Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(mama ciole @ 2009 05 30, 22:17)
As kaip tik visad mazai skysciu geriu, del to maza turejau problemu rimtu su inkstais, tiesiog neprisiverciu gerti nors zinau kad reikia sad.gif nepatinka man vanduo o kaip prisiversti jo gerti daug? g.gif

Pas mane taip pat doh.gif Net supykina nuo didesnio kiekio ... Dar gazuota mineralini galeciau gal toki kieki isgert kaip nors, bet va kaip pritaikyt organizma prie paprasto vandens doh.gif
Atsakyti
na as bandysiu gert daaaug vandens.ziuresim kas darysis biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Teisybė, vanduo padeda thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti ar nieko tokio jei gerciau gazouta, na mineralini vandeni su gaziuku ir i ji ilasinciau naturaliu citrinos sulciu, cia prisiskaiciau apie teigiama vandens poveiki, tai noreciau ir pati ismeginti, tik idomu ar nieko tokio jei vandenukas su gazu 4u.gif
Atsakyti
Vanduo nesulieknina, tik truputį sotumo duoda ir dažnai į wc bėgioji. Gerdavau po 3 litrus į dieną, stebuklų nebuvo, skaičiau kad užtenka 8 stiklinių per parą. Aš naudoju svorio mažinimo programą, svoris krinta ir valios pasirodo daug nereikia tik pasiryžimo, kad noriu sulieknėti.

Papildyta:
QUOTE(kenkeja @ 2009 07 14, 19:32)
sveikos, norejau paklausti ar nieko tokio jei gerciau gazouta, na mineralini vandeni su gaziuku ir i ji ilasinciau naturaliu citrinos sulciu, cia prisiskaiciau apie teigiama vandens poveiki, tai noreciau ir pati ismeginti, tik idomu ar nieko tokio jei vandenukas su gazu 4u.gif

Gazuotą vandenį gerti galima. Gazas kalorijų neturi.
Atsakyti
QUOTE(kenkeja @ 2009 07 14, 19:32)

Gali gerti, tikas geriu ne gazuota, nes mano slaunys linkusios i celiulita, o gazas kaip zinia kenkia tam rolleyes.gif
Atsakyti
labutis vosoms.
mergytes koralu vanduo-tai fantastika! -26 kg mano asmenishkas rezultatas!!!!geriau po 1.5 litro to vandens per diena, neiskaitant arbatu , sriubu ir taip toliau. aplamai koralu klubo produkcija man padejo pradeti gyventi pilna to zodzio prasme, o ne egzestoti! visa seima vartojam! fantastika!
Atsakyti
sveikutes.Po gimdymo sveriau 80kg. o ugis mano 165 cm.,db sveriu 65 kg.per puse metu numeciau 15 kg.bet ne kazin kas.vanduo tikrai padeda malsinti alki,bet kai bunu namuose as jo visai nenoriu,plius db pradejau gerti kontracepines tai lb bijau sustoreti...
Atsakyti
QUOTE(grijanka @ 2009 09 24, 15:53)
labutis vosoms.
mergytes koralu vanduo-tai fantastika! -26 kg mano asmenishkas rezultatas!!!!geriau po 1.5 litro to vandens per diena, neiskaitant arbatu , sriubu ir taip toliau. aplamai koralu klubo produkcija man padejo pradeti gyventi pilna to zodzio prasme, o ne egzestoti! visa seima vartojam! fantastika!

labukas! smile.gif o kas tas koralu vanduo? kur jo galima isigyti ir kiek kainuoja? smile.gif ir beje, cia tu numetei 26kg vien del to kad geri ta wandeny? smile.gif
Atsakyti
Esu labai jau neprarandanti viltis suliekneti, jegu mazai, atkaklumo, valios-nebera, liko tik didziulis noras ir prasta nuotaika.
Pries pastojant mano kunas pradejo sparciai minksteti.... is 65 kg uzaugo iki 75 kg. Pastojau ir... gimdymo diena sveriau 110 kg verysad.gif . Po to sunkiai supratau kas nutiko man. sunkiai, sportuojant, lakstant, plaukiojant-gryzau iki savo 75 kg. atrodo liko vos vos...ir gavau kontraceptiniu tableciu kursa. Po ko as tiesiog istinau. Vel pastojau. Si syki priaugau maziau, bet ir tu atsikratyti nebesugebu. Siuo metu as sveriu 88 kg, ugis mano 178 cm. Viskas butu dar nebaisu, taciau maksimalus riebalu susiburimas tai talija ir pulvas. Regisi, kad dar viena vaikuti paliko mano pilvelyje doh.gif
Aisku, cezario pjuviai atlikti, vaikiukai abu didziuliai gime, bet cia nepasiteisinimas.

