Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Ir as nusprendziau susikudinti lotuliukas.gif po gimdymo liko apie 5 kg ugis 168,o sveriu 70 pati sau baisi...tai va nevalgau po 18 ,mazinu aplamai pusryciu ir pietu porcijas ir zinoma bandau atsisakyti saldumynu ax.gif dar planuoju nusipirkt pagert koki preparata lieknejimui.Na ir tikiuosi pavasari ilyst i savo senus rubus 4u.gif palinkekit man sekmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 01 18, 13:30)
Ir as nusprendziau susikudinti  lotuliukas.gif po gimdymo liko apie 5 kg ugis 168,o sveriu 70  pati sau baisi...tai va nevalgau po 18 ,mazinu aplamai pusryciu ir pietu porcijas  ir zinoma bandau atsisakyti saldumynu  ax.gif dar planuoju nusipirkt pagert koki preparata lieknejimui.Na ir tikiuosi pavasari ilyst i savo senus rubus  4u.gif palinkekit man sekmes  lotuliukas.gif

Ir aš visai neseniai pradėjau gerti vandens dienos normą. Anksčiau tikrai netikėjau, kad tai gali padėti, bet rezulatati jau yra thumbup.gif 4u.gif

jurguciuke sėkmės 4u.gif thumbup.gif Tik nemanau, kad tau reiktų kokių nors preparatų lieknėjimui, gi tavo antsvoris ne toks jau ir didelis g.gif
Atsakyti
Sveikos Na uzsukau pasigirti per dvi savaites,tiesa nepilnai dvi,nebeturiu 2 kg.Gal kazkam mazai tie keli kg,bet man tai daug thumbup.gif Liko 3 kg tik tai .aciu BLONDA uz palinkejimus bigsmile.gif O lieknejimui preparata vis del to nusipirkau 4.3.2.1. 4u.gif Tik keistas kazkoks kaip valerijono skonis lotuliukas.gif beje sekmes ir tau blonda lieknejant ir parasyk kaip tau sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciuke: 25 sausio 2008 - 10:47
Vandeniukas yra gerai. Aš taip prie jo pripratau, kad bendradarbiai jau šypsosi, klausia - ir vėl tu su soske? O man jis labai gerai padeda per daug nevalgyti. biggrin.gif
Atsakyti
jurguciuke smagu, kad ir tau riebaliukai tirpsta. Pas mane kadangi jų daugiau tai ir didesni rezultatai ax.gif bet žinoma as ne tik vandenuko daug geriu, bet ir porcijas sumažinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blonda: 04 vasario 2008 - 11:28
sveikinu BLONDA lieknejant pasiekus geru rezultatu mirksiukas.gif istvermes tau ir kantrybes ax.gif lieknekim ir toliau kartu lotuliukas.gif ir vis galvokime kokios busim grazios thumbup.gif nepamirsk vis pasigirti rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 04, 17:46)
sveikinu BLONDA lieknejant pasiekus geru rezultatu  mirksiukas.gif istvermes tau ir kantrybes  ax.gif lieknekim ir toliau kartu  lotuliukas.gif ir vis galvokime kokios busim grazios  thumbup.gif nepamirsk vis pasigirti rezultatais  mirksiukas.gif

aisku maloniau kartu lieknėti thumbup.gif visgi artėja pavasaris, vasara... visos norim būti lieknos ir gražios ax.gif cool.gif
Atsakyti
sveikute blonda kaip sekasi tau? man tai tiesa pasakius jau atsibodo ziuret ka dedu i burna lotuliukas.gif ,bet kai girdziu komplimentus kaip grazeju dienom blush2.gif tai vel mintyse skaiciuju valgomo maisto kalorijas doh.gif Na bet ne daug liko -dar noreciau poros kg atsikratyti ,tik kazko sunkokai tirpsta tongue.gif na bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes lotuliukas.gif iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 08, 13:20)
sveikute blonda kaip sekasi tau? man tai tiesa pasakius jau atsibodo ziuret ka dedu i burna  lotuliukas.gif ,bet kai girdziu komplimentus kaip grazeju dienom  blush2.gif tai vel  mintyse skaiciuju valgomo maisto kalorijas  doh.gif Na bet ne daug liko -dar noreciau poros kg atsikratyti  ,tik kazko sunkokai tirpsta  tongue.gif na bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes  lotuliukas.gif iki  4u.gif

O man, kadangi zinau visada ka ir kiek reikia valgyti, kiek vandens isgerti tai gana lengvai sekasi 4u.gif vis arteju savo tikslo link bigsmile.gif tik, kad kartais ir taip mažos mano porcijos, jau nebetelpa į mano skrandį lotuliukas.gif pripratau reguliariai, vienodu laiku valgyti ir kitu jau net nebesinori thumbup.gif tokio rėžimo ketinu laikytis ir po dietos blush2.gif
Atsakyti
A matai tu kazkokios dietos laikaisi kada ir ka valgyti?pati susidarei ?jei ne paslaptis tai kokia cia dieta? ax.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku su istorijos autore - Vanduo, - pats geriausias lieknėjimo draugas. Aš kai daug jo geriu, mažiau valgau, nes nesinori daug. 4u.gif Kaip vandens analogą geriu silpną žalią arbatą - tai puikus antioxidantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 09, 13:28)
A matai tu kazkokios dietos laikaisi kada ir ka valgyti?pati susidarei ?jei ne paslaptis tai kokia cia dieta?  ax.gif

Sveika jurguciuke 4u.gif jo laikausi ir dietos ax.gif pagal Chazano principą blush2.gif valgau 3 kartus dienoje, mažesnes porcijas ir geriu daug vandens blush2.gif
O kokio tu principo laikaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti