Jei jum vanduo nemalšina alkio, tai dar nereiškia, kad jis nepadeda lieknėti. Pagalvokit, vistiek organizmas turi per parą gauti tam tikrą kiekį vandens, jei jis jo negauna, pradeda kaupti skystį iš jūsų suvalgyto maisto, arbatų... Tada pradedat tinti... O dar vanduo padeda greičiau išvaryti iš organizmo maisto likučius. Pagalvokit, jei bandytumėt, kokią košę perpiti iš vieno indo į kitą per piltuvėlį, juk sektusi nekaip, bet jei tik atskiestumėt... tada
Anksčiau aš išgerdavau tik kokią vieną stiklinę vandens per dieną. Prieš kelias savaites pradėjau jo gerti daugiau. Kai tik prisimenu ar užsimanau ko nors užkąsti, iš karto lekiu gerti. Net namie žiūrėdama TV geriu jį įsipylusi į gražią taurę.
Iš pradžių mano veidą "papuošė" spuogai, dėmės. Tokio poveikio aš ir laukiau, pradėjo valytis mano organizmas. Sumažėjo apetitas ir ... pradėjo kristi svoris
. Aišku neiš karto. Prieš 5 dienas jau svėriau 91,7kg (buvo apie 93 kg), o šiandien jau 89,3 kg.
Mano ūgis 168 m, svėriau 93 kg. Dirbu buhalterė. Per dieną minimalus judėjimas. Tai tie 3 kg. man kaip stebuklas.
O dabar paklio azartas.
Anksčiau galvojau, kad man netinka jokios dietos. Tiesa sakant aš jų bijojau, o vanduo padėjo žengti labai didelį žingsnį į priekį.
Vanduo- gyvybės šaltinis.