Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

labukas visoms, atejau padekoti temos autorei, uz stebuklinga papilda 4u.gif 4u.gif 4u.gif . per tris men numeciau 11kg thumbup.gif . pirma men. geriau laaaaaabai daug vandens blink.gif . sumazinau porcijas dvigubai, atsisakiau uzkandziavimu ir zinoma nuo 18val. jokio maisto... dabar maziau isgeriu vandens, nes priprato skrandis, ir zinoma akys, prie mazu porciju. uzmirsau kas yra uzkandziavimas( mano uzkandziai budavo laaabai sotus blush2.gif )jei ir norisi ka nors uzgrauzt, tai tik vaisiai, arba VANDUO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmante:) @ 2011 04 17, 13:53)
labukas visoms, atejau padekoti temos autorei, uz stebuklinga papilda 4u.gif  4u.gif  4u.gif . per tris men numeciau 11kg thumbup.gif . pirma men. geriau laaaaaabai daug vandens blink.gif . sumazinau porcijas dvigubai, atsisakiau uzkandziavimu ir zinoma nuo 18val. jokio maisto... dabar maziau isgeriu vandens, nes priprato skrandis, ir zinoma akys, prie mazu porciju. uzmirsau kas yra uzkandziavimas( mano uzkandziai budavo laaabai sotus blush2.gif )jei ir norisi ka nors uzgrauzt, tai tik vaisiai, arba VANDUO mirksiukas.gif

Kaip saunu 4u.gif Man 5 kg pabego, bet reikia ir vel susiimti ir kviestis vandenuka pagalbon
Atsakyti
QUOTE(jurmante:) @ 2011 04 17, 14:53)
labukas visoms, atejau padekoti temos autorei, uz stebuklinga papilda 4u.gif  4u.gif  4u.gif . per tris men numeciau 11kg thumbup.gif . pirma men. geriau laaaaaabai daug vandens blink.gif . sumazinau porcijas dvigubai, atsisakiau uzkandziavimu ir zinoma nuo 18val. jokio maisto... dabar maziau isgeriu vandens, nes priprato skrandis, ir zinoma akys, prie mazu porciju. uzmirsau kas yra uzkandziavimas( mano uzkandziai budavo laaabai sotus blush2.gif )jei ir norisi ka nors uzgrauzt, tai tik vaisiai, arba VANDUO mirksiukas.gif

saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
reiks ir man bandyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grizom is palangos smile.gif depresija man:( nuo ryt tik vanduo biggrin.gif jauciuosi labai blogai, nebezin au kuo griebtis, bandysiu pradet nuo vandens.
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2011 07 13, 01:12)
Grizom is palangos smile.gif depresija man:( nuo ryt tik vanduo biggrin.gif jauciuosi labai blogai, nebezin au kuo griebtis, bandysiu pradet nuo vandens.

