Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Sveikos mergaites,

perskaiciau visa jusu temele - labai patiko ir jusu ikvepta jau antra diena geriu daug vandenuko, nes labai jau noriu nusikratyt 5 nereikalingu kg ax.gif
Daug kam is jusu gerai pasiseke, tikiuosi, kad ir man seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2008 06 01, 19:55)
Sveikos mergaites,

perskaiciau visa jusu temele - labai patiko ir jusu ikvepta jau antra diena geriu daug vandenuko, nes labai jau noriu nusikratyt 5 nereikalingu kg ax.gif
Daug kam is jusu gerai pasiseke, tikiuosi, kad ir man seksis ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.linijaspo.../jusu_istorijos
http://www.linijaspo...asciu_sudarymas
Atsakyti
Sveikutes ,kaip laikotes . Su vasarele visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 01, 11:57)
Liuks  drinks_cheers.gif  Naikink tad toliau ir kitus kg taip  drinks_cheers.gif

Na o kitos kaip....kokie rezultatai??? g.gif

labas mergaites 4u.gif as zinokit strese blink.gif priaugau 1 su kapeikom kg doh.gif ir viskas del to,kad negeriu vandeniuko...o dar vasara,visokie ledai prasidejo ax.gif nuo siandien sakiau vel reik gert vandeniuka ir lieknintis lotuliukas.gif va tokie ir rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 06 02, 17:05)
labas mergaites  4u.gif as zinokit strese  blink.gif priaugau 1 su kapeikom kg  doh.gif ir viskas del to,kad negeriu vandeniuko...o dar vasara,visokie ledai prasidejo  ax.gif nuo siandien sakiau vel reik gert vandeniuka ir lieknintis  lotuliukas.gif va tokie ir rezultatai  mirksiukas.gif

Na ne kokie ne kokie tie tavo rezultatai lotuliukas.gif doh.gif
Susiimk butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergaites  4u.gif as zinokit strese  blink.gif priaugau 1 su kapeikom kg  doh.gif ir viskas del to,kad negeriu vandeniuko...o dar vasara,visokie ledai prasidejo  ax.gif nuo siandien sakiau vel reik gert vandeniuka ir lieknintis  lotuliukas.gif va tokie ir rezultatai  mirksiukas.gif

Nenusimink, ir svarbiausia susiimk smile.gif Gerk vandeniuka ir tas kilas greit pabegs mirksiukas.gif
O man jau trecia dienele baigiasi su vandenuku ax.gif Dar skanus man vandeniukas thumbup.gif
Atsakyti

Tik nepanikuok smile.gif Numesi tu tuos kg. Tokia šiluma ir vanduo greitai aptirpdys tave. Aišku, ledų daug nereiktų - bet kokia viena porcija neriebių ledų labai nepakenks. Juk negali gyventi be jokio malonumo ax.gif
Atsakyti

na tu tai manęs tu tikriausiai, kad neaplenkei, nes aš tai paskutines dvi savaites iš streso tiek kirtau, kad dabar bijau ir ant svarstyklių lipti, bet vandenuką tai geriu thumbup.gif nuo vakar man vėl griežtas savęs kontroliavimo periodas ax.gif
pasigirsio ko tą stresą apturėjau, gi penktadienį apsigyniau magistro darbą, tai manau mano ėdimas pateisinamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blonda: 03 birželio 2008 - 07:16
QUOTE(Blonda @ 2008 06 03, 08:15)
na tu tai manęs tu tikriausiai, kad neaplenkei, nes aš tai paskutines dvi savaites iš streso tiek kirtau, kad dabar bijau ir ant svarstyklių lipti, bet vandenuką tai geriu  thumbup.gif nuo vakar man vėl griežtas savęs kontroliavimo periodas  ax.gif
pasigirsio ko tą stresą apturėjau, gi penktadienį apsigyniau magistro darbą, tai manau mano ėdimas pateisinamas  lotuliukas.gif

Sveikinuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 06 03, 09:04)

ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 06 03, 08:15)
na tu tai manęs tu tikriausiai, kad neaplenkei, nes aš tai paskutines dvi savaites iš streso tiek kirtau, kad dabar bijau ir ant svarstyklių lipti, bet vandenuką tai geriu  thumbup.gif nuo vakar man vėl griežtas savęs kontroliavimo periodas  ax.gif
pasigirsio ko tą stresą apturėjau, gi penktadienį apsigyniau magistro darbą, tai manau mano ėdimas pateisinamas  lotuliukas.gif

bis.gif thumb_yello.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Tikrai SAUNUOLE Blonda oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 06 03, 09:48)
bis.gif  thumb_yello.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Tikrai SAUNUOLE  Blonda  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

smartass.gif victory.gif
Atsakyti