Reiks ir man ciupti MB ir.... pasportuoti. Jam patiks tooooks mano lieknejimo budas...
Na, o vandenukas, jau ir mano draugu pasidare. Siandien kazkaip nebuvo galimybes pribegti isgerti vandens, tai oi buvo sunku....
labas mergickos jauciasi,kad ilgos iseigines buvo-senokai nieks neberase...nagi prisipazinkite kaip sekesi per ilgas poilsio dienas,kai visi namie,gerti vandeniuka ir dietintis as tai vandens per tas dienas negeriau kad nebuvo kada ,bet nuo siandien pradesiu vel viska is naujo mano svoriukas vis toks pats 68 kg ,nebedaug liko iki tikslo[66 jau bent]taigi pirmyn
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 06, 10:26)
labas mergickos jauciasi,kad ilgos iseigines buvo-senokai nieks neberase...nagi prisipazinkite kaip sekesi per ilgas poilsio dienas,kai visi namie,gerti vandeniuka ir dietintis as tai vandens per tas dienas negeriau kad nebuvo kada ,bet nuo siandien pradesiu vel viska is naujo mano svoriukas vis toks pats 68 kg ,nebedaug liko iki tikslo[66 jau bent]taigi pirmyn
Labas,
na aš irgi neišgerdavau dienos normos kai namuose nesėdi, vandens su savim nepasiimsi kiek reikia mano svoris irgi kaip įkaltas šiandien galvoju apie iškrovos dienelę
Sveikutes,
nu sekas gerai, bent jau man Kazkaip nezinau atsilaikiau O vakar pagal menuli dar ir badavimo diena atlaikiau gana sekmingai Bet per sia sav.jau maziau svoriukas nukrito Kazkur netoli 1kg.tiksliai sunku pasakyt Bet jau galima pasakyt, jog mano norimas svoris kaip jau ir pasiektas Dabar reikia ji pasistengt islaikyt O jei dar koks kg.nukris labai nepergyvensiu Bet siaip tai jau i pajuri galiu lekt Super kad cia prie jusu mergytes prisijungiau Taip lengvai ir greit atsikraciau tais nelemtais kilogramais, kad net negaliu patiket
Taigi panos sekmes ir tvirtybes siekiant issvajoto svorio Nepasiduokit ir viskas bus
nu sekas gerai, bent jau man Kazkaip nezinau atsilaikiau O vakar pagal menuli dar ir badavimo diena atlaikiau gana sekmingai Bet per sia sav.jau maziau svoriukas nukrito Kazkur netoli 1kg.tiksliai sunku pasakyt Bet jau galima pasakyt, jog mano norimas svoris kaip jau ir pasiektas Dabar reikia ji pasistengt islaikyt O jei dar koks kg.nukris labai nepergyvensiu Bet siaip tai jau i pajuri galiu lekt Super kad cia prie jusu mergytes prisijungiau Taip lengvai ir greit atsikraciau tais nelemtais kilogramais, kad net negaliu patiket
Taigi panos sekmes ir tvirtybes siekiant issvajoto svorio Nepasiduokit ir viskas bus
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 06, 10:43)
Sveikutes,
niu kaip saunu a tai kiek kg atsikratete aplamai?
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 06, 16:12)
niu kaip saunu a tai kiek kg atsikratete aplamai?
Nedaug, kazkur apie 5-5,5kg bet per 3,5 savaites Is tos puses tai jau nemazai Daba reik tik jojo efekto nesusilaukti, ir ta svori islaikyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 06, 16:32)
Nedaug, kazkur apie 5-5,5kg bet per 3,5 savaites Is tos puses tai jau nemazai Daba reik tik jojo efekto nesusilaukti, ir ta svori islaikyti
super duper, džiaugiuosi už tave bet vandenuką ir toliau reikia gerti tada ir svoris negįš
QUOTE(Blonda @ 2008 05 07, 11:56)
super duper, džiaugiuosi už tave bet vandenuką ir toliau reikia gerti tada ir svoris negįš
Dekui As pati negaliu atsidziaugti ir tuom patiket
Vandenuka geriam, geriam toliau... Ir menulio iskrovu laikysiuos dar, nes manau tai tik sveika, kuna issivalyt Nebent dar svoris kris taip drastiskai, tad reiks kazko atsisakyti...bet tikiuos jog nieko panasaus nenutiks
QUOTE(jurgiuks @ 2008 05 07, 13:58)
Dekui As pati negaliu atsidziaugti ir tuom patiket
Vandenuka geriam, geriam toliau... Ir menulio iskrovu laikysiuos dar, nes manau tai tik sveika, kuna issivalyt Nebent dar svoris kris taip drastiskai, tad reiks kazko atsisakyti...bet tikiuos jog nieko panasaus nenutiks
jei nesunku apie tas menulio fazes ir iskrovas kelis zodelius parasykit...kaip?kada?ka
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 07, 16:18)
jei nesunku apie tas menulio fazes ir iskrovas kelis zodelius parasykit...kaip?kada?ka
Va cia pasiskaitinek, o gal susigundysi prisijungti
http://www.supermama...howtopic=294073
Oi kad man kas valios pridėtų, ar ką pažadėtų už numestą kg, prieš nėštumą buvau normali, niekada nebuvau dviratukas, svėriau 62-65 kg. mano ūgis 174 cm, o po dvynukų susigadinau viską, likau stora išpezusi kiaulė. Sportui laiko nėra, rytai be maisto, o vakare kai vaikai nueina miegoti prasideda šaldytuvo siaubimas ir pykstu ir keikiu save, dietos galiu tik 2-3 dienas laikyti, tokiau seka ryjimas nebežinau kaip man save psihologiškai nuteikti. Jai susitariu su savim kad jau kai vaikais užmigs, nelysiu prie šaldytuvo, tai tada vidurį nakties tyliai sliūkinu ko prisikirsti, o nuo ko slėpiuos-nuo vyro ar nuo vaikų, o gi pati turbūt nuo savęs nežinau sakiau gal bandyti pradžei psihologą bet jis kaži ar man pridės smegenų daugiau. O dar tie visi saldumynai, nepraeinu pro lentynas saldumynų ramiai ko neįsimetusi, bandžiau Bio chrom dar daugiau saldumynų noriu, o esu kaip narkomanė, negaliu be jų nei paros Nu žodžiu nežinau ir ko griebtis. Paskaičiau apie vandenuką, esu girdėjusi apie šį būdą, bandysiu keisti saldamynus ir naktinį valgymą į vandenuką, bet jaučiu vėl bus tik 3 dienos
_Ligitukas_ liūdna, kad taip save kankini tikrai pabandyk vandenuką, ir gerk jo daug prieš valgydama, tada tikrai mažiau tilps ir mažiau norėsi o jei jau tokia bėda, kad keliauji valgyti net naktį ir dar slapstydamasi, gal tikrai pas psichologą reiktų nueiti o šiaip aš manau, kad tau gal pervargimas, jei turi dvynukus ir namie per diena lieki su jais viena, įsivaizduoju kad sau laiko tikrai neturi o visdėlto reiktų kažką keisti kad jo asirastų, kad galėtum dieną ir savimi pasirūpinti, normaliai ir sveikai pavalgyti tada vakarais dažnai gal nebebūtų tokių priepolių