Šiuo atveju, pakeltų Coral Lecitinas. O vanduo būtinas, taip. smile.gif Sakau iš patirties, bet kiekvienas renkasi pats.
Atsakyti
aš vandenį pradėjau gerti po to kai įsigyjau knygą "jūsų kūnas šaukaisi vandens". pradėjau skaityti ir iš karto vartoti vandenį - po 1,5 ltr per dieną, plius minus žinoma blush2.gif . šią forumo temą "atradau" visiškai atsitiktinai - kai ieškojau daugiau info apie autorių smile.gif
tai va, mano "istorija" - šiaip dietų ir svorio mesti aš nematau reikalo, mano ūgis 173 cm ir svoris 60-61 kg (priklausomai kada sveriuosi biggrin.gif), pati jaučiuos liekna ir sportiška biggrin.gif (beje esu 35,5 metų, du vaikai) vartojant vandenį ir nieko daugiau gyvenime nekeičiant, per savaitę ištirpo ~1 kg, nemažinau nei maisto, nepadaugėjo ir sporto (praktikuoju jogą). kol kas eksipermentuoju tik trečią savaitę ir sąmonongai nelipu ant svarstyklių. tik pastebėjau, kad sijonai buvę "kaip tik" dabar laisvesni rolleyes.gif
tikrai rekomendauoju paskaityti ir pačią knyugą, joje rašoma ne tik apie svorio problemą bet ir kitų ligų gydymą, o taip pat ir, kad žinoti kaip vartoti "teisingai" - pvz 2 stiklinės ryte, stiklinė pusvalandį prieš maistą ir stiklinė po 2,5val po maisto. Aš, žinoma taip preciziškai nesilaikau kiekių ir laikų. autorius dar siūlo į 2 litrus įmesti žiūpsnelį druskos (3 gr arba pusė arbatinio šaukštelio (aš dedu mažiau ir tai tik kartais). kodėl reikia druskytės - čia jau kita istorija smile.gif bet man taip gerti rekomendavo ir gydytoja, dar prieš "eksperimentus" atradus knygą
Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
labuka visom,
nezinau man tai su tuo vandeniu skrandi ,,neuzkisi". rolleyes.gif Geriu- valgyt noriu, negeriui irgi noriu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleah @ 2007 06 17, 19:01)
Niekada nebuvau lieknutė, nuo pat mažens atrodžiau kaip burbuliukas su įraudusiais žandukas. Tačiau vieną dieną įdėmiai pažvelgiau į veidrodį ir išsigandau. blink.gif Nu negi ta stora "bobokšlė" tikrai aš? Negali būt! Užlipau ant svarstykliu - ogi tos bjaurybės 75 kg rodo. Nu viskas, nusprendžiau. Reikia kažką daryt.

Aišku, pirmiausia buvo įvairios dietos, kol pagaliau supratau, kad turiu keist mitybą. Na, čia manau visos žino,kas tai yra,todėl nesiplėsiu. Žinoma, būdavo, kad ir sugriešydavau...kokia bandele ar čipsu pakelį suvalgydavau, ar kokią apsirijimo dieną apturėdavau,tačiau sąžiningai skaičiuodavau kalorijas, leisdavau sau suvartoti 1000-1200 kalorijų. Ir ka jūs manot? Ogi -20 kg per metus!

Tada,aišku, visiškai apsileidau, naiviai tikėdama,kad kimšdama viską, kas papuola, tokia ir liksiu, bet pamažu mano kg pradėjo grįžti. Vėl grįžau prie savo sveikos mitybos, bet taip sunku buvo jos vėl laikytis,kai figūra graži, kad oiojoj...Ir tada atradau stebuklingą maisto papildą, kuris padėjo sutramdyt mano alkį ir norą užkandžiaut be jokių pastangų. Įdomu, kas čia per papildas? Ogi vanduo! Paprastas vandenėlis,kur pas kiekvieną iš krano bėga bigsmile.gif

Kaskart prieš valgį išgerdavau bent vieną stiklinę, ir paaiškėjo,kad suvalgius pusę lekštės, nebenoriu valgyt. O užsinorėjus užkandžiaut, vėl griebdavau savo vandenuką, ir noras tuoj praeidavo. Taigi, iš savo patirties galiu pasakyt, jog vanduo - pats geriausias  dalykas, padedantis reguliuot mitybą.

Taigi, jau praėjo daugiau nei metai, kuomet įgavau norimą figūrą, o mano svoris vis dar laikosi stabiliai 52-54 kg.

Siūlau visoms besidietinančioms pabandyt šį metodą. Žinoma, be sveikos mitybos ir sporto nieko gero nebus, tačiau vanduo puikus pagalbininkas thumbup.gif norinčioms būti lieknesnėms.

Sėkmės!!! 4u.gif

Šaunuolė smile.gif)) Aš nesu labai didelė skysčių fanė - per dieną išgeriu tikrai mažai.., bet dabar stengiuosi išgerti daugiau vandens.. Ne dėl svorio.., dėl organizmo valymo.. Juk vandenukas gyvybės šaltinis smile.gif)))
Atsakyti
prisikaicius tokiu isoriju imsiu ir as pliaupt vandeni. Ziuresim kas desis
Atsakyti
As vandenuka pradejau gerti netik del svorio metimo,bet ir del to, kad oda labai pagrazeja, paskaisteja wub.gif
Atsakyti
Kad jau taip gražiai šnekat apie vandenį, ta proga einu insipilti ir išmauksiu biggrin.gif
Atsakyti