Ir as nusprendziau susikudinti po gimdymo liko apie 5 kg ugis 168,o sveriu 70 pati sau baisi...tai va nevalgau po 18 ,mazinu aplamai pusryciu ir pietu porcijas ir zinoma bandau atsisakyti saldumynu dar planuoju nusipirkt pagert koki preparata lieknejimui.Na ir tikiuosi pavasari ilyst i savo senus rubus palinkekit man sekmes
QUOTE(jurguciuke @ 2008 01 18, 13:30)
Ir as nusprendziau susikudinti po gimdymo liko apie 5 kg ugis 168,o sveriu 70 pati sau baisi...tai va nevalgau po 18 ,mazinu aplamai pusryciu ir pietu porcijas ir zinoma bandau atsisakyti saldumynu dar planuoju nusipirkt pagert koki preparata lieknejimui.Na ir tikiuosi pavasari ilyst i savo senus rubus palinkekit man sekmes
Ir aš visai neseniai pradėjau gerti vandens dienos normą. Anksčiau tikrai netikėjau, kad tai gali padėti, bet rezulatati jau yra
jurguciuke sėkmės Tik nemanau, kad tau reiktų kokių nors preparatų lieknėjimui, gi tavo antsvoris ne toks jau ir didelis
Sveikos Na uzsukau pasigirti per dvi savaites,tiesa nepilnai dvi,nebeturiu 2 kg.Gal kazkam mazai tie keli kg,bet man tai daug Liko 3 kg tik tai .aciu BLONDA uz palinkejimus O lieknejimui preparata vis del to nusipirkau 4.3.2.1. Tik keistas kazkoks kaip valerijono skonis beje sekmes ir tau blonda lieknejant ir parasyk kaip tau sekasi
Vandeniukas yra gerai. Aš taip prie jo pripratau, kad bendradarbiai jau šypsosi, klausia - ir vėl tu su soske? O man jis labai gerai padeda per daug nevalgyti.
jurguciuke smagu, kad ir tau riebaliukai tirpsta. Pas mane kadangi jų daugiau tai ir didesni rezultatai bet žinoma as ne tik vandenuko daug geriu, bet ir porcijas sumažinau
sveikinu BLONDA lieknejant pasiekus geru rezultatu istvermes tau ir kantrybes lieknekim ir toliau kartu ir vis galvokime kokios busim grazios nepamirsk vis pasigirti rezultatais
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 04, 17:46)
sveikinu BLONDA lieknejant pasiekus geru rezultatu istvermes tau ir kantrybes lieknekim ir toliau kartu ir vis galvokime kokios busim grazios nepamirsk vis pasigirti rezultatais
aisku maloniau kartu lieknėti visgi artėja pavasaris, vasara... visos norim būti lieknos ir gražios
sveikute blonda kaip sekasi tau? man tai tiesa pasakius jau atsibodo ziuret ka dedu i burna ,bet kai girdziu komplimentus kaip grazeju dienom tai vel mintyse skaiciuju valgomo maisto kalorijas Na bet ne daug liko -dar noreciau poros kg atsikratyti ,tik kazko sunkokai tirpsta na bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes iki
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 08, 13:20)
sveikute blonda kaip sekasi tau? man tai tiesa pasakius jau atsibodo ziuret ka dedu i burna ,bet kai girdziu komplimentus kaip grazeju dienom tai vel mintyse skaiciuju valgomo maisto kalorijas Na bet ne daug liko -dar noreciau poros kg atsikratyti ,tik kazko sunkokai tirpsta na bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes iki
O man, kadangi zinau visada ka ir kiek reikia valgyti, kiek vandens isgerti tai gana lengvai sekasi vis arteju savo tikslo link tik, kad kartais ir taip mažos mano porcijos, jau nebetelpa į mano skrandį pripratau reguliariai, vienodu laiku valgyti ir kitu jau net nebesinori tokio rėžimo ketinu laikytis ir po dietos
A matai tu kazkokios dietos laikaisi kada ir ka valgyti?pati susidarei ?jei ne paslaptis tai kokia cia dieta?
Visiškai sutinku su istorijos autore - Vanduo, - pats geriausias lieknėjimo draugas. Aš kai daug jo geriu, mažiau valgau, nes nesinori daug. Kaip vandens analogą geriu silpną žalią arbatą - tai puikus antioxidantas
QUOTE(jurguciuke @ 2008 02 09, 13:28)
A matai tu kazkokios dietos laikaisi kada ir ka valgyti?pati susidarei ?jei ne paslaptis tai kokia cia dieta?
Sveika jurguciuke jo laikausi ir dietos pagal Chazano principą valgau 3 kartus dienoje, mažesnes porcijas ir geriu daug vandens
O kokio tu principo laikaisi?