Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(sticky @ 2008 06 11, 13:12)
sveikos 4u.gif  ir as prisijungiu prie jusu rolleyes.gif

sveika prisijungus 4u.gif tikėkimės kad tavo entuziazmas greit neišblės ir būsi su mumis kol pasieksi savo tikslą 4u.gif ar daug nori ir turi numesti???
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 06 11, 14:39)
sveika prisijungus  4u.gif tikėkimės kad tavo entuziazmas greit neišblės ir būsi su mumis kol pasieksi savo tikslą  4u.gif ar daug nori ir turi numesti???

na pradzioj bent5 kg, o paskui jei viskas gerai tai dar 5 kg. as taip pat tikiuosi kad pavyks si karta man... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sticky @ 2008 06 11, 15:00)
na pradzioj bent5 kg, o paskui jei viskas gerai tai dar 5 kg. as taip pat tikiuosi kad pavyks si karta man... bigsmile.gif

Pavyks pavyks, sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
nebuvau pas jus beveik savaite, bet vandenuka saziningai stengiausi gerti - va ir dabar prie kompo su didziausia stikline prisedau paskaityti, kaip jums sekasi ax.gif
man tai sekasi visai gerai, per mazdaug 2 savaites numeciau 2-3 kg, tai manau labai gerai cia man pasiseke thumbup.gif Ir pati veidrody matau rezultatus - gelbejimosi rato is po drabuziu nebesimato thumbup.gif , ant nuogo pilvo tai dar matosi, bet tikiuosi, kad tuoj jau ir nebesimatys smile.gif Ir pastebejimu jau sulaukiau, kad liekniau atrodau thumbup.gif

QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 07, 22:57)
Yra tu normaliu budu tkrai yra

ir as pritariu, kad yra geru budu - tik reikia atrasti savaji - man labai tiko vandeniuko budas - pats pigiausias is visu, necheminis, ir pakenkti niekaip negali mirksiukas.gif
QUOTE(nijona @ 2008 06 08, 18:07)
Taigi, juk čia liga - o vaistų nėr... Kartais net galvoju, ar verta kankinti save dietomis, juk gyvenimas toks trumpas ir reiktų gyvent smagiai kol tai įmanoma

Ir as silpnumo akimirkom pagalvoju - ar verta cia kankintis, to nevalgyt, ano... Bet paskui vel galvoju - o argi gerai kiekviena diena nervuotis ziurint i veidrodi, bijot apsirengt siauresni drabuzi, gedintis kabancio ir drebancio pilvo, bijot nusirengt papludimy...pagalvoju, pagalvoju - ir vel stengiuosi kontroliuoti ka valgau mirksiukas.gif
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 10, 20:13)
Na o aš palyginti su jumis visom - gigantas. Bet pasiskaičius šią temelę, nusprendžiau pabandyti atsikratyti nors kiek kg. Jau apie savaitę geriu vandenuką, ir pastebėjau, kad pamažėjo apetitas, ir nukrito apie 2 kg. Tik, deja, kartais pamirštu prieš valgį išgerti, dar nėra įpročio. Bet reiks ir man, matyt, kokį priminimą nusistatyti. Sėkmės visoms.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Saunuole, jau 2 kg pametei thumbup.gif
QUOTE(sticky @ 2008 06 11, 13:12)
sveikos 4u.gif  ir as prisijungiu prie jusu
tikiuosi neuzilgo irgi jau pamatyti bent koki rezultata

Sveikute,
zinoma, jei tik ir toliau stengsiesi - rezultata netrukus pamatysi mirksiukas.gif
as pati labai nustebau, kai vos po savaites vandenuko, 1 menulio iskrovos dienos pamaciau minus 2 kg thumbup.gif
Ir tau taip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos panos smile.gif

labai buvo idomu paskaityti sia istorija smile.gif

O tai kaip jus su tuo vndenuku tavrkotes ?
As tai stengiuosi kiekviena kart pries valgi bent puse valnados pries isgerti bent stiklinaite vandens.. tiesa skrandukas labai pilnas palieka, bet lb kazkokiu rezultatu nepastebiu.. tuo labaiu, kad jau menesi su su vamdenuku, siaip ganetinai retai nesilaikau savo ritualo...
Atsakyti
Na va, kelias dienas pavalgiau pyrago ir grįžo 1 kg, nors vandenuką gėriau beveik sąžiningai: išeiginėm kažkaip užsimiršta. Darbe jau pripratau. Pasirodo daug priklauso ir nuo maitinimosi. Norėčiau sužinoti, kada šį mėnesį ta iškrovos diena pagal mėnulį?

