Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 13, 19:06)
Ne nieko nevalgau, na nebent koki obuoli.Kavos geriu,  ax.gif  negaliu be jos  doh.gif  blush2.gif  Taigi varau visa diena tik vendenuka ir kitus skyscius  rolleyes.gif  O sekancia diena valgau tik salotas, visokias, darzoviu, vaisiu...jogurta, varskyte...ir siaip koki lengva maista...nu man nelenda nieks daugiau ant tuscio skrandzio...iskart skaudet pradeda  verysad.gif
Ir kg ne taip greitatgal parbega  thumbup.gif  Nu man isvis dar nei vienas negryzo  bigsmile.gif  Negerai iskart po iskrovos prisislemst  schmoll.gif  Cia gelbeja VANDENUKAS  drinks_cheers.gif

jurguciuke, dar galima gerti kefyra arba pasukas thumbup.gif man tai tikrai padeda lengviau atsilaikyti tomis dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 05 13, 19:36)
jurguciuke, dar galima gerti kefyra arba pasukas  thumbup.gif man tai tikrai padeda lengviau atsilaikyti tomis dienomis  mirksiukas.gif

Jo jo pamirsau pamineti doh.gif
Bet as va nekenciu kefyro... blink.gif tai pakeiciau ji liesu jogurtu blush2.gif ax.gif Kazkaip vis skaniau...
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 13, 16:38)
Sveikos, kolkas sunkiai čia man gaunasi  blush2.gif  kaip ir sakiau dvi dienos o paskui savaitgalį balius, ir vėl pradėjau iš naujo nuo vakar  doh.gif  oi kaip baisu su tais baliais  doh.gif Bet nagais ragais varau į priekį, na šiaip ir balius nepamaišė, 1 kg jau neturiu  thumbup.gif

SVEIKINAM,SVEIKINAM ir pirmyn taip toliau mirksiukas.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 13, 19:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sekanti iskrova bus geguzes 20d. Tai nuo 19d.17,11val. iki 20d.17,11val. issikraudinejam  drinks_cheers.gif  Nu taigi turi dar laiko nusiteikt  biggrin.gif 

Ne nieko nevalgau, na nebent koki obuoli.Kavos geriu,  ax.gif  negaliu be jos  doh.gif  blush2.gif  Taigi varau visa diena tik vendenuka ir kitus skyscius  rolleyes.gif  O sekancia diena valgau tik salotas, visokias, darzoviu, vaisiu...jogurta, varskyte...ir siaip koki lengva maista...nu man nelenda nieks daugiau ant tuscio skrandzio...iskart skaudet pradeda  verysad.gif
Ir kg ne taip greitatgal parbega  thumbup.gif  Nu man isvis dar nei vienas negryzo  bigsmile.gif  Negerai iskart po iskrovos prisislemst  schmoll.gif  Cia gelbeja VANDENUKAS  drinks_cheers.gif

nuo siandien jau pradesiu nusiteikineti-moraliskai lotuliukas.gif aha tai matot kefyro galima,obuoliuko ,gaila,kad nezinojau,tik su vandeniu kankintis bandziau doh.gif na,bandysiu sekanti kart,reik ant saldytuvo prisiklijuot lapeli su uzrasu 19 dienos vakaras 17,11 blin o tai cia minuciu tikslumu viskas? biggrin.gif oi prasidejau as cia su tom dietom ir leknejimu sustot tiesiog nesinori.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 13, 22:28)
SVEIKINAM,SVEIKINAM ir pirmyn taip toliau  mirksiukas.gif  clap.gif
Papildyta:

nuo siandien jau pradesiu nusiteikineti-moraliskai  lotuliukas.gif aha tai matot kefyro galima,obuoliuko ,gaila,kad nezinojau,tik su vandeniu kankintis bandziau  doh.gif  na,bandysiu sekanti kart,reik ant saldytuvo prisiklijuot lapeli su uzrasu 19 dienos vakaras 17,11  blin o tai cia minuciu tikslumu viskas? biggrin.gif oi prasidejau as cia su tom dietom ir leknejimu sustot tiesiog nesinori.. lotuliukas.gif

