Sveika As tai jokios dietos specialios nesilaikau valgau viska,tik mazesnem porcijom,nevalgau saldumynu nevalgau po 6 val,tik nebent vaisius ir kas antra diena kankinu treniruokli Tau dar daug liko atsikratyti riebaliuku? sportuoji ar ne pati?
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 11, 12:10)
Sveika As tai jokios dietos specialios nesilaikau valgau viska,tik mazesnem porcijom,nevalgau saldumynu nevalgau po 6 val,tik nebent vaisius ir kas antra diena kankinu treniruokli Tau dar daug liko atsikratyti riebaliuku? sportuoji ar ne pati?
Na aš išsidėsčiusi irgi savo grafikėli taip, kad po 6 val nebevalgau pradžioje tai labai sunku buvo, bet po savaitės ir pripratau Na kaip matai liniuotėje tai dar liko gabaliukas riebaliuku kurių norėčiau atsikratyti sportuoju namuose, taip pat dar darausi masažiukus bet jau borėtusi keliauti ir į kokį sporto klubą man aeorbika o dar atsipalaiduoti pirtelėje tik kad va masažai daug pinigėliu suryja, bet tik atsiras proga ir keliausiu
Jo masazus noreciau ir as pabandyti,bet kolkas neiseina-brangoka girdejau,kad po masazu kaip ant sparnu skraido pirtis irgi jega -tik va senokai bebuvau,reiks nulekti ...o jokio maisto papildo nebandei lieknejancioms? man tai visai nieko tie papildai,tik va ne visom padeda -nors aisku kitos valgo kaip ir anksciau,nesportuoja ir nori geru rezultatu
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 12, 14:02)
Jo masazus noreciau ir as pabandyti,bet kolkas neiseina-brangoka girdejau,kad po masazu kaip ant sparnu skraido pirtis irgi jega -tik va senokai bebuvau,reiks nulekti ...o jokio maisto papildo nebandei lieknejancioms? man tai visai nieko tie papildai,tik va ne visom padeda -nors aisku kitos valgo kaip ir anksciau,nesportuoja ir nori geru rezultatu
o kokius tu papildus naudoji? nors šiaip aš kažkaip nenusiteikusi cheminiais preparatais kūdintis nors vis paskaitinėju apie juos, bet nesugundo jų reklamos, o gal bereikalo?
Aš tai darausi vakumini masaža, po pirmo karto buvo ne kas šiandien einu trečiam raundui visgi gerai ten tuos nereikalingus lašinukus paniurgdo
Sveika as naudojau 4321 skysti ,pirkau supermamose-Lietuvoje tokiu nera.Ta prasme yra 4321,bet kitam pavidale -mano buvo kaip kapsulese..Pakelyje buvo 10 vnt,taigi 10 dienu i diena po viena.Tai negaliu drasiai sakyt,kad butent nuo ju palengvejau tais keliais kg ,aisku padejo mazintos porcijos ir Bet manau,kad papildai greiciau padeda pasiekt norimo rezultato..Dabar turiu BIO C.L.A. Siuos suvartosiu ir sakiau pakaks kolkas Tiesa dar geriu lecitina,sako greitina riebaliuku deginima ..Tai va,o sakyk ta vakumini masaza kas daro zmogus ar koks aparatas Matai kai nesusidurei zmogus ,tai ir tamsus miskas Tik va pavadinimas baisiai skamba Lauksiu atsakymo,beje cia kazkoks gavosi blondos ir jurguciukes susirasinejimo klubas
Va va ir aš apie toki kluba jau žadėjau rašyti masažiuka daro masažistė su aparatu žinok vakar buvo tik trečias kartas, tai po pirmo sykio visa gryžau mėlyna labai skausminga procedūra, bet tikiuosi bus veiksminga daugiau gali paskaitinėti www.vmasazas.lt . Aš ten ir vaikštau
Dar yra ir naminių būdu pasidaryti pačiai vakumini masažiuka jei domina papasakosiu arba gali paskaitinėti forume, tikrai yra aprašyta "masažo taurės".
Beje iš kokio tu miesto? jei iš Vilniaus, tai papasakočiau kur tiksliai ieškoti tų taurių
Dar yra ir naminių būdu pasidaryti pačiai vakumini masažiuka jei domina papasakosiu arba gali paskaitinėti forume, tikrai yra aprašyta "masažo taurės".
Beje iš kokio tu miesto? jei iš Vilniaus, tai papasakočiau kur tiksliai ieškoti tų taurių
sveikute niu kaip po svenciu nepasunkejai as tai per valentinke valgiau viska is eiles ech sakau buvo nebuvo-juk sventes tai prisivalgiau men i prieki jau buvau pamirsusi ka reiskia valgyti daug ir visko ir taip skanu viskas nu zodziu daba vel reiks grizt i senas vezias dietines,o tai tik biski atsipalaiduok ir kelnes nebesusisega o tau nebuvo taip per sventes?
