Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 18, 20:06)
Man iškilo dar vienas klausimas. Ar geriate papildomai kokius vitaminus ar papildus? Juk gaunant mažiau maisto, organizmas ir vitaminais bei mineralais mažiau aprūpinamas? g.gif

As nieko negeriu, nes manau, kad sveikiau maitinantis - valgant pvz. varskyte ryte, o ne sumustini su batonu ir desra - gaunu daugiau vitaminu, net ir mazesni kieki maisto suvalgius, uz tai ir negeriu ju.
Atsakyti
Va, man irgi panasus klausimas del papildomu vitaminu iskilo blush2.gif

Juk geriant daug vandens (2.5-3litrus), begiojam daznai i Wc , tai ar neissiplauna po truputi kalis is organizmo? g.gif Kalio trukumas -sirdziai lb negerai.. Cia juk gaunasi panasiai kaip su skyscius varinejanciom arbatom, del kuriu i wc sysiuko daznai lakioji, o paskui sirdis streikuot pradeda del isplauto kalio doh.gif Gal vartojant daug vandens vertetu pagerti kokio Kardiokalio (kalis+magnis) ?
Labai domina jusu nuomone,merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 06 19, 13:10)
Va, man irgi panasus klausimas del papildomu vitaminu iskilo blush2.gif

Juk geriant daug vandens (2.5-3litrus), begiojam daznai i Wc , tai ar neissiplauna po truputi kalis is organizmo? g.gif Kalio trukumas -sirdziai lb negerai.. Cia juk gaunasi panasiai kaip su skyscius varinejanciom arbatom, del kuriu i wc sysiuko daznai lakioji, o paskui sirdis streikuot pradeda del isplauto kalio doh.gif Gal vartojant daug vandens vertetu pagerti kokio Kardiokalio (kalis+magnis) ?
Labai domina jusu nuomone,merginos 4u.gif

g.gif Tikrai, manau reikia papildomai kalio pagerti. nes širdelė sustreikuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė_21 @ 2008 06 20, 09:38)
g.gif Tikrai, manau reikia papildomai kalio pagerti. nes širdelė sustreikuos  bigsmile.gif

O gal, sakau, paieškoti produktų, kuriuose daug kalio? Pvz. razinos. g.gif
Atsakyti
Nu cia kiekvienos manau reikalas....ar gerti kokius tai papildus, ar vartoti kokiu tai vaisiu ar pan,kuriuose apstu sio ir kitu preparatu ax.gif
Man tai tokios problemos neiskilo, nes as visad vartoju iv.papildu, tame tarpe ir kali, nes taip daktare patare...del mano sveikatos sutrikimu cia taip ax.gif
Bet manau, jog kazko reiktu tikrai pavartoti panos...ne tik kalio, bet ir siaip kazkokiu vitaminu...juk tikrai daug skysciu netenkam, o tame tarpe ir iv.naudingu medziagu...Reikia sveikai svori mest...butinai sveikai... drinks_cheers.gif Pasirupinkit panos savimi butinai, nepamirskit mirksiukas.gif

O kaip taip sekas gerti vandenuka? g.gif Ir kokie rezultatai? g.gif Ar sekas?... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuks: 23 birželio 2008 - 14:44
000189.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su šventėmis. 4u.gif
Man tai ne kaip su tuo vandenuku. blush2.gif Darbe geriu tvarkingai visą dieną, o štai per išeigines vis pamirštu. Nebent prieš valgį išgeriu stiklinę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 23, 16:42)
Nu cia kiekvienos manau reikalas....ar gerti kokius tai papildus, ar vartoti kokiu tai vaisiu ar pan,kuriuose apstu sio ir kitu preparatu  ax.gif

sweikutes:)
as ir esu uz papildus,
zinau realu pavyzdi su betakarotinu, kad gautum vienos tabletes doze , reikia suvalgyt desimt normalaus dydzio morku.. manau, su kitais vitaminais ir panasiai., yra ivairiu skaiciuokliu. apie gaunamus vitaminus.. ir labai sunku kaikuriu reikiama kieki susirinkt is maisto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 24, 16:01)

