Sveikos forumietės
Žinokit, skaičiau visą forumą ir negaliu patikėt, kad jūsų lieknėjimo paslaptis tokia paprasta
Esu šiek tiek apvalutė, tad noriu pamėgint pasinaudoti jūsų patarimais, kažkodėl manau, kad man pavyks
Labai džiaugiuosi už jūsų patarimus, tikiuosi gerų rezultatų
Zinot, as nuo to vandens ispamstu kaip kokia backute ir gana, geriu daznai po nedaug......bet taip pat ir i WC lakstau ir taip jau antra savaite, bet rezultato jokio. Ka netaip darau?
Smagu kad padejo toks paprastas dalykas kaip vanduo man reiktu svorio numesti bet valios visiskai neturiu vanduo .....reiks ismeginti
Sveikos Man vanduo paprastas nelenda... Nu niekaip, todėl aš geriu daaaug arbatos, įvairios- daugiausia žalios, pu-ehr ir t.t. Nusiperki arbatinuką, užsiplikai ir nešiesi prie stalo : žiuri tv- geri arbatą, dirbi - geri arbatą ir ypač taip vakarais Tik aišku, reik arbatų mėgėjai būt ir neturėt įpročio arbatą saldint ar prie arbatos sausainį griaužt )
QUOTE(Piliete @ 2010 01 10, 20:53)
Sveikos Man vanduo paprastas nelenda... Nu niekaip, todėl aš geriu daaaug arbatos, įvairios- daugiausia žalios, pu-ehr ir t.t. Nusiperki arbatinuką, užsiplikai ir nešiesi prie stalo : žiuri tv- geri arbatą, dirbi - geri arbatą ir ypač taip vakarais Tik aišku, reik arbatų mėgėjai būt ir neturėt įpročio arbatą saldint ar prie arbatos sausainį griaužt )
Na gerai, vanduo/arbata..... ta Pu-ehr itin gerai musu atveju, bet ar yra kokie teigiami pakitimai? Man ne
QUOTE(Ushanka @ 2007 07 31, 15:29)
Sveikutes!
Man irgi panasiai buvo t.y. sveriau daugiau savo ugio
Tiksliau sakant [COLOR=yellow] 168cm / 115kg
Vanduo tikrai daro stebuklus ! Visoms patariu isgerti minimalia dienos norma (2L)
Dabar sveriu apie 65 kg zinoma tai yra per daug, bet as stengsiuos
Man irgi panasiai buvo t.y. sveriau daugiau savo ugio
Tiksliau sakant [COLOR=yellow] 168cm / 115kg
Vanduo tikrai daro stebuklus ! Visoms patariu isgerti minimalia dienos norma (2L)
Dabar sveriu apie 65 kg zinoma tai yra per daug, bet as stengsiuos
Kaip supratau numetei 50kg? Kaip tau tai pavyko?
Labas, as irgi perskaičiau ta knyga Jūsų kūnas šaukiasi vandens, nu atrodo nereali knyga, negerdavau ir aš to vandens. O per nėštuma žinokit priaugau 35 kg tai va pradejau gerti vandeni, jau savaite, per pilvo apimti sumažėjo 2 cm.... nežinau kaip bus toliau, bet atrodo pagal autoriu vanduo daro stebuklus, dabar ir savo vaikui duodu tik vandeni, jokiu arbatu kaip anksčiau....aišku jei susirgs tai duodiu arbatos, bet gal po tokiu stebuklu pamiršim ligas
QUOTE(Neox @ 2010 02 25, 15:58)
as ir vandeni geriu siandien 3 diena, o man patare mb draugas nes jis begerdamas vandeni per menesi numete 5 kg ir liepe man gerti net 3 litrus vandens siandien jau beveik 2 litrus sugeriau sversiuosi antradieni ziuresiu kokie rezultatai
Labai lauksiu tavo pasiekimu, tiksliau atsikratymu. nes man kazkaip nesiseka su tuo vandeniu. Bet dabar emiausi dar ir aerobikos.....+ vanduo...na per savaite -2kg. valio
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 25, 14:45)
Labai lauksiu tavo pasiekimu, tiksliau atsikratymu. nes man kazkaip nesiseka su tuo vandeniu. Bet dabar emiausi dar ir aerobikos.....+ vanduo...na per savaite -2kg. valio
super -2 kg per savaite saunuole taip ir toliau, as ir labai tikiuosi nes niekaip netirpsta po dukrytes gimimo kg o jau pusantru metu praejo ir ir niekaip negaliu sugruzti i savo priesnestumini svori lyg jau krito svoris bet nuo kt vel ispute sversiuosi antradieni aisku lauskiu ir tavo pasiekimu
QUOTE(Neox @ 2010 02 26, 13:14)
super -2 kg per savaite saunuole taip ir toliau, as ir labai tikiuosi nes niekaip netirpsta po dukrytes gimimo kg o jau pusantru metu praejo ir ir niekaip negaliu sugruzti i savo priesnestumini svori lyg jau krito svoris bet nuo kt vel ispute sversiuosi antradieni aisku lauskiu ir tavo pasiekimu
Dziaugiuos kaip mazas vaikas
Bet va trenere man pasiule negerti vandens, sako ne visoms jis tinka. Tai manau, kad as nuo jo ir puciausi Nes tikrai, saziningai lakiau po 3 l per diena o rezultato nebuvo, ko ne atvirksciai. Taip, kad mergaites-pasekite savo organizmo reakcija i ta vandens sauksma
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 26, 14:15)
Dziaugiuos kaip mazas vaikas
Bet va trenere man pasiule negerti vandens, sako ne visoms jis tinka. Tai manau, kad as nuo jo ir puciausi Nes tikrai, saziningai lakiau po 3 l per diena o rezultato nebuvo, ko ne atvirksciai. Taip, kad mergaites-pasekite savo organizmo reakcija i ta vandens sauksma
nu man mb draugas pasake pirmom dienom gali netgi pusti pilva, bet liepe ir stebet kaip i wc einu nes geriant vandeni daugiau slapintis varo nu as daznai lankausi i wc, tikiuosi kad man tiks vanduo o dar ir apetitas labai sumazejo