Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Reiks ir man ciupti MB ir.... pasportuoti. mirksiukas.gif biggrin.gif Jam patiks tooooks mano lieknejimo budas... thumbup.gif
Na, o vandenukas, jau ir mano draugu pasidare. Siandien kazkaip nebuvo galimybes pribegti isgerti vandens, tai oi buvo sunku.... doh.gif
Atsakyti
labas mergickos 4u.gif jauciasi,kad ilgos iseigines buvo-senokai nieks neberase...nagi prisipazinkite kaip sekesi per ilgas poilsio dienas,kai visi namie,gerti vandeniuka ir dietintis lotuliukas.gif as tai vandens per tas dienas negeriau blush2.gif kad nebuvo kada lotuliukas.gif ,bet nuo siandien pradesiu vel viska is naujo ax.gif mano svoriukas vis toks pats 68 kg ,nebedaug liko iki tikslo[66 jau bent]taigi pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 06, 10:26)
labas mergickos  4u.gif jauciasi,kad ilgos iseigines buvo-senokai nieks neberase...nagi prisipazinkite kaip sekesi per ilgas poilsio dienas,kai visi namie,gerti vandeniuka ir dietintis  lotuliukas.gif as tai vandens per tas dienas negeriau  blush2.gif kad nebuvo kada  lotuliukas.gif ,bet nuo siandien pradesiu vel viska is naujo  ax.gif mano svoriukas vis toks pats 68 kg ,nebedaug liko iki tikslo[66 jau bent]taigi pirmyn  mirksiukas.gif

Labas,
na aš irgi neišgerdavau dienos normos schmoll.gif kai namuose nesėdi, vandens su savim nepasiimsi kiek reikia doh.gif mano svoris irgi kaip įkaltas doh.gif šiandien galvoju apie iškrovos dienelę blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nu sekas gerai, bent jau man 4u.gif Kazkaip nezinau atsilaikiau 4u.gif O vakar pagal menuli dar ir badavimo diena atlaikiau gana sekmingai lotuliukas.gif Bet per sia sav.jau maziau svoriukas nukrito ax.gif Kazkur netoli 1kg.tiksliai sunku pasakyt doh.gif Bet jau galima pasakyt, jog mano norimas svoris kaip jau ir pasiektas drinks_cheers.gif Dabar reikia ji pasistengt islaikyt lotuliukas.gif O jei dar koks kg.nukris labai nepergyvensiu mirksiukas.gif Bet siaip tai jau i pajuri galiu lekt thumbup.gif Super kad cia prie jusu mergytes prisijungiau thumbup.gif Taip lengvai ir greit atsikraciau tais nelemtais kilogramais, kad net negaliu patiket lotuliukas.gif
Taigi panos sekmes ir tvirtybes siekiant issvajoto svorio drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Nepasiduokit ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 06, 10:43)
Sveikutes,

nu sekas gerai, bent jau man  4u.gif  Kazkaip nezinau atsilaikiau  4u.gif  O vakar pagal menuli dar ir badavimo diena atlaikiau gana sekmingai  lotuliukas.gif  Bet per sia sav.jau maziau svoriukas nukrito  ax.gif  Kazkur netoli 1kg.tiksliai sunku pasakyt  doh.gif  Bet jau galima pasakyt, jog mano norimas svoris kaip jau ir pasiektas  drinks_cheers.gif  Dabar reikia ji pasistengt islaikyt  lotuliukas.gif  O jei dar koks kg.nukris labai nepergyvensiu  mirksiukas.gif  Bet siaip tai jau i pajuri galiu lekt  thumbup.gif  Super kad cia prie jusu mergytes prisijungiau  thumbup.gif  Taip lengvai ir greit atsikraciau tais nelemtais kilogramais, kad net negaliu patiket  lotuliukas.gif
Taigi panos sekmes ir tvirtybes siekiant issvajoto svorio  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  Nepasiduokit ir viskas bus  thumbup.gif

niu kaip saunu thumbup.gif a tai kiek kg atsikratete aplamai?
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 06, 16:12)
niu kaip saunu  thumbup.gif a tai kiek kg atsikratete aplamai?

