Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 07, 16:54)
Va cia pasiskaitinek, o gal susigundysi prisijungti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=294073

doh.gif as taip negaliuuuu-24 val nevalgius???kosmaras lotuliukas.gif nors gundo tai,kad palengveja iki vieno kg per ta para ..zodziu gal sekmadieni si reiktu pasilaikyti-sestadieni varau i baliu prisivalgysiu lotuliukas.gif sekmadieni iki 7 vel valgysiu,o po to dieta g.gif lotuliukas.gif reik mastyt,parasysiu ar pasiryzau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 08, 17:32)
Oi kad man kas valios pridėtų, ar ką pažadėtų už numestą kg, prieš nėštumą buvau normali, niekada nebuvau dviratukas, svėriau 62-65 kg. mano ūgis 174 cm, o po dvynukų susigadinau viską, likau stora išpezusi kiaulė. Sportui laiko nėra, rytai be maisto, o vakare kai vaikai nueina miegoti prasideda šaldytuvo siaubimas  doh.gif  ir pykstu ir keikiu save, dietos galiu tik 2-3 dienas laikyti, tokiau seka ryjimas  doh.gif  nebežinau kaip man save psihologiškai nuteikti. Jai susitariu su savim kad jau kai vaikais užmigs, nelysiu prie šaldytuvo, tai tada vidurį nakties tyliai sliūkinu ko prisikirsti, o nuo ko slėpiuos-nuo vyro ar nuo vaikų, o gi pati turbūt nuo savęs  ax.gif  nežinau sakiau gal bandyti pradžei psihologą  g.gif  bet jis kaži ar man pridės smegenų daugiau. O dar tie visi saldumynai, nepraeinu pro lentynas saldumynų ramiai ko neįsimetusi, bandžiau Bio chrom  doh.gif  dar daugiau saldumynų noriu, o esu kaip narkomanė, negaliu be jų nei paros  doh.gif  Nu žodžiu nežinau ir ko griebtis. Paskaičiau apie vandenuką, esu girdėjusi apie šį būdą, bandysiu keisti saldamynus ir naktinį valgymą į vandenuką, bet jaučiu vėl bus tik 3 dienos  verysad.gif

sveikute ligitukas 4u.gif as labai puikiai tave suprantu ,nes ir as tokia bevale blush2.gif bet jei jau taip kategoriskai apie save mastai,kad esi stora ispezusi kiaule doh.gif tai vien tai turi priversti truputuka susiimti mirksiukas.gif nors gal tau tik taip atrodo,nes buvai lieknute,o daba keli kg dasidejo?ar daug ?nemanau,kad cia psichologo reikia,nes ir man budavo,kad slepiuosi valgydama vakare nuo kitu ...ir saldumynai-budavo laikaisi is paskutiniuju ,nevalgai,tik seiles ryji ziuredama lotuliukas.gif reik paciai susiimti ir nusistatyti tiksla ir butinai rask laiko uzkasti dienos metu,tai nesinores taip vakare..sportuoti tai manau ir nereikia tau,nes augini dvynukus,tai manau prisisportuoji per dienas mirksiukas.gif zodziu susiimk i rankas,mergaite,junkis prie musu,gerianciu vandeniuka ir viskas bus ok sekmes tau ir rasyk kaip sekasi
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 09, 15:49)
doh.gif as taip negaliuuuu-24 val nevalgius???kosmaras  lotuliukas.gif nors gundo tai,kad palengveja iki vieno kg per ta para ..zodziu gal sekmadieni si reiktu pasilaikyti-sestadieni varau i baliu prisivalgysiu  lotuliukas.gif sekmadieni iki 7 vel valgysiu,o po to dieta  g.gif  lotuliukas.gif reik mastyt,parasysiu ar pasiryzau  mirksiukas.gif
Papildyta:

sveikute ligitukas  4u.gif as labai puikiai tave suprantu ,nes ir as tokia bevale  blush2.gif bet jei jau taip kategoriskai apie save mastai,kad esi stora ispezusi kiaule  doh.gif tai vien tai turi priversti truputuka susiimti  mirksiukas.gif nors gal tau tik taip atrodo,nes buvai lieknute,o daba keli kg dasidejo?ar daug ?nemanau,kad cia psichologo reikia,nes ir man budavo,kad slepiuosi valgydama vakare nuo kitu ...ir saldumynai-budavo laikaisi is paskutiniuju ,nevalgai,tik seiles ryji ziuredama  lotuliukas.gif reik paciai susiimti ir nusistatyti tiksla ir butinai rask laiko uzkasti dienos metu,tai nesinores taip vakare..sportuoti tai manau ir nereikia tau,nes augini dvynukus,tai manau prisisportuoji per dienas  mirksiukas.gif zodziu susiimk i rankas,mergaite,junkis prie musu,gerianciu vandeniuka ir viskas bus ok sekmes tau ir rasyk kaip sekasi

