Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 29, 22:41)
kiek ko esu bandziusi, - geriausia padeda Reduktilis 15.Apie ji skaitykite Lieknejimo preparatuose.

Taip, jei jūsų KMI viršija 30 galbūt.... tačiau pasiskaičius toj pačioj temoj kaip jį vartoja vos 5 kg daugiau nei nori sverti sveriančios merginos, man pasidaro baisu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 30, 20:34)
Taip, jei jūsų KMI viršija 30 galbūt.... tačiau pasiskaičius toj pačioj temoj kaip jį vartoja vos 5 kg daugiau nei nori sverti sveriančios merginos, man pasidaro baisu.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Tiek galima va labai lengvai ir naturaliai vandenuko pagalba numest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 29, 22:39)
kazkokiame forume buvo labai diskutuota apie tai . mergina  sake  kad geria sudyta  vandeni,,,  bet visos vieningai atsake, kad ji daro blogai ...  kokiam dabar tikrai nepasakysiu..  bet druska sulaiko skyscius organizme,, tas yra tiesa,, ir ja piknaudziaut nereikia. ypac tiems kurie turi problemu su aukstu  kraujo spaudimu ..zinau kad  nesidietinanciam zmogui. atsisakius druskos  2-3dienas,  gali  netekt  iki 5kg.. aisku tas netekimas yra trumpalaikis..  neteks svorio nes tiesiog is organizmo pasisalins skysciai. sis budas tinkamas, kada arteja kokia svarbi proga ir norisi atrodyti liekniau  blush2.gif

Galima, aišku, kai šiaip sūriai valgai. O jei esi pratęs mažai druskos vartoti tai nieko nepajus organizmas.
Atsakyti
man padejo ispresti visas antsvorio problemas- sportas. reguliariai, 3 kartus per savaite.
o iki to, buvo tabletes, alinancios dietos ir - jokio efekto. nebent trumpalaikis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aloevera: 21 liepos 2008 - 11:42
QUOTE(aloevera @ 2008 07 21, 12:41)
man padejo ispresti visas antsvorio problemas- sportas. reguliariai, 3 kartus per savaite.
o iki to, buvo tabletes, alinancios dietos ir - jokio efekto. nebent trumpalaikis

Sportas visad thumbup.gif sprendziant figuros problemas drinks_cheers.gif
Atsakyti
saunu kad taip gerai sekas! linkiu sekmes smile.gif na as pabandysiu , tikiuos ir man taip seksis
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 07 29, 17:44)
saunu kad taip gerai sekas! linkiu sekmes smile.gif na as pabandysiu , tikiuos ir man taip seksis

Zinoma, kad seksis smile.gif
Man vandenukas labai gerai padejo kovot su alkiu, dabar jo jau maziau geriu, bet tada, kai labai norejau sulieknet - daug geriau - ir sekesi thumbup.gif
Atsakyti
As irgi pastoviai darbe gurksnoju vandenuka, ir apytaka medziagu geresne ir valdyti maziau norisi. Galiu net susilaikyti nuo nesveiku uzkandziu darbo metu, kai bendradarbiai siulo uzvalgyt clap.gif
Atsakyti
Sveriau daug daug na virs simto...dabar sveriu 76kg. Valgiau mazais kiekiais,pasportuoju. Svoris grizta jei tik atsipalaiduoju....dabar vel susiverziau dirza.Sunku,bet ko nepadarysi del saves ir savo geros savijautos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau savaite naudoju vandenuka. Kolkas svoris nekrinta, bet kelnes jau krenta..... thumbup.gif Kazkaip ipratau jau gerti ji, o skrandis susitrauke iki tokio dydzio, kad pietum valgau tik puse buvusios porcijos.
Tikiuosi, kad greit pasieksiu savo tiksla thumbup.gif
Atsakyti
as tai esu 160, sveriau 60 bet su sportu ir sveika mityba bei vandenuku numeciau 6 kg siuo metu sveriu 53 o numeciau per 3 menesius bigsmile.gif rolleyes.gif saunu rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Oho, nesitikejau, kad si tema tiek demesio sulauks.

Na, kaip jos iniciatore, pasigirsiu, kad vis dar laikausi sios "dietos" ir jau atrodau kaip manekene blush2.gif Zinoma, sporto ir sveikos mitybos nepamirsau, taciau baigusi mesti svori ir pradejusi auginti raumenukus kartais leidziu sau pasimegauti sokoladu, ledais ar bandele (retkarciais net cepelinais), taciau nuo persivalgymo mane vis dar stabdo paprastas vanduo.

Taip kad, praejus metams, TIKRAI galiu patvirtinti, jog sis budas + turputis valios veikia.

Sekmes visoms, besistengiancims igyti savo svajoniu figura. 4u.gif

Beje, sudytas vanduo tikrai netinka (kaip ir "liekninancios" arbatos, is organizmo skyscius pasalinancios ir taip kenkiancios sveikatai). As, asmeniskai, i savo vandeni siek tiek tikros citrinos sulciu isilasindavau, kad apgauciau skrandi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleah: 30 rugsėjo 2008 - 22:31