Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 25, 20:35)
as negaliu tiksliai pasakyt. bet kazkas buvo rasoma su medziagu pasisavinimu ir virskinima.. beto  isgerus vandens ir palaukus  pagreiteja medz apytaka.  zemiau galima pasiskaityt blush2.gif
Gausiai vartojamas vanduo lydi visas dietas ir laikomas labai naudingu. Keista, tačiau šis faktas iki šiol buvo mažai tikrintas tyrimais. Berlyno mokslininkiai ištyrė, kokią įtaką daro pusė litro vandens energijos ir deguonies sąnaudoms, medžiagų apykaitai riebaliniuose sluoksniuose. Remtasi mikrodializės metodika. Pasirodo, suvartotas 0,5 l vandens pagreitina medžiagų apykaitą 30%.
Pagreitėjimas užfiksuotas praėjus vos 10 minučių nuo gėrimo, o epogėjų pasiekė po 30-40 min.
Iš viso išsiskyrė 100 kilodžaulių. Apie 40% organizmo energijos sąnaudų išgėrus vandens buvo panaudotos tam, kad sušildytų vandenį organizme nuo 22 iki 37 laipsnių.

Tyrimas parodė, kad suvartoti 2 litrai vandens per dieną – tai yra maždaug 400 kilodžaulių energijos sąnaudų. Todėl planuodamos laikytis dietos, galite drąsiai gerti daug vandens. Vanduo turėtų būti šaltas, nes dalis energijos bus sunaudota vandens šildymui, vadinasi, bus sudeginta ir daugiau kalorijų.

Vuau, aciukas uz tokia liuks informacija drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 25, 21:32)
Aš žinau tik kad negalima valgio metu ir po valgio. O prieš valgį - prašom. O kaipgi bus sočiau, jei išgersi pusvalandį prieš valgį? tas sotumas, kuri lyg ir turėtų suteikt vanduo, jau bus išgaravęs arba išėjęs WC  biggrin.gif

zinai, solo,priejau isvada, kiek tu mitybos speicalistu tiek ir tu teoriju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 26, 15:33)
zinai, solo,priejau isvada,  kiek tu mitybos speicalistu tiek  ir tu teoriju  mirksiukas.gif

Taip ir yra. Išvis geriausia nė viena iš tų teorijų nesivadovaut, o klausytis savo organizmo. Pvz mano pažįstamai nuo didesnio vandens kiekio labai ištinsta kojos ir pati pabrinksta.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 23, 15:42)
O kaip taip sekas gerti vandenuka?  g.gif  Ir kokie rezultatai?  g.gif  Ar sekas?... bigsmile.gif

pastaraja savaite truputi buvau uzmirsus vandenuka, gal del to ir kilogramuka susigrazinau blush2.gif bet ir maitinausi blogai blush2.gif
bet siandiena jau stengiausi vel daugiau gert vandeniuko smile.gif

QUOTE(solo @ 2008 06 26, 23:11)
Taip ir yra. Išvis geriausia nė viena iš tų teorijų nesivadovaut, o klausytis savo organizmo. Pvz mano pažįstamai nuo didesnio vandens kiekio labai ištinsta kojos ir pati pabrinksta.

zinoma reikia klausytis savo organizmo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, girdėjau, kad geriant daug vandens reikia naudoti truputėlį druskos (prieš išgeriant truputį ant liežuvio). Sako tada geriau įsisavina vanduo. Ką jūs apie tai manote? Lig šiol aš galvojau, kad druska kaip tik sulaiko vandenį organizme (galimi patinimai).
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 28, 21:26)
Merginos, girdėjau, kad geriant daug vandens reikia naudoti truputėlį druskos (prieš išgeriant truputį ant liežuvio). Sako tada geriau įsisavina vanduo. Ką jūs apie tai manote? Lig šiol aš galvojau, kad druska kaip tik sulaiko vandenį organizme (galimi patinimai).

g.gif g.gif Nieko apie tai negirdejau schmoll.gif Butu idomu daugiau suzinoti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 28, 22:41)
g.gif  g.gif Nieko apie tai negirdejau  schmoll.gif  Butu idomu daugiau suzinoti  g.gif  g.gif

Va dabar neatseku, bet viename forume tikrai apie tai skaičiau, todėl maniau, gal kuri iš jūsų apie tai ką nors girdėjote daugiau. g.gif
Atsakyti
As nieko apie tai nesu girdejus.
Kaip tik manau, kad druskos reikia vartoti kuo maziau - su maistu mes jos jau labai daug gaunam.
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 29, 15:52)
As nieko apie tai nesu girdejus.
Kaip tik manau, kad druskos reikia vartoti kuo maziau - su maistu mes jos jau labai daug gaunam.

Vat ir as taip iki siol maniau 4u.gif Kazi vizgi tai kaip ten is tikro yra g.gif Nejau nieks nezinot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 29, 17:35)
Vat ir as taip iki siol maniau  4u.gif  Kazi vizgi tai kaip ten is tikro yra  g.gif  Nejau nieks nezinot  unsure.gif

kazkokiame forume buvo labai diskutuota apie tai . mergina sake kad geria sudyta vandeni,,, bet visos vieningai atsake, kad ji daro blogai ... kokiam dabar tikrai nepasakysiu.. bet druska sulaiko skyscius organizme,, tas yra tiesa,, ir ja piknaudziaut nereikia. ypac tiems kurie turi problemu su aukstu kraujo spaudimu ..zinau kad nesidietinanciam zmogui. atsisakius druskos 2-3dienas, gali netekt iki 5kg.. aisku tas netekimas yra trumpalaikis.. neteks svorio nes tiesiog is organizmo pasisalins skysciai. sis budas tinkamas, kada arteja kokia svarbi proga ir norisi atrodyti liekniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 29, 22:39)
kazkokiame forume buvo labai diskutuota apie tai . mergina  sake  kad geria sudyta  vandeni,,,  bet visos vieningai atsake, kad ji daro blogai ...  kokiam dabar tikrai nepasakysiu..  bet druska sulaiko skyscius organizme,, tas yra tiesa,, ir ja piknaudziaut nereikia. ypac tiems kurie turi problemu su aukstu  kraujo spaudimu ..zinau kad  nesidietinanciam zmogui. atsisakius druskos  2-3dienas,  gali  netekt  iki 5kg.. aisku tas netekimas yra trumpalaikis..  neteks svorio nes tiesiog is organizmo pasisalins skysciai. sis budas tinkamas, kada arteja kokia svarbi proga ir norisi atrodyti liekniau  blush2.gif

thumb_yello.gif DEKUI aciuks.gif
Atsakyti
kiek ko esu bandziusi, - geriausia padeda Reduktilis 15.Apie ji skaitykite Lieknejimo preparatuose.
Atsakyti