. Nebent prieš valgį išgeriu stiklinę. wub.gif

tikiuos ne pries pat valgi g.gif reikia pusvalandukas pries valgi isgert.o gert pries ir per valgi nera gerai,, nezinau ar sitoj temoj tas pamineta. gal kartojuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 25, 19:18)
sweikutes:)
as ir esu uz papildus,
zinau realu pavyzdi su betakarotinu, kad gautum vienos tabletes doze  , reikia suvalgyt  desimt normalaus dydzio morku..  manau, su kitais  vitaminais ir panasiai., yra ivairiu skaiciuokliu.  apie gaunamus vitaminus.. ir labai sunku kaikuriu reikiama  kieki susirinkt is maisto  g.gif
Papildyta:

tikiuos ne pries pat valgi g.gif  reikia pusvalandukas pries valgi isgert.o gert pries  ir per valgi  nera gerai,, nezinau ar sitoj temoj tas pamineta. gal kartojuos  doh.gif

Tikrai gėriau pries pat valgį.blink.gif Bet, kiek žinau, valgant ir po valgio iškart negerai gerti. O mes juk įpratę tik pavalgę, atsigerti? Ar ne taip?
Atsakyti
karjeriste1 , primink prasom, kodel negalima pries pat valgi gert? Kazkur girdejau,bet nepamenu del ko g.gif Seip tai ,pries pat valgi stikline ar pora ismaukus, visos porcijos suvalgyt ir nebelenda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 06 25, 19:08)
karjeriste1 , primink prasom, kodel negalima pries pat valgi gert? Kazkur girdejau,bet nepamenu del ko g.gif Seip tai ,pries pat valgi stikline ar pora ismaukus, visos porcijos suvalgyt ir nebelenda rolleyes.gif

Aš žinau tik kad negalima valgio metu ir po valgio. O prieš valgį - prašom. O kaipgi bus sočiau, jei išgersi pusvalandį prieš valgį? tas sotumas, kuri lyg ir turėtų suteikt vanduo, jau bus išgaravęs arba išėjęs WC biggrin.gif
Atsakyti
as negaliu tiksliai pasakyt. bet kazkas buvo rasoma su medziagu pasisavinimu ir virskinima.. beto isgerus vandens ir palaukus pagreiteja medz apytaka. zemiau galima pasiskaityt blush2.gif
Gausiai vartojamas vanduo lydi visas dietas ir laikomas labai naudingu. Keista, tačiau šis faktas iki šiol buvo mažai tikrintas tyrimais. Berlyno mokslininkiai ištyrė, kokią įtaką daro pusė litro vandens energijos ir deguonies sąnaudoms, medžiagų apykaitai riebaliniuose sluoksniuose. Remtasi mikrodializės metodika. Pasirodo, suvartotas 0,5 l vandens pagreitina medžiagų apykaitą 30%.
Pagreitėjimas užfiksuotas praėjus vos 10 minučių nuo gėrimo, o epogėjų pasiekė po 30-40 min.
Iš viso išsiskyrė 100 kilodžaulių. Apie 40% organizmo energijos sąnaudų išgėrus vandens buvo panaudotos tam, kad sušildytų vandenį organizme nuo 22 iki 37 laipsnių.

Tyrimas parodė, kad suvartoti 2 litrai vandens per dieną – tai yra maždaug 400 kilodžaulių energijos sąnaudų. Todėl planuodamos laikytis dietos, galite drąsiai gerti daug vandens. Vanduo turėtų būti šaltas, nes dalis energijos bus sunaudota vandens šildymui, vadinasi, bus sudeginta ir daugiau kalorijų.

Atsakyti