Nedaug, kazkur apie 5-5,5kg 4u.gif bet per 3,5 savaites lotuliukas.gif Is tos puses tai jau nemazai bigsmile.gif Daba reik tik jojo efekto nesusilaukti, ir ta svori islaikyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 06, 16:32)
Nedaug, kazkur apie 5-5,5kg  4u.gif  bet per 3,5 savaites  lotuliukas.gif  Is tos puses tai jau nemazai  bigsmile.gif  Daba reik tik jojo efekto nesusilaukti, ir ta svori islaikyti  drinks_cheers.gif

super duper, džiaugiuosi už tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet vandenuką ir toliau reikia gerti mirksiukas.gif tada ir svoris negįš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 05 07, 11:56)
super duper, džiaugiuosi už tave  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bet vandenuką ir toliau reikia gerti  mirksiukas.gif tada ir svoris negįš  4u.gif

Dekui 4u.gif As pati negaliu atsidziaugti ir tuom patiket lotuliukas.gif
Vandenuka geriam, geriam toliau... drinks_cheers.gif Ir menulio iskrovu laikysiuos dar, nes manau tai tik sveika, kuna issivalyt thumbup.gif Nebent dar svoris kris taip drastiskai, tad reiks kazko atsisakyti...bet tikiuos jog nieko panasaus nenutiks mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 07, 13:58)
Dekui  4u.gif  As pati negaliu atsidziaugti ir tuom patiket  lotuliukas.gif
Vandenuka geriam, geriam toliau... drinks_cheers.gif  Ir menulio iskrovu laikysiuos dar, nes manau tai tik sveika, kuna issivalyt  thumbup.gif  Nebent dar svoris kris taip drastiskai, tad reiks kazko atsisakyti...bet tikiuos jog nieko panasaus nenutiks  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

jei nesunku apie tas menulio fazes ir iskrovas kelis zodelius parasykit...kaip?kada?ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 07, 16:18)
jei nesunku apie tas menulio fazes ir iskrovas kelis zodelius parasykit...kaip?kada?ka  lotuliukas.gif

Va cia pasiskaitinek, o gal susigundysi prisijungti mirksiukas.gif thumbup.gif

http://www.supermama...howtopic=294073
Atsakyti
Oi kad man kas valios pridėtų, ar ką pažadėtų už numestą kg, prieš nėštumą buvau normali, niekada nebuvau dviratukas, svėriau 62-65 kg. mano ūgis 174 cm, o po dvynukų susigadinau viską, likau stora išpezusi kiaulė. Sportui laiko nėra, rytai be maisto, o vakare kai vaikai nueina miegoti prasideda šaldytuvo siaubimas doh.gif ir pykstu ir keikiu save, dietos galiu tik 2-3 dienas laikyti, tokiau seka ryjimas doh.gif nebežinau kaip man save psihologiškai nuteikti. Jai susitariu su savim kad jau kai vaikais užmigs, nelysiu prie šaldytuvo, tai tada vidurį nakties tyliai sliūkinu ko prisikirsti, o nuo ko slėpiuos-nuo vyro ar nuo vaikų, o gi pati turbūt nuo savęs ax.gif nežinau sakiau gal bandyti pradžei psihologą g.gif bet jis kaži ar man pridės smegenų daugiau. O dar tie visi saldumynai, nepraeinu pro lentynas saldumynų ramiai ko neįsimetusi, bandžiau Bio chrom doh.gif dar daugiau saldumynų noriu, o esu kaip narkomanė, negaliu be jų nei paros doh.gif Nu žodžiu nežinau ir ko griebtis. Paskaičiau apie vandenuką, esu girdėjusi apie šį būdą, bandysiu keisti saldamynus ir naktinį valgymą į vandenuką, bet jaučiu vėl bus tik 3 dienos verysad.gif
Atsakyti
_Ligitukas_ liūdna, kad taip save kankini verysad.gif tikrai pabandyk vandenuką, ir gerk jo daug prieš valgydama, tada tikrai mažiau tilps ir mažiau norėsi 4u.gif o jei jau tokia bėda, kad keliauji valgyti net naktį ir dar slapstydamasi, gal tikrai pas psichologą reiktų nueiti g.gif o šiaip aš manau, kad tau gal pervargimas, jei turi dvynukus ir namie per diena lieki su jais viena, įsivaizduoju kad sau laiko tikrai neturi g.gif o visdėlto reiktų kažką keisti kad jo asirastų, kad galėtum dieną ir savimi pasirūpinti, normaliai ir sveikai pavalgyti 4u.gif tada vakarais dažnai gal nebebūtų tokių priepolių g.gif
Atsakyti