteks tik vienoms bendrauti, norejau paklaust o i vandeni nieko nededat, t.y. greipfurto ar citrinos slakelio? kiek perskaiciau, tai pats pigiausias liekejimo metodas-vanduo, gal galetu parasyti jurguciuke, kiek jai pasiseke numest svorio geriant vandenuko?  g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif žinoma junkis mum į kompaniją bigsmile.gif Aš tai geriu gryną vandenį, nededu nieko papildomai schmoll.gif aišku kartais jau ir vanduo pasidaro nebeskanus lotuliukas.gif bet laikausi mirksiukas.gif

QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 24, 20:03)
Merginos negi visos sulieknejote ir palikote mane viena  blush2.gif  tongue.gif

jurguciuke aš tai per savaitę tiek atsidirbu su kompu, kad per savaitgali leidžiu sau nuo jo pailsėti lotuliukas.gif
Man tai svoris stovi vietoj, bet kiek suprantu, tai dėl mm.
Dėl to diržiuko, kažkaip dar laikaus, neinu jo žiūrėti g.gif Gal kai gausi atlyginimą lotuliukas.gif o gal ir ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blonda: 25 vasario 2008 - 08:36
Sveikute blonda jau galvojau palikai mane viena kariauti su riebaliukais nono.gif tai ilgai neatsizymejai ,as jau maniau tiek sukudai,kad isnykai lotuliukas.gif cia taip viena kur kapsules pas ja pirkau sake man-na emiau ir kapsules ir krema nuo celiulito[as neturiu celiulito,bet profilaktikai] tai sako matau ruosiates isnykti su situ priemoniu pagalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va o del dirzo ,tai miegot amiai negaliu doh.gif taip jo noriu labai aisku idomu jei atsirastu ,kuri isbande ir pasakytu,kad jis thumbup.gif tai is karto pirkciau
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 25, 11:21)
Sveikute blonda jau galvojau palikai mane viena kariauti su riebaliukais  nono.gif tai ilgai neatsizymejai ,as jau maniau tiek sukudai,kad isnykai  lotuliukas.gif cia taip viena kur kapsules pas ja pirkau sake man-na emiau ir kapsules ir krema nuo celiulito[as neturiu celiulito,bet profilaktikai] tai sako matau ruosiates isnykti su situ priemoniu pagalba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai va o del dirzo ,tai miegot amiai negaliu  doh.gif taip jo noriu labai aisku idomu jei atsirastu ,kuri isbande ir pasakytu,kad jis  thumbup.gif tai is karto pirkciau

Na kaip aš galėčiau palikt vieną, jei dar nepasiekiau tikslo schmoll.gif o apie tuos diržus tikrai kažkur skaičiau tik nepamenu kur... g.gif gal pabandyk čia forume paieškoti mirksiukas.gif
Oi kad visos priemonės padėtų taip lengvai "išnykti", jų būtu pilni namai lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau kažką apie tuos elektra veikiančius diržus Štai čia

Tai atsiliepimai nekokie, kad vėliau nebūtų problemų.... g.gif
Atsakyti
sveikutes, pries kelias dienas pasisveriau ir man tie skaiciukai nepatiko. MAno ugis 1,64 cm, o sveriu 67kg. po kiekvieno vaikucio priaugau po penkis kg. labai noreciau kad mano pastovus svoris butu 58-60kg, man butu kaip tik, na zinoma, pries vaikucius sveriau 54kg, bet tiek ir nereikia sukusti, viskas turi buti proto riboj. Taigi, pradejau siurbti vandenuka pries valgi, ir dar siandien Eurovaistineje nusipirkau greipfurtu-ananasu kapsuliu, man patiko tai, kad toks kapsules pasidaro kaip dideli zele gabaliukai ten skranduke ir slopina alkio jausma. Pradesiu nuo siandienos kapsules gerti ir paziuresim kaip eisis, nes jau arteja pavasaris ir norisi ilisti i ankstesnius drabuzius. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 25 vasario 2008 - 17:35
QUOTE(Faustyte @ 2008 02 25, 18:32)
sveikutes, pries kelias dienas pasisveriau ir man tie skaiciukai nepatiko. MAno ugis 1,64 cm, o sveriu 67kg. po kiekvieno vaikucio priaugau po penkis kg. labai noreciau kad mano pastovus svoris butu 58-60kg, man butu kaip tik, na zinoma, pries vaikucius sveriau 54kg, bet tiek ir nereikia sukusti, viskas turi buti proto riboj. Taigi, pradejau siurbti vandenuka pries valgi, ir dar siandien Eurovaistineje nusipirkau greipfurtu-ananasu kapsuliu, man patiko tai, kad toks kapsules pasidaro kaip dideli zele gabaliukai ten skranduke ir slopina alkio jausma. Pradesiu nuo siandienos  kapsules gerti ir paziuresim kaip eisis, nes jau arteja pavasaris ir norisi ilisti i ankstesnius drabuzius. blush2.gif

Sveika 4u.gif
lauksim tavo įspūdžių dėl kapsulių ax.gif o kiek jos kainuoja ir kaip tiksliai vadinasi? blush2.gif iš tikro man dabar tokių kapsulių net nereikia, nes šiandien ryte suvalgiau tik sumuštinį su dideliu puodu arbatos ir jaučiausi persivalgius lotuliukas.gif žodžiu skrandis susitraukęs neblogai cool.gif bet žiūrint į ateitį, visai domintų tokios tos kapsulės g.gif
Atsakyti