O, pasisakiau, o dabar lendu studijuoti kaip jus lieknejate tongue.gif
Bandysiu visus jums pasisekusius budus blush2.gif

QUOTE(aivarmovies @ 2009 09 25, 04:56)
Sveiki,

siulau organinius skystus vitaminus Vemma su mangostinu egzotiniu vaisiumi is Azijos! labai tinka zmonems sunkiai dirbantiems tiek fizini,tiek protini darba! prasau uzsukite i mano distributoriaus puslapi:

Bandziau daug tableciu, arbatu, dietu.....ssssssssssssssssssss....oi, ne sssssssss. o SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Tariausi ir su gydytojais....po ko
DRASIAI GALIU TEIGTI, KAD JOKIU VAISTU, TABLECIU, MILTELIU IR PAPILDU LIEKNEJIMUI NERA.
Yra padedanciu, bet ir be ju, jei laikysies visu tu instrukciju, dietu, mitybos rezimo, sporto ir atlikti visus pratimus ir pan. ir t.t kuriu reikia laikytis vartojant tuos nuodus....suplonesite ir be visu vaistuku. Jei tokie vaistai butu, tai visu pirma pati Amerika nekentetu nuo nutukimo.
Ir dar jei ir kas sukurtu tokius vaistus, tai kazin ar jie nukaktu iki musu. manau, kad visa farmaceptika bei plastine chirurgija tiesiog nedaleistu, kad tie vaistai pasiektu mases.

Atsakyti
Sveikos smile.gif Perskaičiau visą temą ir galiu pasakyti, kad esat šaunuolės, kad turit valios ir ryžto laikytis vandenuko "dietos" thumb_yello.gif
Aš geriu vandenuką dar tik kelios dienos, bet jaučiu kad iš tikrųjų jį gurkšnojant nebeieškau ką čia užkandus ax.gif Nors... kartais dar truputį sugriešiju blush2.gif Bet tikiuosi kad kuo toliau, tuo daugiau valios turėsiu smile.gif Tiesa, mano tikslas gerti daug vandens buvo dėl nuolat beriamos veido ir dekolte odos, bet perskaičius apie stebuklingus jūsų figūrų pasikeitimus, apsidžiaugiau kad galiu išpešti dvigubos naudos, nes man irgi paskutiniu metu kilogramai augti pradėjo verysad.gif

Beje, kilo klausimas - ar geriat vandenį iš krano, ar perkat, ar kokius filtrus naudojat? Aš tai kol kas pirktinį vartoju - nusprendžiau kad iš krano man neskanus, be to ten gi kalkių daug ir kitokių negerumų...
Ir dar - prašau atsiliepti tas, kurioms vanduo 'išnaikino' spuogus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
noriu prisijungti prie Jūsų būrelio.
Perskaičiau keletą temos pranešimų ir „taip užsikabinau...“. Jau dvi savaitės kaip stengiuosi gerti vandenį ir labai esu patenkinta thumbup.gif, nes drabužiai laisvėja.
Man vanduo padeda nevalgyti po 18 val. (suvalgau kokius 2 obuolius ir jaučiuosi soti). Man tai svarbiausia, nes šiaip galėdavau visą vakarą valgyti. Tiesa, iš tikrųjų šiek tiek išbėrė veidą.
Noriu dar susirasti temą apie iškrovos dienas pagal mėnulio fazes. Prieš kelis metus taikiau ši metodą, tai labai patiko biggrin.gif .
Pagal šioj temoj pateiktas nuorodas, man neranda schmoll.gif
Einu ieškoti...
Sėkmės visoms, dar susitiksim smile.gif
Atsakyti