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 16, 12:14)
sveikute niu kaip po svenciu nepasunkejai as tai per valentinke valgiau viska is eiles ech sakau buvo nebuvo-juk sventes tai prisivalgiau men i prieki jau buvau pamirsusi ka reiskia valgyti daug ir visko ir taip skanu viskas nu zodziu daba vel reiks grizt i senas vezias dietines,o tai tik biski atsipalaiduok ir kelnes nebesusisega o tau nebuvo taip per sventes?
nu kad ne labai aš jau noriu savo tikslą pasiekti tai laikausi man sunkiausi būna savaitgaliai kai gryžtam į palangą, o ten uošvienė ir mama laukia su garuojančiais patiekalais atrodo imčiau ir valgyčiau bet vėl prisimenu tikslą... tikriausiai dėl to tokio noro ir negalėjimo ir svoris truputi greičiau krenta
sveikute nu saunuole tu siaip as is jonavos,ne is vilniaus na kaip tie masaziukai,ar matosi rezultatas ?siaip kiek matau liniuoteje tai iki tikslo nedaug beliko-kilogramai tirpsta kaip sniegas as pasiekiau 68 kg ir sustojo krist kazko,bet taip dar noretusi kelis pamesti nors tiesa sakant truputi atsipalaidavau pradejau lepint save ...zodziu nori turet keliais kg maziau,reik taip visa gyvenima prisilaikyti oi kaip sunku tom apkuniom moteriskem o svoris tau po vaikuciu,ar dar neturi ju?
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 19, 16:06)
sveikute nu saunuole tu siaip as is jonavos,ne is vilniaus na kaip tie masaziukai,ar matosi rezultatas ?siaip kiek matau liniuoteje tai iki tikslo nedaug beliko-kilogramai tirpsta kaip sniegas as pasiekiau 68 kg ir sustojo krist kazko,bet taip dar noretusi kelis pamesti nors tiesa sakant truputi atsipalaidavau pradejau lepint save ...zodziu nori turet keliais kg maziau,reik taip visa gyvenima prisilaikyti oi kaip sunku tom apkuniom moteriskem o svoris tau po vaikuciu,ar dar neturi ju?
masažiukai tai iš tikro matosi, nes kai gryžau namo ir mama apžiūrėjo, tai sakė kad rezultatas yra ji darosi nami varianta to masažiuko, tai dabar užsigeidė to paties kurį darausi ir aš
Aš labai bijau, kad ir man sustos jis kristi nepasiekus tikslo, bet stengiuosi atsilaikyti jei matau kad jau stoviu vietoje, pasidarau iškrovos dienelę, tada vėl pajuda lėtais žingsniais
Svoris tai tikrai ne per vaikučius, nors malniau būtu kad būtų per juos Ištikrūjų tai priaugo kai apsigyvenau su brangiuoju, o jis mane pradėjo lepinti iki to irgi turėjau problemų su svoriu, bet buvau jo atsikračiusi ex... ka ta meilė daro, o svarbiausia maniškis sako: "Man tu tokia graži" bet gi laikausi ne tik dėl jo, bet kad ir gerai pati jausčiaus
sveikute niu pas mane tai nieko naujo si karta -svoris tas pats,jokiu nauju priemoniu nepirkau ir nebenaudoju.. .zinai net nezinau ka cia dar padarius,kad greiciau tie keli kg nukristu dar mastau gal vibra tone dirza isigiti,kur reklamuoja kaip manai?vyras sako nepades,o mane kazko vilioja jis 2:beje tavo vyras sako,kad tokia grazi,o maniskis nu zinai jau pastorejai,gal laikas dietos pasilaikyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 20, 10:43)
sveikute niu pas mane tai nieko naujo si karta -svoris tas pats,jokiu nauju priemoniu nepirkau ir nebenaudoju.. .zinai net nezinau ka cia dar padarius,kad greiciau tie keli kg nukristu dar mastau gal vibra tone dirza isigiti,kur reklamuoja kaip manai?vyras sako nepades,o mane kazko vilioja jis 2:beje tavo vyras sako,kad tokia grazi,o maniskis nu zinai jau pastorejai,gal laikas dietos pasilaikyti
Labas Nu ir vyras tavo o jam dietos nereikia? dėl to diržo ir aš galvojau nes netoli mano darbo yra ta top shop parduotuvė, tik vis nesusiruošiu nulėkti pažiūrėti manau būtu visai nieko dalykėlis raumenukams stimuliuoti kažkur lyg ir skaičiau apie ta dirža... lyg ir čia forume
Vakar mašažų ir dietos pagalba atsikračiau dar 300 g bet šiandiena man iškrova, tai rytoj ryte irgi tikiuosi rezulataų