Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 28, 12:55)
Na panos  bigsmile.gif  Jau pirmadienis  4u.gif  Tai kokie rezultatai, kaip sekas ???  bigsmile.gif  g.gif  Kam sekas, o kas jau paleido vadzias ???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tai cia dar pasiskaitinejau, ir siandien papildomai laikaus menulio faziu keitimosi iskrovos dienos  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Nu ziuresim ryt pasekmes  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Aš irgi galvojau laikytis, bet sėdžiu nuo šeštadienio ant mokslų visas dienas, tai nebeištvėriau doh.gif na bent jau svoris stabilus 4u.gif o ir vandens butelaitis ant stalo stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 28, 14:40)
Aš irgi galvojau laikytis, bet sėdžiu nuo šeštadienio ant mokslų visas dienas, tai nebeištvėriau  doh.gif na bent jau svoris stabilus  4u.gif o ir vandens butelaitis ant stalo stovi  biggrin.gif

Nu as irgi tik pirma karta bandau blush2.gif Bet kol kas laikaus thumbup.gif
Jau seimyna pietavo - atsilaikiau lotuliukas.gif tongue.gif
Nors vyras juokias tik is manes doh.gif Nes siaip tai as megstu pavalgyt blush2.gif ax.gif Is pradziu vandeni litrais pliumpt pradejau, o daba isvis pasiryzau badaut lotuliukas.gif Nu bet aciu dievui, ta ikrovos diena tik viena diena doh.gif Ilgiau tikrai niekaip neissilaikyciau schmoll.gif schmoll.gif blush2.gif Ziuresim kaip cia toliau bus rolleyes.gif lotuliukas.gif Nu bent jau rezultatai matosi bigsmile.gif Vien del to ir laikaus drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 28, 13:05)
Per pastaraja savaitele svoris stabilus, ne vieno kg nenukritau...  schmoll.gif  Nors ir toliau intensyviai geriu vandenuka.  ax.gif

Gal jau vandenuko negana schmoll.gif g.gif Reik dar kazko imtis unsure.gif
O gal jau ir uztenka tau tuos kg mest g.gif Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 28, 15:36)

Papildyta:
Gal jau vandenuko negana  schmoll.gif  g.gif  Reik dar kazko imtis  unsure.gif
O gal jau ir uztenka tau tuos kg mest  g.gif  Ar kaip?

Tai kad as ir sportuoju ( vaikstau i treniruokliu sale), ir su vaiku vakarais lauke po valanda pravaikstom, ir vandenuka geriu...Bet vis tiek dar kaba ant manes tie nelemti 12 kg. verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 28, 20:25)
Tai kad as ir sportuoju ( vaikstau i treniruokliu sale), ir su vaiku vakarais lauke po valanda pravaikstom, ir vandenuka geriu...Bet vis tiek dar kaba ant manes tie nelemti 12 kg.  verysad.gif  g.gif

tai negi galvoji,kad greit nukris?12 kg tai mazdaug kokie 3-4 men turbut g.gif gal ir ilgiau ..kantrybes saulyte..na as pazadejau gert vandenuka ,tai ir geriu lotuliukas.gif aisku neisgeriu to pusantro litro,ale kiek isgeriu tiek gana tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 28, 21:58)
tai negi galvoji,kad greit nukris?12 kg tai mazdaug kokie 3-4 men turbut  g.gif gal ir ilgiau ..kantrybes saulyte..na as pazadejau gert vandenuka ,tai ir geriu  lotuliukas.gif aisku neisgeriu to pusantro litro,ale kiek isgeriu tiek gana  tongue.gif

Aciu uz pastiprinima ir palaikyma. wub.gif O su vandeneliu jau lyg ir "susidraugavau", tai lauksiu rezultatu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 28, 22:31)
Aciu uz pastiprinima ir palaikyma.  wub.gif O su vandeneliu jau lyg ir "susidraugavau", tai lauksiu rezultatu.  smile.gif

