Sveikos mergaites,
nebuvau pas jus beveik savaite, bet vandenuka saziningai stengiausi gerti - va ir dabar prie kompo su didziausia stikline prisedau paskaityti, kaip jums sekasi
man tai sekasi visai gerai, per mazdaug 2 savaites numeciau 2-3 kg, tai manau labai gerai cia man pasiseke
Ir pati veidrody matau rezultatus - gelbejimosi rato is po drabuziu nebesimato
, ant nuogo pilvo tai dar matosi, bet tikiuosi, kad tuoj jau ir nebesimatys
Ir pastebejimu jau sulaukiau, kad liekniau atrodau
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 07, 22:57)
Yra tu normaliu budu tkrai yra
ir as pritariu, kad yra geru budu - tik reikia atrasti savaji - man labai tiko vandeniuko budas - pats pigiausias is visu, necheminis, ir pakenkti niekaip negali
QUOTE(nijona @ 2008 06 08, 18:07)
Taigi, juk čia liga - o vaistų nėr... Kartais net galvoju, ar verta kankinti save dietomis, juk gyvenimas toks trumpas ir reiktų gyvent smagiai kol tai įmanoma
Ir as silpnumo akimirkom pagalvoju - ar verta cia kankintis, to nevalgyt, ano... Bet paskui vel galvoju - o argi gerai kiekviena diena nervuotis ziurint i veidrodi, bijot apsirengt siauresni drabuzi, gedintis kabancio ir drebancio pilvo, bijot nusirengt papludimy...pagalvoju, pagalvoju - ir vel stengiuosi kontroliuoti ka valgau
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 10, 20:13)
Na o aš palyginti su jumis visom - gigantas. Bet pasiskaičius šią temelę, nusprendžiau pabandyti atsikratyti nors kiek kg. Jau apie savaitę geriu vandenuką, ir pastebėjau, kad pamažėjo apetitas, ir nukrito apie 2 kg. Tik, deja, kartais pamirštu prieš valgį išgerti, dar nėra įpročio. Bet reiks ir man, matyt, kokį priminimą nusistatyti. Sėkmės visoms.
Sveika prisijungusi
Saunuole, jau 2 kg pametei
QUOTE(sticky @ 2008 06 11, 13:12)
sveikos
ir as prisijungiu prie jusu
tikiuosi neuzilgo irgi jau pamatyti bent koki rezultata
Sveikute,
zinoma, jei tik ir toliau stengsiesi - rezultata netrukus pamatysi
as pati labai nustebau, kai vos po savaites vandenuko, 1 menulio iskrovos dienos pamaciau minus 2 kg
Ir tau taip bus