Labas mamytes,
skaitau jusu istorijas ir atpazistu save, kiek saves varzymu...sporto ir t.t.
Mano istorija tokia: pagimdziau vaikeli ir buvau 22 kg pliuse...negalejau i save paziuret... zinoma, maitinau krutimi labai i dietas nekreipiau demesio, svoris po truputi tirpo, bet nukrito tik 10 kg, o kiti 12 kg...
Tiesa pasakius ko gero per daug save myliu, kad alinciausi dijetomis, tai ir bandziau susigyventi su mintimi, kad liksiu stambesne....nors ir nuo bulimijos buvau netoli...prisivalgau - isvemiu - vel pavalgau...bet, nepatikesit, dabar sveriu minus 2 kg kaip iki nestumo. Atradau maisto papildus 100 proc naturalius, kurie siaip skirti sveikatinimui organizmo (nes jauciausi issekus ir nuvargus - pacios zinot kaip buna auginant maza kudyki)... o jie labai pasidarbavo sureguliuojant mano poreiki maistui... visiskai dingo potraukis saldumynams, norejosi valgyti kuo sveikesni maista, dingo persivalgymo priepoliai (organizmas gaudavo visu reikalingu medziagu su papildais), kas idomiausia, kad svori numeciau ne tik as, bet ir mano vyras (minus 10 kg), tevas (minus 7 kg), mama ir taip kuda, bet sake baigesi jojo efektas - svoris stabilizavosi. Niekad nemaniau, kad kazkokiu papildu pagalba galima suliekneti, nes per gyvenima daug ka buvau isbandzius, bet si syk, esu sveika, energinga ir liekna...
O koks pavadinimas?