Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Sveikos forumietės mirksiukas.gif

Žinokit, skaičiau visą forumą ir negaliu patikėt, kad jūsų lieknėjimo paslaptis tokia paprasta smile.gif
Esu šiek tiek apvalutė, tad noriu pamėgint pasinaudoti jūsų patarimais, kažkodėl manau, kad man pavyks thumbup.gif
Labai džiaugiuosi už jūsų patarimus, tikiuosi gerų rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
Zinot, as nuo to vandens ispamstu kaip kokia backute ir gana, geriu daznai po nedaug......bet taip pat ir i WC lakstau hihihi.gif ir taip jau antra savaite, bet rezultato jokio. Ka netaip darau? mastau.gif help.gif
Atsakyti
Smagu kad padejo toks paprastas dalykas kaip vanduo 4u.gif man reiktu svorio numesti bet valios visiskai neturiu verysad.gif vanduo .....reiks ismeginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deika: 12 gruodžio 2009 - 22:52
Sveikos smile.gif Man vanduo paprastas nelenda... Nu niekaip, todėl aš geriu daaaug arbatos, įvairios- daugiausia žalios, pu-ehr ir t.t. Nusiperki arbatinuką, užsiplikai ir nešiesi prie stalo : žiuri tv- geri arbatą, dirbi - geri arbatą ir ypač taip vakarais smile.gif Tik aišku, reik arbatų mėgėjai būt ir neturėt įpročio arbatą saldint ar prie arbatos sausainį griaužt smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2010 01 10, 20:53)
Sveikos smile.gif Man vanduo paprastas nelenda... Nu niekaip, todėl aš geriu daaaug arbatos, įvairios- daugiausia žalios, pu-ehr ir t.t. Nusiperki arbatinuką, užsiplikai ir nešiesi prie stalo : žiuri tv- geri arbatą, dirbi - geri arbatą ir ypač taip vakarais smile.gif Tik aišku, reik arbatų mėgėjai būt ir neturėt įpročio arbatą saldint ar prie arbatos sausainį griaužt smile.gif)

Na gerai, vanduo/arbata..... ta Pu-ehr itin gerai musu atveju, bet ar yra kokie teigiami pakitimai? Man ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ushanka @ 2007 07 31, 15:29)
Sveikutes!
Man irgi panasiai buvo t.y. sveriau daugiau savo ugio  blush2.gif
Tiksliau sakant [COLOR=yellow] 168cm / 115kg  cool.gif
Vanduo tikrai daro stebuklus ! Visoms patariu isgerti minimalia dienos norma (2L)  rolleyes.gif
Dabar sveriu apie 65 kg  4u.gif  zinoma tai yra per daug, bet as stengsiuos  ax.gif

Kaip supratau numetei 50kg? bigsmile.gif Kaip tau tai pavyko? ax.gif
Atsakyti
Labas, as irgi perskaičiau ta knyga Jūsų kūnas šaukiasi vandens, nu atrodo nereali knyga, negerdavau ir aš to vandens. O per nėštuma žinokit priaugau 35 kg tai va pradejau gerti vandeni, jau savaite, per pilvo apimti sumažėjo 2 cm.... nežinau kaip bus toliau, bet atrodo pagal autoriu vanduo daro stebuklus, dabar ir savo vaikui duodu tik vandeni, jokiu arbatu kaip anksčiau....aišku jei susirgs tai duodiu arbatos, bet gal po tokiu stebuklu pamiršim ligas smile.gif smile.gif
Atsakyti
as ir vandeni geriu siandien 3 diena, o man patare mb draugas nes jis begerdamas vandeni per menesi numete 5 kg bigsmile.gif ir liepe man gerti net 3 litrus vandens doh.gif siandien jau beveik 2 litrus sugeriau sversiuosi antradieni ziuresiu kokie rezultatai bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2010 02 25, 15:58)
as ir vandeni geriu siandien 3 diena, o man patare mb draugas nes jis begerdamas vandeni per menesi numete 5 kg bigsmile.gif ir liepe man gerti net 3 litrus vandens doh.gif siandien jau beveik 2 litrus sugeriau sversiuosi antradieni ziuresiu kokie rezultatai bigsmile.gif  ax.gif

Labai lauksiu tavo pasiekimu, tiksliau atsikratymu. nes man kazkaip nesiseka su tuo vandeniu. Bet dabar emiausi dar ir aerobikos.....+ vanduo...na per savaite -2kg. valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 25, 14:45)
Labai lauksiu tavo pasiekimu, tiksliau atsikratymu. nes man kazkaip nesiseka su tuo vandeniu. Bet dabar emiausi dar ir aerobikos.....+ vanduo...na per savaite -2kg. valio  thumbup.gif

super -2 kg per savaite thumbup.gif bigsmile.gif saunuole taip ir toliau, as ir labai tikiuosi nes niekaip netirpsta po dukrytes gimimo kg verysad.gif o jau pusantru metu praejo ir ir niekaip negaliu sugruzti i savo priesnestumini svori doh.gif lyg jau krito svoris bet nuo kt vel ispute doh.gif sversiuosi antradieni ax.gif aisku lauskiu ir tavo pasiekimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2010 02 26, 13:14)
super -2 kg per savaite thumbup.gif  bigsmile.gif saunuole taip ir toliau, as ir labai tikiuosi nes niekaip netirpsta po dukrytes gimimo kg verysad.gif o jau pusantru metu praejo ir ir niekaip negaliu sugruzti i savo priesnestumini svori doh.gif lyg jau krito svoris bet nuo kt vel ispute doh.gif sversiuosi antradieni ax.gif aisku lauskiu ir tavo pasiekimu ax.gif

Dziaugiuos kaip mazas vaikas ax.gif
Bet va trenere man pasiule negerti vandens, sako ne visoms jis tinka. Tai manau, kad as nuo jo ir puciausi unsure.gif Nes tikrai, saziningai lakiau po 3 l per diena o rezultato nebuvo, ko ne atvirksciai. Taip, kad mergaites-pasekite savo organizmo reakcija i ta vandens sauksma g.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 26, 14:15)
Dziaugiuos kaip mazas vaikas  ax.gif
Bet va trenere man pasiule negerti vandens, sako ne visoms jis tinka. Tai manau, kad as nuo jo ir puciausi  unsure.gif Nes tikrai, saziningai lakiau po 3 l per diena o rezultato nebuvo, ko ne atvirksciai. Taip, kad mergaites-pasekite savo organizmo reakcija i ta vandens sauksma  g.gif

nu man mb draugas pasake pirmom dienom gali netgi pusti pilva, bet liepe ir stebet kaip i wc einu nes geriant vandeni daugiau slapintis varo smile.gif nu as daznai lankausi i wc, tikiuosi kad man tiks vanduo rolleyes.gif o dar ir apetitas labai sumazejo ax.gif
Atsakyti