Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(erke @ 2009 05 26, 07:07)
Jei jum vanduo nemalšina alkio, tai dar nereiškia, kad jis nepadeda lieknėti. Pagalvokit, vistiek organizmas turi per parą gauti tam tikrą kiekį vandens, jei jis jo negauna, pradeda kaupti skystį iš jūsų suvalgyto maisto, arbatų... Tada pradedat tinti... O dar vanduo padeda greičiau išvaryti iš organizmo maisto likučius. Pagalvokit, jei bandytumėt, kokią košę perpiti iš vieno indo į kitą per piltuvėlį, juk sektusi nekaip, bet jei tik atskiestumėt... tada thumbup.gif
Anksčiau aš išgerdavau tik kokią vieną stiklinę vandens per dieną. Prieš kelias savaites pradėjau jo gerti daugiau. Kai tik prisimenu ar užsimanau ko nors užkąsti, iš karto lekiu gerti. Net namie žiūrėdama TV geriu jį įsipylusi į gražią taurę.
Iš pradžių mano veidą "papuošė" spuogai, dėmės. Tokio poveikio aš ir laukiau,  pradėjo valytis mano organizmas. Sumažėjo apetitas ir ... pradėjo kristi svoris  mirksiukas.gif . Aišku neiš karto. Prieš 5 dienas jau svėriau 91,7kg (buvo apie 93 kg), o šiandien jau 89,3 kg.
Mano ūgis 168 m, svėriau 93 kg. Dirbu buhalterė. Per dieną minimalus judėjimas. Tai tie 3 kg. man kaip stebuklas. 
O dabar paklio azartas.
Anksčiau galvojau, kad man netinka jokios dietos. Tiesa sakant aš jų bijojau, o vanduo padėjo žengti labai didelį žingsnį į priekį.
Vanduo- gyvybės šaltinis.  drinks_cheers.gif

Vanduo gėris. Į 2-3 valandų treniruotes nešuosi 3 butelius vandens, Visus išmaukiu bigsmile.gif

Aš irgi 168 cm. Vasarį pradėjau sportuoti ir pakeičiau mitybą. Pradėjau su 85kg, šiandien sveriu 71 4u.gif
Atsakyti
erke, o kaip dabar veido oda?
Aš būtent dėl odos pradėjau gerti vandenį. Visiškai nejausdavau troškulio jausmo, būdavo dienų kai tik vakare išgerdavau puodelį arbatos ir man buvo per akis tų skysčių ...kol vieną dieną radau seną knyga apie organizmo valymą. Tik tada supratau kokią ''paslaugą'' sau darau negerdama doh.gif Negali organizmas pašalint visokio brudo iš organizmo su šlapimu, kai tokiais kiekiais geriu, tiksliau-negeriu . Tada pradėjau gert po 2 litrus vandens per dieną ir jau po kelių dienų pastebėjau, kad veido bėrimas sumažėjo bigsmile.gif Noras užkandžiaut tarp valgymų tapo minimalus (užkandžiai būdavo: šokoladas, sausainiai, bandelė... blush2.gif ).
Galima būtų vardinti ir vardinti vandens naudą organizmui notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2009 05 27, 10:33)
erke, o kaip dabar veido oda?

Dar spoguojasi irnesakyk.gif , bet aš nesijaudinu, svarbiausia, kad svoris kristi pradėjo thumbup.gif . tik nežinau ar ilgai dar kris g.gif , o oda susitvarkys, kai atsikratysiu visu sukauptu brudu.
Atsakyti
Aišku smile.gif
Aš jaučiuosi suapvalėjus tiek daug gerdama, tiksliau pilvas labai atsikišo doh.gif Gal per daug geriu g.gif Nors logiška,kad pilvas atsikiša , juk ir pavalgius taip būna 4u.gif
Atsakyti
As kaip tik visad mazai skysciu geriu, del to maza turejau problemu rimtu su inkstais, tiesiog neprisiverciu gerti nors zinau kad reikia sad.gif nepatinka man vanduo o kaip prisiversti jo gerti daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2009 05 30, 22:17)
As kaip tik visad mazai skysciu geriu, del to maza turejau problemu rimtu su inkstais, tiesiog neprisiverciu gerti nors zinau kad reikia sad.gif nepatinka man vanduo o kaip prisiversti jo gerti daug? g.gif

Aš vandenį visada geriu iš gražios taurės, lėtai, lyg kokį vyną ar šompaną. Nepatikėsi nemažai jo galima taip iš gerti.

O darbe kas valandą, po mažą puodelį (kelių gurkšnių) išgeriu.
Atsakyti
sveikos.as naujoke mamu klube ,perskaiciau tema apie vandeni.tiesa reikia gerti daug vandens,bet gal girdejote apie coralini vandeni.as pati atsikraciau apie13kg.g
Atsakyti
QUOTE(ausrine24 @ 2009 06 02, 14:54)
sveikos.as naujoke mamu klube ,perskaiciau tema apie vandeni.tiesa reikia gerti daug vandens,bet gal girdejote apie coralini vandeni.as pati atsikraciau apie13kg.g

Sveikos,aš taip pat naujokė.Labai susidomėjau,kas tas koralinis vanduo ir kur jo gauti?
Atsakyti
Šiuo metu skaitau knygą "Jūsų kūnas šaukiasi vandens" dar nebaigiau, bet manau, kad puiki knyga.. Vanduo gydo begalės ligų ir pan. Yra skyrius ir apie svorį, bet dar nespėjau jo perkaityti smile.gif kai baigsiu pasidalinsiu įspūdžiais. Yra ir daug laiškų žmonių kuriems nukrito daug svoerio ar išsigydė vienokią ar kitokią ligą. Šios knygos autorius, daktaras buvo uždarytas į kalėjimą ir ten išgydė bemaž 3000 kalinių naudodamas vien vandenį. Šioje knygoje taip pat aprašoma vaistų žala, netgi vienas didelės farmacijos komapnijos vadovas pripažįsta jog 90proc vaistų padeda mažiau nei pusei vartotojų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 11 28, 20:21)
Perskaičiau Batmanghelidj'o knygą "Jūsų kūnas šaukiasi vandens". Jėga! Tikrai perversmas visoj sveikatos sistemoj thumbup.gif Rekomenduoju visiems paskaityt. Nupirkau po tokią knygą visiems savo artimiesiems smile.gif

Aš dabar skaitau, nemačiau tavo posto smile.gif o tu bandei kažkokią tai jo rekomenduotą sistemą ? Gal kokie rezultatai matosi ? smile.gif papasakok..
Atsakyti
QUOTE(wwrasaww @ 2009 06 03, 19:23)
Sveikos,aš taip pat naujokė.Labai susidomėjau,kas tas koralinis vanduo ir kur jo gauti?

coralinis vanduo is koralu.daugiau inform.yra coral club.jis padeda atstatyti lasteles.
Atsakyti
QUOTE(ausrine24 @ 2009 06 04, 12:43)
coralinis vanduo is koralu.daugiau inform.yra coral club.jis padeda atstatyti lasteles.

O kaina kokia maždaug 4u.gif
Atsakyti
saunuole!!
man labai nepadeda bvanduo bet stengiuos kuo daugiau gert
Atsakyti