Na neesu aš jau tokia liekna ir ja niekada nebuvau, dabar ant manęs yra 77 kg. tai taip +- 10 kg norėčiau numesti, šiandien gėriau vandenuką sakyčiau kad gal ir nieko, tik labai jau sunkiai tas vanduo man lenda, atrodo gerklė užsidaro kai reikia gerti biggrin.gif bet bandom toliau, man reikia gal kokios palikymo komandos g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 09, 17:22)
Na neesu aš jau tokia liekna ir ja niekada nebuvau, dabar ant manęs yra 77 kg. tai taip +- 10 kg norėčiau numesti, šiandien gėriau vandenuką sakyčiau kad gal ir nieko, tik labai jau sunkiai tas vanduo man lenda, atrodo gerklė užsidaro kai reikia gerti  biggrin.gif  bet bandom toliau, man reikia gal kokios palikymo komandos  g.gif

nu va ir man tas pats su tuo vandens gerimu-gerkle uzsidaro lotuliukas.gif taigi mes ir esam palaikymo komanda group.gif ole ole ole ole ligitukas pirmyn // thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 09, 22:35)
nu va ir man tas pats su tuo vandens gerimu-gerkle uzsidaro  lotuliukas.gif taigi mes ir esam palaikymo komanda  group.gif ole ole ole ole ligitukas pirmyn // thumbup.gif

Ot tai dabar jau varysiu drinks_cheers.gif šaunu kad yra tokių super mamų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 10, 15:13)
Ot tai dabar jau varysiu  drinks_cheers.gif  šaunu kad yra tokių super mamų  wub.gif

Aš nors ne super mama, bet super krikštamotė lotuliukas.gif tai irgi visas prisijungiančias ir geriančias drauge vandenėlį palaikau thumbup.gif
beje gal skaitei, kad nebūtų jau taip neskanu gerti tą vandenį, gerk po stiklinę ar po pusę kas valandą. Jokių būdu nereikia jo išgerti iškarto labai daug 4u.gif gerkim jo skaikingai ir bus lengviau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 08, 17:32)
Oi kad man kas valios pridėtų, ar ką pažadėtų už numestą kg, prieš nėštumą buvau normali, niekada nebuvau dviratukas, svėriau 62-65 kg. mano ūgis 174 cm, o po dvynukų susigadinau viską, likau stora išpezusi kiaulė. Sportui laiko nėra, rytai be maisto, o vakare kai vaikai nueina miegoti prasideda šaldytuvo siaubimas  ir pykstu ir keikiu save, dietos galiu tik 2-3 dienas laikyti, tokiau seka ryjimas  doh.gif  nebežinau kaip man save psihologiškai nuteikti. Jai susitariu su savim kad jau kai vaikais užmigs, nelysiu prie šaldytuvo, tai tada vidurį nakties tyliai sliūkinu ko prisikirsti, o nuo ko slėpiuos-nuo vyro ar nuo vaikų, o gi pati turbūt nuo savęs  ax.gif  nežinau sakiau gal bandyti pradžei psihologą  g.gif  bet jis kaži ar man pridės smegenų daugiau. O dar tie visi saldumynai, nepraeinu pro lentynas saldumynų ramiai ko neįsimetusi, bandžiau Bio chrom  doh.gif  dar daugiau saldumynų noriu, o esu kaip narkomanė, negaliu be jų nei paros  Nu žodžiu nežinau ir ko griebtis. Paskaičiau apie vandenuką, esu girdėjusi apie šį būdą, bandysiu keisti saldamynus ir naktinį valgymą į vandenuką, bet jaučiu vėl bus tik 3 dienos  verysad.gif

