Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(sticky @ 2008 06 16, 11:35)
na nzn man tai vanduo mazina apetita... aisku nera taip kad va isgeriau vandens ir nebenoriu jau valgyt... norisi bet ne tiek daug rolleyes.gif be to vandeni jukir siaip naudinga gerti mirksiukas.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiskai apetito vandenukas nenumusa, tik sumazina ji thumbup.gif O tai juk svarbu labai...Nes dazniausiai del tu keliu kg.virssvorio, ir yra kaltas tas per didelis apetitas doh.gif O be to vandenukas labai gerai isvalo organizma nuo iv.toksinu ir pan.. rolleyes.gif
O maista vistiek reikia reguliuoti papildomai , jei nori numesti greiciau, ar daugiau nei pora kg. mirksiukas.gif Vandenukas cia tik pagalbine priemone mirksiukas.gif
Nors ne visoms taip sunku schmoll.gif Kitoms, kaip man pvz. ax.gif , uzteko tik daug vandenuko, ir kazkiek saldumynu apribot...Taip pat dar radau menulio faziu keitimosi iskrovos temele 4u.gif Ir mano nereikalingi kg. tiesiog ant akiu istirpo...nesikankinant jau beveik visai...tik truputuka pakeitus savo iprocius mirksiukas.gif

Taip kad sekmes ir noro linkiu visoms drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 14, 23:14)
Na va, kelias dienas pavalgiau pyrago ir grįžo 1 kg, nors vandenuką gėriau beveik sąžiningai: išeiginėm kažkaip užsimiršta. Darbe jau pripratau. Pasirodo daug priklauso ir nuo maitinimosi. Norėčiau sužinoti, kada šį mėnesį ta iškrovos diena pagal mėnulį?

Iskrovos dienos pagal menuli buna kas savaite ax.gif Per menesi 4 kart 4u.gif Kiekviena kart kai menulis keiciasi...
Visa info galima rast va cia

http://www.menuliokalendorius.info/

Ir va sitoje temeleje

http://www.supermama...;#entry17884669

Taigi sekmes 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuks: 16 birželio 2008 - 15:02
Sveikutės. radau labai įdomią temą thumbup.gif reiketu ir man prie jusu prisijungti clap_1.gif Mano ūgis 168, o sveriu 82 blush2.gif Taip sugriufo visa figurytė po 2 gimdymų schmoll.gif dar vis sverdavau 74kg, o per žiemą kaip dėjau....baisu ir i save pasižiūrėti g.gif tikriausiai nuo šiandien ir as gersiu vandenėlį...Jei Jums padėjo- tikiu padės ir man...o jei tikiu...vadinasi tikrai, tikrai pades...
Papildyta:
prieš gimdymus sveriau 55kg, nereikejo jokiu dietu, valgydavau naktimis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nilaine @ 2008 06 16, 16:47)
Sveikutės. radau labai įdomią temą  thumbup.gif reiketu ir man prie jusu prisijungti clap_1.gif Mano ūgis 168, o sveriu 82 blush2.gif Taip sugriufo visa figurytė po 2 gimdymų schmoll.gif dar vis sverdavau 74kg, o per žiemą kaip dėjau....baisu ir i save pasižiūrėti g.gif tikriausiai nuo šiandien ir as gersiu vandenėlį...Jei Jums padėjo- tikiu padės ir man...o jei tikiu...vadinasi tikrai, tikrai pades...
Papildyta:
prieš gimdymus sveriau 55kg, nereikejo jokiu dietu, valgydavau naktimis  sad.gif

Sveikute 4u.gif

Na jau reiktu susiimti, reiktu ax.gif
Padejo daugeliui...o jie tiki, tai tikrai pades ir tau drinks_cheers.gif
Tad sekmes 4u.gif
Parasyk kaip sekas...
Atsakyti
Apetitas tai mažesnis, bet isigijau kita, gana nebloga draugą assa.gif Vyras juokiasi, kad reikes biotoleta pirkti victory.gif
Atsakyti
QUOTE(nilaine @ 2008 06 17, 14:20)
Apetitas tai mažesnis, bet isigijau kita, gana nebloga draugą assa.gif Vyras juokiasi, kad reikes biotoleta pirkti victory.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nilaine @ 2008 06 17, 14:20)

Ir as labai daug kartu varineju i wc nuo vandeniuko, gerai, kad nedirbu dabar ir nereikia pro sefo duris smezuot smile.gif O tai prisimenu, kai nestuke.gif buvau - irgi labai varinedavo - i valanda po kelis kartus eidavau i wc - ir vis pro sefo duris, nes mano kabinetas uz jo buvo - kaip nemaloniai jausdavaus doh.gif
Atsakyti
Na, taip ir į WC varineju ir pilve teliuškuoja vanduo...taip juokingai jauciuosi, bet valgau mažiau, nes pilvas pilnas vandens... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nilaine @ 2008 06 18, 10:09)
bet valgau mažiau, nes pilvas pilnas vandens... thumbup.gif

nieko nesuprantu.... nu ir aš prigeriu jo daug, bet NORIU MAISTO! Ir kaip suvalgydavau anksčiau gerą porciją, taip ir dabar g.gif
Atsakyti
na man tai maisto nesinori, nes atrodo žarnynas sutruks swoon.gif vyras sako, kad bijo mane pastumti, kad nepatiksciau kaip balionas pilnas vandens- ismestas per balkona. biggrin.gif
Atsakyti
Aš norėčiau jūsų paklausti, ar vandenuką reikia gerti po truputėlį, ar po visą stiklinę iškarto. g.gif ax.gif Nes man kažkaip norisi jo siurbčioti pastoviai po truputį (taip gaunasi lyg natūrali lašelinė organizmui. Kai turėdavome su dukra bėdų su acetonu, taip išplaudavome organizmą). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 18, 17:11)
Aš norėčiau jūsų paklausti, ar vandenuką reikia gerti po truputėlį, ar po visą stiklinę iškarto.  g.gif  ax.gif Nes man kažkaip norisi jo siurbčioti pastoviai po truputį (taip gaunasi lyg natūrali lašelinė organizmui. Kai turėdavome su dukra bėdų su acetonu, taip išplaudavome organizmą). rolleyes.gif

As tai kas valanda mazdaug po didele stikline isgeriu - man tai geriau, o tau jei geriau po truputuka - taip ir gerk - svarbiausia, kad apie 2 litriukus per diena isgertum smile.gif
Atsakyti
Man iškilo dar vienas klausimas. Ar geriate papildomai kokius vitaminus ar papildus? Juk gaunant mažiau maisto, organizmas ir vitaminais bei mineralais mažiau aprūpinamas? g.gif
Atsakyti