Sveikutės,
Reikės ir man pradėti vartoti šį stebuklingą maisto papildą.
QUOTE(rasras @ 2008 05 25, 15:16)
Butinai
Prisiduodu kad esu didelė nusikaltėlė, per tuos visų dimtadienius vandenuką visai pamiršau nuo rytojaus vėl pradedu iš naujo, bent jau 2 kg antgal negrįžo
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 24, 13:37)
niu tai saunu,kad vis lankaisi kaip sekasi svoriuka laikyti veziose?valgai viska is eiles ar dar vis prisilaikai... pasakok
Na sekasi visai +/- bet stovi dabar ties 65 kg per vasara tikiuosi ir 60 kg pasiekti o valgau dabar viską tik mažom porcijom, nes skrandis susitraukęs ir po 18 val nebevalgau
QUOTE(Blonda @ 2008 05 26, 08:28)
Na sekasi visai +/- bet stovi dabar ties 65 kg per vasara tikiuosi ir 60 kg pasiekti o valgau dabar viską tik mažom porcijom, nes skrandis susitraukęs ir po 18 val nebevalgau
Man ir taip pat Skrandis susitrauke per ta laikotarpi ir porcijos tapo mazesnemis Uztai svori ir laikosi, nebeatauga, tpfu tpfu tpfu
Geras draugas tas vandenukas
Nu sekmes Blonda ir tuos 60kg tau pasiekt
Sveikos. As taip pat noreciau prisijungti i jusu lieknejanciu buri Vaikysteje labai daug gerdavau vandens,tiek pries maista,tiek po jo.. Bet laikui begant atsisakiau tokio iprocio... Dabar vel noreciau to imtis,kad galeciau pasiekti tiksla.. Linkiu visom sekmes
QUOTE(Klaipediete_ @ 2008 05 28, 11:37)
Sveikos. As taip pat noreciau prisijungti i jusu lieknejanciu buri Vaikysteje labai daug gerdavau vandens,tiek pries maista,tiek po jo.. Bet laikui begant atsisakiau tokio iprocio... Dabar vel noreciau to imtis,kad galeciau pasiekti tiksla.. Linkiu visom sekmes
sveikute na ka noras yra,o mes linkim istvermes ir uzsispyrimo siekiant tikslo sekmes
Papildyta:
QUOTE(Blonda @ 2008 05 26, 08:28)
tai saunu,kad laikosi oi as taip vis nenumetu tu keliu kg kaip buvo tikslas biski daugiau numest,tai ir stengiausi,o dabar oi nezinau kaip cia man susigriebti mergickos...vandeni pamirstu isgerti,puse dietos laiko prasilaikau,po to pavalgau niu zodziu,susiimsiu
Labas
Jau senokai lankiausi, nes truputuką nusidėjau - daug visokių švenčių turėjau
Bet grįžtu į teisingą kelią Vėl buteliukas vandens prie manęs vis tuštėja ir numuša alkį Visa laimė, kad per tą "griešną" mėnesį grįžo tik 1 kg., tai dar nedepresuoju, po kelių dienų tikiuosi jis ištirps.
Kaip matau, daug naujai prisijungusių - sėkmės visoms
Jau senokai lankiausi, nes truputuką nusidėjau - daug visokių švenčių turėjau
Bet grįžtu į teisingą kelią Vėl buteliukas vandens prie manęs vis tuštėja ir numuša alkį Visa laimė, kad per tą "griešną" mėnesį grįžo tik 1 kg., tai dar nedepresuoju, po kelių dienų tikiuosi jis ištirps.
Kaip matau, daug naujai prisijungusių - sėkmės visoms
Man labai patiko ši istorija...Gera idėja...reikės ir pačiai pabandyti..MAn šiaip vandenukas labai patinka...
Tai geriam geriam ar ne panos?
ne kazkaip retai beuzsukam cia paplepet....O kaip sekas visoms? Kokie rezultatai? nieks nieko nebesigiriat...
ne kazkaip retai beuzsukam cia paplepet....O kaip sekas visoms? Kokie rezultatai? nieks nieko nebesigiriat...
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 30, 00:16)
Tai geriam geriam ar ne panos?
Geriam, geriam. Rezultatai mano dar neypatingi, bet juda į gerąją pusę. Tuo labiau, kad vasara, tai dar ir agurkai prisidėjo . Tą "griešną" kg jau sunaikinau, tai ūpas dar pakilo
QUOTE(nijona @ 2008 05 31, 12:49)
Geriam, geriam. Rezultatai mano dar neypatingi, bet juda į gerąją pusę. Tuo labiau, kad vasara, tai dar ir agurkai prisidėjo . Tą "griešną" kg jau sunaikinau, tai ūpas dar pakilo
Liuks Naikink tad toliau ir kitus kg taip
Na o kitos kaip....kokie rezultatai???