Sveika prisijungusi cia prie musu 4u.gif
Nors ir as ne taip senai cia sitoj kompanijoj ax.gif Bet rezultatai jau ryskiai matyt thumbup.gif
Man labai padejo vandenuko gerimas sitokiais kiekiais.
Pabandyk ir tu, manau tikrai reciau teks slinkti nakcia pasislepus link saldytuvo lotuliukas.gif
Tikrai labai tave gerai suprantu, jog diena nera kada normaliai prisesti ir pavalgyti. As pati turiu pametinukus, bet tai beveik tas pats kaip dvinukai ax.gif Irgi kaip ir tu rytais niekad nespeju pavalgyti. Veliau taip ir nesinori, va o vakare kai aplanko namus ramybe, kai maziai miega biggrin.gif tik ir mastai i ka cia ikandus blush2.gif Ir man niekad neturejusiai problemu su svoriu, staiga sau gelbejimo ratas aplink ir apsivijo doh.gif Aisku tam turejo ir nestumai - gimdymai kazkokios itakos, bet vistiek...baisiai jau jie man trukde...
Ir netycia uzejau i si puslapi bigsmile.gif taigi iskart prisijungiau...dar radau menulio keitimosi faziu iskrovos dienu puslapiuka...tai per 3 sav. ir neliko mano to gelbejimo rato...4-4,5kg thumbup.gif
Manau ir tau turetu suveikti, jei rimtai nusiteiksi ir prisijungsi prie musu drinks_cheers.gif
O del saldumynu galiu pasiulyti viena metoda, kuris man suveike jau senai. Issirink viena savaites diena, pvz.as issirinkau sestadieni, kai baliu daug ir ar kai savaitgali visa seima kepam pyragus, ir leisk sau smalyziauti kiek nori tik ta viena savaites diena, o kitomis dienomis, kai noresis saldaus, kokiu saldziu vaisiu suglemsk, gausi tam tikra cukraus kieki, ir noras apmazes...
As nesakau, kad taip iskart ir iseis viskas lengvai, bet po truputuka labai norint galima taip priprast, o tada ziurek kokio kg ir neber lotuliukas.gif
Nu va, kad pripyskinau blush2.gif
O norejau tik pasakyti jog palaikom tave tikrai, jungis ir grazek kartu, juk saulele jau islindo... reikia buti ir jaustis grazioms, o ne stora išpezusi kiaulė

Sekmes!!!

P.S. taigi kada parasyk kaip tau ten sekasi 4u.gif
Papildyta:
Ot tai dabar jau varysiu  drinks_cheers.gif  šaunu kad yra tokių super mamų  wub.gif

Varyk lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Ir mes varom kartu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blonda @ 2008 05 10, 15:18)
Aš nors ne super mama, bet super krikštamotė  lotuliukas.gif  tai irgi visas prisijungiančias ir geriančias drauge vandenėlį palaikau  thumbup.gif
beje gal skaitei, kad nebūtų jau taip neskanu gerti tą vandenį, gerk po stiklinę ar po pusę kas valandą. Jokių būdu nereikia jo išgerti iškarto labai daug  4u.gif gerkim jo skaikingai ir bus lengviau  tongue.gif

O Blondos sis metodas visai puikus zinok, man zymiai lengviau taip su vendenuku draugaut lotuliukas.gif Kas valandele po stiklinele... biggrin.gif Is pradziu vos ne zadintuva uzsisukdavau, kad primintu ji kas val. isgert... Veliau tiesiog organizmas ptas prededa kasvalandines dozes reikalaut lotuliukas.gif Taigi sekmes 4u.gif
Atsakyti

liaba liaba mirksiukas.gif niu kaip sekasi ?laukiam nesulaukiam rezultatu-ar bent jau pasakojimo kaip sekasi varyt biggrin.gif oi mergickos suplanavau,kad nuo vakar 7 vakaro laikysios dietos pagal menuli ...niu iki siandien 12 issilaikiau blush2.gif dabar esu soti pavalgiusi ir rami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 12, 15:24)
liaba liaba  mirksiukas.gif niu kaip sekasi ?laukiam nesulaukiam rezultatu-ar bent jau pasakojimo kaip sekasi varyt  biggrin.gif oi mergickos suplanavau,kad nuo vakar 7 vakaro laikysios dietos pagal menuli ...niu iki siandien 12 issilaikiau  blush2.gif dabar esu soti pavalgiusi ir rami  lotuliukas.gif

