Sveika
As tai jokios dietos specialios nesilaikau valgau viska,tik mazesnem porcijom,nevalgau saldumynu nevalgau po 6 val,tik nebent vaisius ir kas antra diena kankinu treniruokli
Tau dar daug liko atsikratyti riebaliuku?
sportuoji ar ne pati?
Jo masazus noreciau ir as pabandyti,bet kolkas neiseina-brangoka
girdejau,kad po masazu kaip ant sparnu skraido
pirtis irgi jega -tik va senokai bebuvau,reiks nulekti ...o jokio maisto papildo nebandei lieknejancioms? man tai visai nieko tie papildai,tik va ne visom padeda -nors aisku kitos valgo kaip ir anksciau,nesportuoja ir nori geru rezultatu
sveikute
niu kaip po svenciu nepasunkejai
as tai per valentinke valgiau viska is eiles ech sakau buvo nebuvo-juk sventes
tai prisivalgiau men i prieki
jau buvau pamirsusi ka reiskia valgyti daug ir visko ir taip skanu viskas
nu zodziu daba vel reiks grizt i senas vezias dietines,o tai tik biski atsipalaiduok ir kelnes nebesusisega
o tau nebuvo taip per sventes?
sveikute
nu saunuole tu
siaip as is jonavos,ne is vilniaus
na kaip tie masaziukai,ar matosi rezultatas ?siaip kiek matau liniuoteje tai iki tikslo nedaug beliko-kilogramai tirpsta kaip sniegas
as pasiekiau 68 kg ir sustojo krist kazko,bet taip dar noretusi kelis pamesti
nors tiesa sakant truputi atsipalaidavau
pradejau lepint save ...zodziu nori turet keliais kg maziau,reik taip visa gyvenima prisilaikyti
oi kaip sunku tom apkuniom moteriskem
o svoris tau po vaikuciu,ar dar neturi ju?
sveikute
niu pas mane tai nieko naujo si karta -svoris tas pats,jokiu nauju priemoniu nepirkau ir nebenaudoju.. .zinai net nezinau ka cia dar padarius,kad greiciau tie keli kg nukristu
![]()
dar mastau gal vibra tone dirza isigiti,kur reklamuoja
kaip manai?vyras sako nepades,o mane kazko vilioja jis
2:beje tavo vyras sako,kad tokia grazi,o maniskis nu zinai jau pastorejai,gal laikas dietos pasilaikyti