Atsakyti
QUOTE(Vazonelis @ 2008 06 14, 18:25)
Sveikos panos smile.gif
O tai kaip jus su tuo vndenuku tavrkotes ?

As geriu vandenuko mazdaug kas valanda po stikline, arba kai uzsinoriu, ir visada pries valgi dar pageriu.
Man svoris kol kas krenta smile.gif

QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 14, 23:14)
Na va, kelias dienas pavalgiau pyrago ir grįžo 1 kg, nors vandenuką gėriau beveik sąžiningai: išeiginėm kažkaip užsimiršta. Darbe jau pripratau. Pasirodo daug priklauso ir nuo maitinimosi. Norėčiau sužinoti, kada šį mėnesį ta iškrovos diena pagal mėnulį?

Tikrai priklauso nuo maitinimosi, bet daugiau nei iprastai vandens isgerus - ne tiek daug suvalgau - tai svoris vis tiek krenta smile.gif
Ir as laikiausi menulio iskrovos dienos praeita savaite, o sia nesuspejau. Dabar ta diena bus 06.18 nuo 8.30 lygtai ir taip iki 06.19 8.30 val.
Atsakyti
sveikos smile.gif

na stai as irgi vandenuka sau vis geriu geriu, kazkaip jis man dar neatsibodo biggrin.gif per 6dienas atsikraciau 1 kg... kazkaip smagu nes per daug nieko nepakeiciau savo valgyme...na asiku nevalgau nuo 7h(nes ein miegoti tik 1val nakties ar truputi veliau) pasportuoju truputi ir viskas ax.gif

tiesa vakar uzejo kazkas 10 val kad noriu valgyt ir viskas jau ejau i salgytuva list... bet kazkaip nuejau paziurejau ir uzdariau... pradejau savu priekaistauti kad "juk nenumirsiu jei nepavalgysiu" arba "kaip ryt gerai jausiuosi jei nevalgysiu db" ir kazkaip atsispyriau... tongue.gif
Atsakyti
Aš tik nelabai suprantu, ar šioje istorijoje vanduo yra gėris nes norisi mažiau valgyti ar dėl kitų priežasčių? biggrin.gif man nuo vandens tikrai nesinori suvalgyti mažiau, galiu ir 2 stiklines išgert (nors ir per prievartą) prieš valgį g.gif Galėčiau visai negert per dieną, nesinori... unsure.gif
Atsakyti
na nzn man tai vanduo mazina apetita... aisku nera taip kad va isgeriau vandens ir nebenoriu jau valgyt... norisi bet ne tiek daug rolleyes.gif be to vandeni jukir siaip naudinga gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticky @ 2008 06 16, 11:35)
na nzn man tai vanduo mazina apetita... aisku nera taip kad va isgeriau vandens ir nebenoriu jau valgyt... norisi bet ne tiek daug rolleyes.gif be to vandeni jukir siaip naudinga gerti mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
vanduo nepanaikina noro valgyti, bet per diena isgerus kokius 2 litriukus vandenuko - naturaliai tiek nesutilps maisto, kiek negerus, o vien tik valgant ir visai negeriant:mirksiukas:
Vandenukas bent jau man uzmusa ta nora ''ka nors pakramtyt'', kuris atsiranda po kokios valandos po pietu ar vakarienes, dabar kai toks noras uzeina - geriu vandenuka, o anksciau ir ciupdavau kas po ranka - ir taip per diena vis kramtydavau ir kramtydavau kazka, ir prisikramciau 8 kilus virsvorio per kelis metus doh.gif
Atsakyti
Rozyte23,

taip taip mal lygiai taip pat 4u.gif :)tik man vos per puse metu tie 8 kg prisidejo... buvau stambi kazkaip numeciau 10kg ir kazkaip pradejau kaip senais laikais vis ka nors kramsnoti ir bac... db va uz tai ir tenka vandenuka pagerti bet man kol kas tai vienas alonumas tai daryti... nzn gal po savaites jauir igis visa tai.... g.gif
Atsakyti