Galima galima...As ir pirma karta nezinaojua visko, tai tik vandenuku gyva buvau doh.gif As tai pradesiu jau nuo 17,00val. laikytis...pries penkias pavakarieniausiu ir busiu rami 24val. lotuliukas.gif
Jei pradejai, tai ir nebaik mirksiukas.gif Bent jau kol nepasieksi savo norimo svorio... drinks_cheers.gif Sekmes tad...nu dar susirasysim isvakarese pries iskrova mirksiukas.gif Na o iki tol begam vandenuko gert bigsmile.gif
Atsakyti
Niu 4u.gif A begeriam kas vandenuka? lotuliukas.gif Kur visos dingot...tylit...turbut jau saldytuve knisates lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif po savaitgalio tuscia kaip visada -visos kg skaiciuoja patyliukais ir vel pradeda gerti vandeniuka ar ne ? lotuliukas.gif oi ruosiausi menulio dietai,galvoju reik paziuret kada gi ji-o ji siandien prasideda rolleyes.gif niu ka bandysim laikytis-kadangi vakare prasideda tai bus nesunku vakare,ale ryt iki vakaro ,tai cia klausimas ax.gif ai zinokit nusprendziau,kad labai nesikankinsiu jei ka-uzkasiu ko nors... tongue.gif tai va ,pradesime...
Papildyta:
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 16, 11:42)
Niu  4u.gif  A begeriam kas vandenuka?  lotuliukas.gif  Kur visos dingot...tylit...turbut jau saldytuve knisates  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha knisames lotuliukas.gif ir vandenuka geriame...o kaip pati pradesi siandien menulio dietike ar si kart ne?
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 19, 11:18)
Sveikos mergickos  4u.gif po savaitgalio tuscia kaip visada -visos kg skaiciuoja patyliukais ir vel pradeda gerti vandeniuka ar ne ? lotuliukas.gif oi ruosiausi menulio dietai,galvoju reik paziuret kada gi ji-o ji siandien prasideda  rolleyes.gif niu ka bandysim laikytis-kadangi vakare prasideda tai bus nesunku vakare,ale ryt iki vakaro ,tai cia klausimas  ax.gif ai zinokit nusprendziau,kad labai nesikankinsiu jei ka-uzkasiu ko nors... tongue.gif tai va ,pradesime...
Papildyta:

aha knisames  lotuliukas.gif ir vandenuka geriame...o kaip pati pradesi siandien menulio dietike ar si kart ne?

