QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 07, 16:54)
as taip negaliuuuu-24 val nevalgius???kosmaras nors gundo tai,kad palengveja iki vieno kg per ta para ..zodziu gal sekmadieni si reiktu pasilaikyti-sestadieni varau i baliu prisivalgysiu sekmadieni iki 7 vel valgysiu,o po to dieta reik mastyt,parasysiu ar pasiryzau
Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 08, 17:32)
Oi kad man kas valios pridėtų, ar ką pažadėtų už numestą kg, prieš nėštumą buvau normali, niekada nebuvau dviratukas, svėriau 62-65 kg. mano ūgis 174 cm, o po dvynukų susigadinau viską, likau stora išpezusi kiaulė. Sportui laiko nėra, rytai be maisto, o vakare kai vaikai nueina miegoti prasideda šaldytuvo siaubimas ir pykstu ir keikiu save, dietos galiu tik 2-3 dienas laikyti, tokiau seka ryjimas nebežinau kaip man save psihologiškai nuteikti. Jai susitariu su savim kad jau kai vaikais užmigs, nelysiu prie šaldytuvo, tai tada vidurį nakties tyliai sliūkinu ko prisikirsti, o nuo ko slėpiuos-nuo vyro ar nuo vaikų, o gi pati turbūt nuo savęs nežinau sakiau gal bandyti pradžei psihologą bet jis kaži ar man pridės smegenų daugiau. O dar tie visi saldumynai, nepraeinu pro lentynas saldumynų ramiai ko neįsimetusi, bandžiau Bio chrom dar daugiau saldumynų noriu, o esu kaip narkomanė, negaliu be jų nei paros Nu žodžiu nežinau ir ko griebtis. Paskaičiau apie vandenuką, esu girdėjusi apie šį būdą, bandysiu keisti saldamynus ir naktinį valgymą į vandenuką, bet jaučiu vėl bus tik 3 dienos
sveikute ligitukas as labai puikiai tave suprantu ,nes ir as tokia bevale bet jei jau taip kategoriskai apie save mastai,kad esi stora ispezusi kiaule tai vien tai turi priversti truputuka susiimti nors gal tau tik taip atrodo,nes buvai lieknute,o daba keli kg dasidejo?ar daug ?nemanau,kad cia psichologo reikia,nes ir man budavo,kad slepiuosi valgydama vakare nuo kitu ...ir saldumynai-budavo laikaisi is paskutiniuju ,nevalgai,tik seiles ryji ziuredama reik paciai susiimti ir nusistatyti tiksla ir butinai rask laiko uzkasti dienos metu,tai nesinores taip vakare..sportuoti tai manau ir nereikia tau,nes augini dvynukus,tai manau prisisportuoji per dienas zodziu susiimk i rankas,mergaite,junkis prie musu,gerianciu vandeniuka ir viskas bus ok sekmes tau ir rasyk kaip sekasi