Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

nail.gif

friends.gif
Atsakyti
mane kaip ir jus visas kankina viršsvoris. Žinot, pernai susiėmiau ir valgiau praktiškai vien ryžius ir tik šiek tiek mėsos. Kad būtų skaniau, ryžius valgiau su agurku. Žinokit, pusantro mėnesio ir 10 kg nebeliko. Taip atkakliai laikiaus, daugiau nieko į burną, tik įvairūs vitaminai. Vieną vakarą nuvažiavom prie ežeriuko, ir draugai kažkaip po ilgų įkalbinėjimų, įkalbėjo mane suvalgyti po 6 val keletą šašlykų gabaliukų. ir viskas, po dietos. o taip gerai laikiaus. Ir svoris neataugo, liko dar 10 numesti. o susiimti nėra taip lengva vėl ryžių maratonui. juk nėra taip paprasta tiek laiko valgyti tik ryžius. bet žinau, kad tai man padeda tikrai. tik reikia susiimti ir tiek. kaip nors...kodėl nėra normalaus būdo svoriui reguliuoti, vis kažkokios kančios...tokia mano istorija ...
Atsakyti
QUOTE(Daugelaite @ 2008 06 07, 15:01)
mane kaip ir jus visas kankina viršsvoris. Žinot, pernai susiėmiau ir valgiau praktiškai vien ryžius ir tik šiek tiek mėsos. Kad būtų skaniau, ryžius valgiau su agurku. Žinokit, pusantro mėnesio ir 10 kg nebeliko. Taip atkakliai laikiaus, daugiau nieko į burną, tik įvairūs vitaminai. Vieną vakarą nuvažiavom prie ežeriuko, ir draugai kažkaip po ilgų įkalbinėjimų, įkalbėjo mane suvalgyti po 6 val keletą šašlykų gabaliukų. ir viskas, po dietos. o taip gerai laikiaus. Ir svoris neataugo, liko dar 10 numesti. o susiimti nėra taip lengva vėl ryžių maratonui. juk nėra taip paprasta tiek laiko valgyti tik ryžius. bet žinau, kad tai man padeda tikrai. tik reikia susiimti ir tiek.  kaip nors...kodėl nėra normalaus būdo svoriui reguliuoti, vis kažkokios kančios...tokia mano istorija ...

Yra tu normaliu budu tkrai yra mirksiukas.gif Tik kad kekvienam savas budas....Va o kol ji surandi doh.gif Nemazai ryziu turi sulapnot, ar vandenuko isgert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugelaite @ 2008 06 07, 15:01)
...kodėl nėra normalaus būdo svoriui reguliuoti, vis kažkokios kančios...tokia mano istorija ...

Taigi, juk čia liga - o vaistų nėr... Kartais net galvoju, ar verta kankinti save dietomis, juk gyvenimas toks trumpas ir reiktų gyvent smagiai kol tai įmanoma g.gif ax.gif Dabar apsistojau prie vandenėlio ir arbatos su pienu. Po truputį svoris mažėja. Kartais pastovi vietoj, bet, svarbu kad nedidėja. Ir jokių dietų - tik didelis ne: saldžiam ir riebiam maistui drinks_cheers.gif
Atsakyti
na man nepadeda nei 1 nei 3stiklines vandens verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 14:22)

na aišku tik vanduo nepadės, reikia žiūrėti ir ką į burną dedi 4u.gif o vandens stiklinę ar dvi išgerk prieš pradėdama valgyti, tada tikrai mažiau suvalgysi 4u.gif o ir šiaip organizmas tokiu būdu valosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 14:22)

Nenorėk, kad efektas būtų labai greitas, viskam reikia laiko bigsmile.gif Aš į buteliuką prisipilu ir po truputį vis pageriu, kad ir nenorėdama. Taip per dieną kokius 2-3 ir išgeriu. Girdėjau, kad po kavos butinai reikia nors stiklinę vandens išgert, tai po pietų tą stiklinę išgeriu. Taip mažiausia išeina pora litrų(Įskaitant arbatą ir kavą). Tik kartais pabrinksta rankos ir kojos - tada mažinu g.gif ax.gif
Atsakyti
Na o aš palyginti su jumis visom - gigantas. Bet pasiskaičius šią temelę, nusprendžiau pabandyti atsikratyti nors kiek kg. Jau apie savaitę geriu vandenuką, ir pastebėjau, kad pamažėjo apetitas, ir nukrito apie 2 kg. Tik, deja, kartais pamirštu prieš valgį išgerti, dar nėra įpročio. Bet reiks ir man, matyt, kokį priminimą nusistatyti. Sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 10, 20:13)
Bet reiks ir man, matyt, kokį priminimą nusistatyti. Sėkmės visoms.

aha, šitas tai gerai veikia lotuliukas.gif thumbup.gif parašyk kaip toliau seksis rident tuos nelemtus kg, o tai kad jau numetei 2 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na o aš palyginti su jumis visom - gigantas. Bet pasiskaičius šią temelę, nusprendžiau pabandyti atsikratyti nors kiek kg. Jau apie savaitę geriu vandenuką, ir pastebėjau, kad pamažėjo apetitas, ir nukrito apie 2 kg. Tik, deja, kartais pamirštu prieš valgį išgerti, dar nėra įpročio. Bet reiks ir man, matyt, kokį priminimą nusistatyti. Sėkmės visoms.

Šaunuolė - per savaitę 2 kg - tai thumbup.gif Daugiau per savaitę ir nereikia. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti

Tai sveika prisijungus 4u.gif
Ir rezultatai tavo jau liuks thumbup.gif Laikyk ir toliau taip drinks_cheers.gif O iprotis zinok su laiku pats prilips mirksiukas.gif Pradziai gal vizgi tie priminimai labai gelbsti, bet po menesiuko kito, nebereiks ir juju mirksiukas.gif

Na tad sekmes 4u.gif Apsilankyk cia dazniau, parasyk kaip sekas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ir as prisijungiu prie jusu rolleyes.gif perskaiciau visus komentarus kas ka parase tai man taip jegu atsirado daugiau kad nepasiduoti ir mesti savo tuos nereikalingus kg. as pradejau dar tik nuo 1dienio gerti vandienu, pasportuoti, ir maista atidziau ziureti tikiuosi neuzilgo irgi jau pamatyti bent koki rezultata ax.gif ir tikrai daug smagiau mesti svori kai zn ikad ne viena tai darai, tad sekmes visomsir aisku sau paciai bigsmile.gif
Atsakyti