O kaip gi lotuliukas.gif Butinai laikysiuos drinks_cheers.gif Ir vandenuka pilu, ir iskrovas darau...Kuo toliau, tuo geriau atsilaikau mirksiukas.gif Ir jauciuosi tokia...na tokia...tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iskrovos diena nelabai lengva buna doh.gif Bet uztai verta...tikrai verta siek tiek organizma pravalyt mirksiukas.gif O tau linkiu nusiteikti gerai ir karingai, ir pasistengti nepasiduoti pagundoms saldytuvo biggrin.gif Vadenukas jei ka pades alki uzmust mirksiukas.gif Tad sekmes visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
esu ir as isbandziusi vandeni.. smile.gif iki gimdymo as buvau visada lieknute ziema, sverdavau 55 - 56 kg o vasara ir iki 53 kg nukrisdavo (mano ugis 170cm).. kiti sakydavo, kad esu gal kiek ir per plona, bet man budavo toks mano lieknumas grazus.. o dabar po gimdymo sveriu 65 - 64 kg., aisku vyras sako, kad nesukciau sau del to svorio galvos, nes jam atrodau labai normaliai, bet kai viena diena parduotuvej praeidama pro veidrodi stabtelejau pasiziuret kas ten eina tokia stora net kruptelejau pamaciusi, kad ten ta storule isvirtusiais per kelniu juosmeni lasiniais esu as.. ir tada parejusi namo ziuredama "paparaciai LT" pamaniau sau ".. o kodel as negaliu but tokia liekna kaip va pvz laidos vedeja Sabutyte?.. kuo as uz ja blogesne?.. " tada tariau sau ".. jei gali ji buti tokia lieknute, galiu ir as.. " pradejau namuose sportuoti kasdien po valanda laiko ir ilgiau, atsisakiau bulkos, bulkuciu, cipsu ir dar ten visokio slamsto, kuri valgydavau, pries kiekviena valgyma vel pradejau gerti po 1 - 1,5 stiklines vandens ir taip jau 2,5 savaites.. ir ka jus manot?.. jau -3 cm nuo liemens.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 05 19, 17:29)
esu ir as isbandziusi vandeni.. smile.gif iki gimdymo as buvau visada lieknute ziema, sverdavau 55 - 56 kg o vasara ir iki 53 kg nukrisdavo (mano ugis 170cm).. kiti sakydavo, kad esu gal kiek ir per plona, bet man budavo toks mano lieknumas grazus.. o dabar po gimdymo sveriu 65 - 64 kg., aisku vyras sako, kad nesukciau sau del to svorio galvos, nes jam atrodau labai normaliai, bet kai viena diena parduotuvej praeidama pro veidrodi stabtelejau pasiziuret kas ten eina tokia stora net kruptelejau pamaciusi, kad ten ta storule isvirtusiais per kelniu juosmeni lasiniais esu as.. ir tada parejusi namo ziuredama "paparaciai LT" pamaniau sau ".. o kodel as negaliu but tokia liekna kaip va pvz laidos vedeja Sabutyte?.. kuo as uz ja blogesne?.. " tada tariau sau ".. jei gali ji buti tokia lieknute, galiu ir as.. " pradejau namuose sportuoti kasdien po valanda laiko ir ilgiau, atsisakiau bulkos, bulkuciu, cipsu ir dar ten visokio slamsto, kuri valgydavau, pries kiekviena valgyma vel pradejau gerti po 1 - 1,5 stiklines vandens ir taip jau 2,5 savaites.. ir ka jus manot?.. jau -3 cm nuo liemens..  smile.gif

niu tai saunu thumbup.gif sveikiname first.gif
Papildyta:
kazi kur ligitukas dingo?kaip jai sekasi?BLONDA tai kazin ar besilanko cia-tikslas pasiektas thumbup.gif .....man ta menulio dieta vel nuejo suniui ant uodegos blush2.gif niu niekaip...ai tiek jau to.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 21, 16:47)
BLONDA tai kazin ar besilanko cia-tikslas pasiektas  thumbup.gif

Lankausi lankausi biggrin.gif vandenuka vistiek gi geriu, o ir idomu kaip kitoms sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 05 22, 12:11)
Lankausi lankausi  biggrin.gif vandenuka vistiek gi geriu, o ir idomu kaip kitoms sekasi  4u.gif

niu tai saunu,kad vis lankaisi rolleyes.gif kaip sekasi svoriuka laikyti veziose?valgai viska is eiles ar dar vis prisilaikai... mirksiukas.gif pasakok mirksiukas.gif jurgiuks kazkur prapuole g.gif isnyko nuo dietu turbut lotuliukas.gif ir ligitukas senai besilanke idomu kaip jai sekasi......
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 24, 13:37)
niu tai saunu,kad vis lankaisi  rolleyes.gif kaip sekasi svoriuka laikyti veziose?valgai viska is eiles ar dar vis prisilaikai... mirksiukas.gif pasakok  mirksiukas.gif jurgiuks kazkur prapuole  g.gif isnyko nuo dietu turbut  lotuliukas.gif ir ligitukas senai besilanke idomu kaip jai sekasi......

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As jau cia 4u.gif
Internetas Teo deka buvo 2 dienas uzlinkes doh.gif Siandien tik pataise blink.gif
Sekas man puikiai thumbup.gif Geriu vandenuka, draugauju ir su menulio faziu iskrovomis...Pasiektas 56kg svoris drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir daba jau laikos stabiliai thumbup.gif
Negaliu atsidziaugti, kad sias temeles radau wub.gif thumbup.gif

Nu sekmes visoms 4u.gif
Uzsuku kasdien...tai iki pasimatymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuks: 24 gegužės 2008 - 14:47