Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(Ushanka @ 2007 07 31, 15:29)
Sveikutes!
Man irgi panasiai buvo t.y. sveriau daugiau savo ugio  blush2.gif
Tiksliau sakant [COLOR=yellow] 168cm / 115kg  cool.gif
Vanduo tikrai daro stebuklus ! Visoms patariu isgerti minimalia dienos norma (2L)  rolleyes.gif
Dabar sveriu apie 65 kg  4u.gif  zinoma tai yra per daug, bet as stengsiuos  ax.gif

Sveiki,o kaip ju numetet tiek daug svorio?man aktualu labai
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2008 10 01, 15:36)
Sveiki,o kaip ju numetet tiek daug svorio?man aktualu labai

na nors aš dabar numetus "tik" 15 kg, bet galiu pasakyti iš patirties, kad reikia valgyti pusryčius, sočius prietus, lengvą vakarienę ir per dieną gerti daug vandens (1,5 - 2 L). Tikrai nė nepajusi kaip pradės svoris kristi thumbup.gif O vanduo ir šiaip alkį padeda malšinti, būtinai išgerk stiklinę vandens likus 30 min iki valgymo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aleah @ 2008 09 30, 23:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Oho, nesitikejau, kad si tema tiek demesio sulauks.

Čia bediskutuojant, vis pagalvodavau, kaip sekasi temos autorei, tai labai džiugu kad nesusigrąžinai to ką numetei thumbup.gif
Atsakyti
turbut kiekvienam zurnale raso:isgerkit vandens stikline,maziau valgysit.
Oman visai nepadeda. Isgerdavau ir 3 stiklines,nieko!palaukiu 20min ir suslamsciu tiek pat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 02, 23:52)
turbut kiekvienam zurnale raso:isgerkit vandens stikline,maziau valgysit.
Oman visai nepadeda. Isgerdavau ir 3 stiklines,nieko!palaukiu 20min ir suslamsciu tiek pat verysad.gif

Smilga, simtaprocentinio varianto, tinkancio visoms panelems/moterims tikrai nera. Kaip man, pvz. bodyflexas. Is giminiu net 6 moterys per siaubingai trumpa laika labai suplonejo lankydamos siuos kursus, o man jie ne kiek nepadejo.Tau tikriausiai reikia paieskot kito budo. 4u.gif
Atsakyti
labai puiki išeitis-vanduo,nes jo organizmui reikia maždaug 2 litrų į parą...vandenį reikėtų gerti nors 10min.prieš valgį,tam.kad neatskiesti skrandžio sulčių,kurios padeda suvirškinti maistą...lieknėjimui labai svarbu judėjimas,optimizmas,net gi juokas...galima pabandyt dar ir įgyti tokį įprotį nuo 18 val. nebevalgyti-man padeda...
Atsakyti
Perskaičiau Batmanghelidj'o knygą "Jūsų kūnas šaukiasi vandens". Jėga! Tikrai perversmas visoj sveikatos sistemoj thumbup.gif Rekomenduoju visiems paskaityt. Nupirkau po tokią knygą visiems savo artimiesiems smile.gif
Atsakyti
Isbandziaiu jau kokias tik yra dietos,rezultatai nulis,pabandysiu si vrianta ,tada sakysiu kad cia stebuklas g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galiu parasyti is savo patirties, kad vanduo daro stebuklus.
Esu maitinanti mama ir vis dar turiu per nestuma sukauptus nereikalingus kilogramus.
Bet jie tirpsta.....su vandenuko pagalba, zinoma ziuriu ka valgau, bet isgeriu 2l vandens oer diena ir taip prarandu tris kilogramus per menesi.
Vanduo yra jega thumbup.gif
Atsakyti
Na sunku patiketi g.gif Ka gi,reik pabandyti,jei pades,tai tikrai daro stebuklus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 05 23, 13:10)
Na sunku patiketi g.gif Ka gi,reik pabandyti,jei pades,tai tikrai daro stebuklus biggrin.gif

na nezinau g.gif as jei noriu valgyti ir atsigeriu vandens mane supykina iskart , visada taip buvo viena kart net apsivemiau , bet tada nescia buvau kai daktare liepe vietoi maisto nakti vandeni gert verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 05 25, 17:42)
na nezinau g.gif  as jei noriu valgyti ir atsigeriu vandens mane supykina  iskart , visada taip buvo viena kart net apsivemiau , bet tada nescia buvau kai daktare liepe vietoi maisto nakti vandeni gert verysad.gif

pabandykite dabar,jei irgi pykins, jums si metodas netinkamas.
Atsakyti
Jei jum vanduo nemalšina alkio, tai dar nereiškia, kad jis nepadeda lieknėti. Pagalvokit, vistiek organizmas turi per parą gauti tam tikrą kiekį vandens, jei jis jo negauna, pradeda kaupti skystį iš jūsų suvalgyto maisto, arbatų... Tada pradedat tinti... O dar vanduo padeda greičiau išvaryti iš organizmo maisto likučius. Pagalvokit, jei bandytumėt, kokią košę perpiti iš vieno indo į kitą per piltuvėlį, juk sektusi nekaip, bet jei tik atskiestumėt... tada thumbup.gif
Anksčiau aš išgerdavau tik kokią vieną stiklinę vandens per dieną. Prieš kelias savaites pradėjau jo gerti daugiau. Kai tik prisimenu ar užsimanau ko nors užkąsti, iš karto lekiu gerti. Net namie žiūrėdama TV geriu jį įsipylusi į gražią taurę.
Iš pradžių mano veidą "papuošė" spuogai, dėmės. Tokio poveikio aš ir laukiau, pradėjo valytis mano organizmas. Sumažėjo apetitas ir ... pradėjo kristi svoris mirksiukas.gif . Aišku neiš karto. Prieš 5 dienas jau svėriau 91,7kg (buvo apie 93 kg), o šiandien jau 89,3 kg.
Mano ūgis 168 m, svėriau 93 kg. Dirbu buhalterė. Per dieną minimalus judėjimas. Tai tie 3 kg. man kaip stebuklas.
O dabar paklio azartas.
Anksčiau galvojau, kad man netinka jokios dietos. Tiesa sakant aš jų bijojau, o vanduo padėjo žengti labai didelį žingsnį į priekį.
Vanduo- gyvybės šaltinis. drinks_cheers.gif
Atsakyti