Esu labai jau neprarandanti viltis suliekneti, jegu mazai, atkaklumo, valios-nebera, liko tik didziulis noras ir prasta nuotaika.
Pries pastojant mano kunas pradejo sparciai minksteti.... is 65 kg uzaugo iki 75 kg. Pastojau ir... gimdymo diena sveriau 110 kg
. Po to sunkiai supratau kas nutiko man. sunkiai, sportuojant, lakstant, plaukiojant-gryzau iki savo 75 kg. atrodo liko vos vos...ir gavau kontraceptiniu tableciu kursa. Po ko as tiesiog istinau. Vel pastojau. Si syki priaugau maziau, bet ir tu atsikratyti nebesugebu. Siuo metu as sveriu 88 kg, ugis mano 178 cm. Viskas butu dar nebaisu, taciau maksimalus riebalu susiburimas tai talija ir pulvas. Regisi, kad dar viena vaikuti paliko mano pilvelyje
Aisku, cezario pjuviai atlikti, vaikiukai abu didziuliai gime, bet cia nepasiteisinimas.
O, pasisakiau, o dabar lendu studijuoti kaip jus lieknejate
Bandysiu visus jums pasisekusius budus
QUOTE(aivarmovies @ 2009 09 25, 04:56)
Sveiki,
siulau organinius skystus vitaminus Vemma su mangostinu egzotiniu vaisiumi is Azijos! labai tinka zmonems sunkiai dirbantiems tiek fizini,tiek protini darba! prasau uzsukite i mano distributoriaus puslapi:
Bandziau daug tableciu, arbatu, dietu.....ssssssssssssssssssss....oi, ne sssssssss. o SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Tariausi ir su gydytojais....po ko
DRASIAI GALIU TEIGTI, KAD JOKIU VAISTU, TABLECIU, MILTELIU IR PAPILDU LIEKNEJIMUI NERA.
Yra padedanciu, bet ir be ju, jei laikysies visu tu instrukciju, dietu, mitybos rezimo, sporto ir atlikti visus pratimus ir pan. ir t.t kuriu reikia laikytis vartojant tuos nuodus....suplonesite ir be visu vaistuku. Jei tokie vaistai butu, tai visu pirma pati Amerika nekentetu nuo nutukimo.
Ir dar jei ir kas sukurtu tokius vaistus, tai kazin ar jie nukaktu iki musu. manau, kad visa farmaceptika bei plastine chirurgija tiesiog nedaleistu, kad tie vaistai pasiektu mases.