O ir sportuojant lašinukai keičiami į raumenis, kurie yra sunkesni, todėl geriau matuok apimtis ir pamatysi kur rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 28, 12:55)
Na panos  bigsmile.gif  Jau pirmadienis  4u.gif  Tai kokie rezultatai, kaip sekas ???  bigsmile.gif  Kam sekas, o kas jau paleido vadzias ???  lotuliukas.gif
As tai cia dar pasiskaitinejau, ir siandien papildomai laikaus menulio faziu keitimosi iskrovos dienos  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Nu ziuresim ryt pasekmes  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Tai va... Baiges mano pirmoji iskrovos diena pagal menuli, ir antra savaitele su vandenuku lotuliukas.gif Nu ir ka... Ogi viso minus nuo manes 2,5kg. per pastaraja savaite thumbup.gif O viso per tas 2 savaiteles minus 4,5kg. tongue.gif Nu taigi pasaka o ne rezultatai lotuliukas.gif Tiesiog net nuotaika kita aplanke. Ir toks entuziazmas atsirado pasiekt uzsibrezta tiksla, juolab jog jau taip nedaug ir beliko bigsmile.gif
Jus tik nepamanykit jog badauju uztai taip ir krenta kg. unsure.gif Jokiu budu, na tik vakar per iskrovos diena teko pabadaut blink.gif O man megstanciai pavalgyt, tikrai nelengva buvo lotuliukas.gif Siaip valgau viska ta pati, gal tik kad prisigerus toki kieki vandenuko, porcijos sumazejo... O tai turbut man tik i nauda biggrin.gif
Taigi panos rezultatai yra...varom toliau...viskas imanoma... drinks_cheers.gif
Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 29, 10:02)
Tai va...  Baiges mano pirmoji iskrovos diena pagal menuli, ir antra savaitele su vandenuku  lotuliukas.gif  Nu ir ka...  Ogi viso minus nuo manes 2,5kg. per pastaraja savaite  thumbup.gif  O viso per tas 2 savaiteles minus 4,5kg. tongue.gif  Nu taigi pasaka o ne rezultatai lotuliukas.gif  Tiesiog net nuotaika kita aplanke. Ir toks entuziazmas atsirado pasiekt uzsibrezta tiksla, juolab jog jau taip nedaug ir beliko  bigsmile.gif

Rezultatai thumbup.gif sveikinu thumbup.gif tik žiurėk nepaleisk vėliau vadelių, nes svoris tas klastūnas gali vėl greitai sugrįžti doh.gif Žodžiu vandenukas turi būti tavo draugas ne tik dabar bet visą laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 28, 22:31)
Aciu uz pastiprinima ir palaikyma.  wub.gif O su vandeneliu jau lyg ir "susidraugavau", tai lauksiu rezultatu.  smile.gif

o kokiu papildu isbandyt nenori?gal pades greiciau svoriuka nusimesti.... niu JURGIUKS saunuole kokia 4 su trupuciu per dvi savaites thumbup.gif ir dietos turi kantrybes laikytis sveikinu mirksiukas.gif oi mergaites gi as cia biski ne i tema bet geriausiai svoris metamas lovoje su MB lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut koks pusvalandukas atstoja iskrovos dienele? blush2.gif lotuliukas.gif tai ka geros visom dienos ir skanaus vandenuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 29, 10:52)
o kokiu papildu isbandyt nenori?gal pades greiciau svoriuka nusimesti.... niu JURGIUKS saunuole kokia 4 su trupuciu per dvi savaites  thumbup.gif ir dietos turi kantrybes laikytis sveikinu  mirksiukas.gif oi mergaites gi as cia biski ne i tema bet geriausiai svoris metamas lovoje su MB  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turbut koks pusvalandukas atstoja iskrovos dienele? blush2.gif  lotuliukas.gif tai ka geros visom dienos ir skanaus vandenuko  mirksiukas.gif

Dekui dekui panos uz grazius zodzius ir palaikyma 4u.gif wub.gif

O tarp kitko cia labai protingas pasiulymas su MB lotuliukas.gif Nu tikrai jau nepakenks daugiau, o tik i nauda bus abiems biggrin.gif lotuliukas.gif Teks i mano dieta intensyviai ir savaji ijungt blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 29, 12:38)
O tarp kitko cia labai protingas pasiulymas su MB  lotuliukas.gif Nu tikrai jau nepakenks daugiau, o tik i nauda bus abiems  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Teks i mano dieta intensyviai ir savaji ijungt  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

o ką daryti, kad MB vis kurnors išvykęs ir nebūna doh.gif nieko gyš rytoj, čiupsim jautį už ragų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 29, 12:38)
Dekui dekui panos uz grazius zodzius ir palaikyma  4u.gif  wub.gif

O tarp kitko cia labai protingas pasiulymas su MB  lotuliukas.gif Nu tikrai jau nepakenks daugiau, o tik i nauda bus abiems  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Teks i mano dieta intensyviai ir savaji ijungt  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o jau kaip vyriu tokia dieta patiks wub.gif lotuliukas.gif bet biski pavojinga-paskui istisai visa gyvenima tos dietos vers laikytis rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blonda @ 2008 04 29, 13:44)
o ką daryti, kad MB vis kurnors išvykęs ir nebūna  doh.gif nieko gyš rytoj, čiupsim jautį už ragų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai cia irgi super thumbup.gif nei valgyt nereikia daryti,nei seile varvint ziurint kaip MB kemsa lotuliukas.gif o kai grizta neklausia gal kita susiradai juk taip kg tirpsta? tongue.gif oi linksma kazko man siandien tokia super nuotaika,net vandens nesinori hihihi.gif
Atsakyti