Nu va, valios pritrukai sad.gif Niekis pirma karta taip buna...bet ne visad...Turbut nelabai tenusiteikiai tokiai iskrovai lotuliukas.gif Nera taip lengva, kai aplink kiti kerta sau ir vargo nemato unsure.gif Nu junkis prie musu sekanti karta, tik nusiteik is anksto karingai, ir pamatysi viskas bus liuks...O kai kita diena pamatysi dar rezultatus...isvis sukils upas toliau varyt drinks_cheers.gif Pamatysi mirksiukas.gif
As tai atsilaikiau dar lig siol thumbup.gif Bet jau ziuriu i laikrodi, kada gi bus tos 7 val.vakaro, kada galesiu jau pasiruostas salotas suslamst blush2.gif ax.gif Kazkaip ir man sunkokai si kart sekas g.gif Bet laikaus pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 12, 16:38)
Nu va, valios pritrukai  sad.gif  Niekis pirma karta taip buna...bet ne visad...Turbut nelabai tenusiteikiai tokiai iskrovai  lotuliukas.gif  Nera taip lengva, kai aplink kiti kerta sau ir vargo nemato  unsure.gif  Nu junkis prie musu sekanti karta, tik nusiteik is anksto karingai, ir pamatysi viskas bus liuks...O kai kita diena pamatysi dar rezultatus...isvis sukils upas toliau varyt  drinks_cheers.gif  Pamatysi  mirksiukas.gif
As tai atsilaikiau dar lig siol  thumbup.gif  Bet jau ziuriu i laikrodi, kada gi bus tos 7 val.vakaro, kada galesiu jau pasiruostas salotas suslamst  blush2.gif  ax.gif  Kazkaip ir man sunkokai si kart sekas  g.gif Bet laikaus  pioneer.gif

aha pritrukau.. blush2.gif gal kita roza bus lengviau ..tai kai bus kitas kartas primink ,bandysime ..o tai nieko nieko nesuvalgai?ir kavos negeri?tik vandeni?kokias paskui salotas valgai?
Atsakyti
Sveikos, kolkas sunkiai čia man gaunasi blush2.gif kaip ir sakiau dvi dienos o paskui savaitgalį balius, ir vėl pradėjau iš naujo nuo vakar doh.gif oi kaip baisu su tais baliais doh.gif Bet nagais ragais varau į priekį, na šiaip ir balius nepamaišė, 1 kg jau neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 05 13, 16:38)
Sveikos, kolkas sunkiai čia man gaunasi  blush2.gif  kaip ir sakiau dvi dienos o paskui savaitgalį balius, ir vėl pradėjau iš naujo nuo vakar  doh.gif  oi kaip baisu su tais baliais  doh.gif Bet nagais ragais varau į priekį, na šiaip ir balius nepamaišė, 1 kg jau neturiu  thumbup.gif

Nu negerai tie baliai, negerai lotuliukas.gif Ziauriai gadina visas dietas, ismusa i veziu... doh.gif Nu bet vistiek saunuole, matai jau 1kg ir minus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gali vizgi kai labai nori biggrin.gif Po truputuka po truputuka ir niekur neskubant ziurek ir pasieksi bent viduriuka finiso drinks_cheers.gif Be to ir man taip po viena kg per savaite krito, ir tai labai gerai thumbup.gif
Lakykis ir toliau taip 4u.gif Mes kartu...kai bus sunku rasyk cia, mes tau kiek galesim padesim bigsmile.gif Padrasinsim bent biggrin.gif Ar ne merginos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 13, 12:15)
aha pritrukau.. blush2.gif gal kita roza bus lengviau ..tai kai bus kitas kartas primink ,bandysime ..o tai nieko nieko nesuvalgai?ir kavos negeri?tik vandeni?kokias paskui salotas valgai?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sekanti iskrova bus geguzes 20d. Tai nuo 19d.17,11val. iki 20d.17,11val. issikraudinejam drinks_cheers.gif Nu taigi turi dar laiko nusiteikt biggrin.gif

Ne nieko nevalgau, na nebent koki obuoli.Kavos geriu, ax.gif negaliu be jos doh.gif blush2.gif Taigi varau visa diena tik vendenuka ir kitus skyscius rolleyes.gif O sekancia diena valgau tik salotas, visokias, darzoviu, vaisiu...jogurta, varskyte...ir siaip koki lengva maista...nu man nelenda nieks daugiau ant tuscio skrandzio...iskart skaudet pradeda verysad.gif
Ir kg ne taip greitatgal parbega thumbup.gif Nu man isvis dar nei vienas negryzo bigsmile.gif Negerai iskart po iskrovos prisislemst schmoll.gif Cia gelbeja VANDENUKAS drinks_cheers.gif
Atsakyti