Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Sveikutės, smile.gif 4u.gif
Reikės ir man pradėti vartoti šį stebuklingą maisto papildą. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 05 25, 15:16)
Sveikutės,  smile.gif  4u.gif
Reikės ir man pradėti vartoti šį stebuklingą maisto papildą. thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisiduodu kad esu didelė nusikaltėlė, per tuos visų dimtadienius vandenuką visai pamiršau doh.gif nuo rytojaus vėl pradedu iš naujo, bent jau 2 kg antgal negrįžo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 24, 13:37)
niu tai saunu,kad vis lankaisi  rolleyes.gif kaip sekasi svoriuka laikyti veziose?valgai viska is eiles ar dar vis prisilaikai... mirksiukas.gif pasakok  mirksiukas.gif

Na sekasi visai ax.gif +/- bet stovi dabar ties 65 kg biggrin.gif per vasara tikiuosi ir 60 kg pasiekti blush2.gif o valgau dabar viską tik mažom porcijom, nes skrandis susitraukęs thumbup.gif ir po 18 val nebevalgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 05 26, 08:28)
Na sekasi visai  ax.gif +/- bet stovi dabar ties 65 kg biggrin.gif per vasara tikiuosi ir 60 kg pasiekti  blush2.gif o valgau dabar viską tik mažom porcijom, nes skrandis susitraukęs  thumbup.gif ir po 18 val nebevalgau  ax.gif

Man ir taip pat mirksiukas.gif Skrandis susitrauke per ta laikotarpi ir porcijos tapo mazesnemis thumbup.gif Uztai svori ir laikosi, nebeatauga, tpfu tpfu tpfu lotuliukas.gif
Geras draugas tas vandenukas drinks_cheers.gif
Nu sekmes Blonda ir tuos 60kg tau pasiekt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. As taip pat noreciau prisijungti i jusu lieknejanciu buri smile.gif Vaikysteje labai daug gerdavau vandens,tiek pries maista,tiek po jo.. Bet laikui begant atsisakiau tokio iprocio... Dabar vel noreciau to imtis,kad galeciau pasiekti tiksla.. smile.gif Linkiu visom sekmes
Atsakyti
QUOTE(Klaipediete_ @ 2008 05 28, 11:37)
Sveikos. As taip pat noreciau prisijungti i jusu lieknejanciu buri smile.gif Vaikysteje labai daug gerdavau vandens,tiek pries maista,tiek po jo.. Bet laikui begant atsisakiau tokio iprocio... Dabar vel noreciau to imtis,kad galeciau pasiekti tiksla.. smile.gif Linkiu visom sekmes

sveikute 4u.gif na ka noras yra,o mes linkim istvermes ir uzsispyrimo siekiant tikslo sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blonda @ 2008 05 26, 08:28)
Na sekasi visai  ax.gif +/- bet stovi dabar ties 65 kg biggrin.gif per vasara tikiuosi ir 60 kg pasiekti  blush2.gif o valgau dabar viską tik mažom porcijom, nes skrandis susitraukęs  thumbup.gif ir po 18 val nebevalgau  ax.gif

tai saunu,kad laikosi thumbup.gif oi as taip vis nenumetu tu keliu kg doh.gif kaip buvo tikslas biski daugiau numest,tai ir stengiausi,o dabar blush2.gif oi nezinau kaip cia man susigriebti mergickos...vandeni pamirstu isgerti,puse dietos laiko prasilaikau,po to pavalgau biggrin.gif niu zodziu,susiimsiu tongue.gif
Atsakyti
Labasuser posted image
Jau senokai lankiausi, nes truputuką nusidėjau - daug visokių švenčių turėjau ax.gif
Bet grįžtu į teisingą kelią smile.gif Vėl buteliukas vandens prie manęs vis tuštėja ir numuša alkį smile.gif Visa laimė, kad per tą "griešną" mėnesį grįžo tik 1 kg., tai dar nedepresuoju, po kelių dienų tikiuosi jis ištirps.
Kaip matau, daug naujai prisijungusių - sėkmės visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patiko ši istorija...Gera idėja...reikės ir pačiai pabandyti..MAn šiaip vandenukas labai patinka... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai geriam geriam ar ne panos? 4u.gif
ne kazkaip retai beuzsukam cia paplepet....O kaip sekas visoms? Kokie rezultatai? nieks nieko nebesigiriat...
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 30, 00:16)
Tai geriam geriam ar ne panos?  4u.gif
ne kazkaip retai beuzsukam cia paplepet....O kaip sekas visoms? Kokie rezultatai? nieks nieko nebesigiriat...

Geriam, geriam. Rezultatai mano dar neypatingi, bet juda į gerąją pusę. Tuo labiau, kad vasara, tai dar ir agurkai prisidėjo ax.gif . Tą "griešną" kg jau sunaikinau, tai ūpas dar pakilo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 05 31, 12:49)
Geriam, geriam. Rezultatai mano dar neypatingi, bet juda į gerąją pusę. Tuo labiau, kad vasara, tai dar ir agurkai prisidėjo ax.gif . Tą "griešną" kg jau sunaikinau, tai ūpas dar pakilo drinks_cheers.gif

Liuks drinks_cheers.gif Naikink tad toliau ir kitus kg taip drinks_cheers.gif

Na o kitos kaip....kokie rezultatai??? g.gif
Atsakyti