Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 21, 13:55)
As taip pat vakar pasisveriau ir....  bigsmile.gif 2 kg istirpo!  clap.gif Dar net nesitiki....Nejaugi, taip per savaite vandenelio pagalba gali buti?  doh.gif

Sveikinu thumbup.gif Saunuole drinks_cheers.gif
Gali gali kaip matai....ir as tiek pat atsikraciau to stebuklingojo vandenelio pagalba lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu ,Mergaitės, noriu padėkoti Jums ir temos autorei - jos dėka pasiryžau gerti vandenėlį - per dieną 1,5 l "žalios girios" - po savaitės jau matyti rezultatai - pilvukas plokštesnis - gal pavyks per žiemą sukauptus kg pamesti drinks_cheers.gif

O seniau per dieną porą stiklinių sulčių, puodeliį arbatos išgerdavau - neturėjau poreikio gerti blink.gif
Sakau, gal ir plaukams bus geriau - nes sausi tokie..
Bet kokios sunkios pirmos dienos vandens gėrimo buvo doh.gif Vandens "skonis" burnoje visą dieną unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 24, 14:24)
Niu ,Mergaitės, noriu padėkoti Jums ir temos autorei - jos dėka pasiryžau gerti vandenėlį - per dieną 1,5 l "žalios girios" - po savaitės jau matyti rezultatai - pilvukas plokštesnis - gal pavyks per žiemą sukauptus kg pamesti drinks_cheers.gif

O seniau per dieną porą stiklinių sulčių, puodeliį arbatos išgerdavau - neturėjau poreikio gerti blink.gif
Bet kokios sunkios pirmos dienos vandens gėrimo buvo doh.gif  Vandens "skonis" burnoje visą dieną unsure.gif  lotuliukas.gif

Tai vat ir man taip pat buvo. doh.gif siai dienai kazkaip jau ir iprasta pasidare gerti daug vandenuko. smile.gif Pamenu kai man nestumo metu liepe gyd gerti kuo daugiau vandens, tai niekaip.... schmoll.gif O dabar... thumbup.gif Be to, dabar ir laikas dekingesnis vandenuko didesniam gerimui, nes oras syla, tai ir gerti norisi.O jei ziema butu, tai manau butu sunkiau prisiversti gerti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 24, 14:24)

Bet kokios sunkios pirmos dienos vandens gėrimo buvo doh.gif  Vandens "skonis" burnoje visą dieną unsure.gif  lotuliukas.gif

Kaip šaunu kai vis daugiau mūsų su vandenuku draugaujam user posted image. Na gal nuskambės juokingai, bet pradžioje visą 1,5 L vandens butelį išgerdavau iki pietų, nes atrodė kad vis dar jo daug ir iki vakaro neišgeriu. Tai ir kišdavau į save, o dabar pasidariau taip, kad geriu stiklinę kas valandą ir skysčių nepadauginu vakarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 24, 14:57)
Kaip šaunu kai vis daugiau mūsų su vandenuku draugaujam user posted image. Na gal nuskambės juokingai, bet pradžioje visą 1,5 L vandens butelį išgerdavau iki pietų, nes atrodė kad vis dar jo daug ir iki vakaro neišgeriu. Tai ir kišdavau į save, o dabar pasidariau taip, kad geriu stiklinę kas valandą ir skysčių nepadauginu vakarais  ax.gif

Ot saunu, kad taip patariai man gerai to ne nenoredama lotuliukas.gif Ir as neikaip neissiskirstau to vandens doh.gif Jau iki pietu visa ispliumpiu blink.gif Vis atrodo jog nespesiu, jog to vandens dar daug like blink.gif O dabar ir as taip darysiu thumbup.gif Kas valanda po stiklinele drinks_cheers.gif Ir bus liuks 4u.gif
O sekas man visai neblogai thumbup.gif Geriu daug, ir metu kg tikiuos irgi daug bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 24, 15:54)
Ot saunu, kad taip patariai man gerai to ne nenoredama  lotuliukas.gif  Ir as neikaip neissiskirstau to vandens  doh.gif  Jau iki pietu visa ispliumpiu  blink.gif  Vis atrodo jog nespesiu, jog to vandens dar daug like  blink.gif  O dabar ir as taip darysiu  thumbup.gif  Kas valanda po stiklinele  drinks_cheers.gif  Ir bus liuks  4u.gif 
O sekas man visai neblogai  thumbup.gif  Geriu daug, ir metu kg tikiuos irgi daug  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o aš galvojau išsityčiosit iš manęs su mano tokiais sumanymais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad galiu ir kitiem padėt savo sumanymais biggrin.gif beje tą priminimą, aš ant Outlooko pasidariusi, tai man darbe kas 1 val iššoka priminimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 24, 16:05)
o aš galvojau išsityčiosit iš manęs su mano tokiais sumanymais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai, kad galiu ir kitiem padėt savo sumanymais  biggrin.gif beje tą priminimą, aš ant Outlooko pasidariusi, tai man darbe kas 1 val iššoka priminimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gyva tai lieki, bet alkanas zmogus būna piktas.

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 23, 23:22)
man panasu, kad tu visai nevalgai ir isivaizduoji vandeniu, ouoliu ir kefyru likti gyva unsure.gif

Atsakyti
Sveikutes mergaiciukes 4u.gif senokai besilankiau tai kiek musu cia daug thumbup.gif matyt pavasaris veikia biggrin.gif mano svoris tai stovi vietoje..tai pasiryzau ir as vandeni gerti,nors kaip nemegstu -man isgerti stikline vandens tai kosmaras kazkoks doh.gif lotuliukas.gif ziauriai nemegstu vandens...va kavos reiktu tai kits dalyks rolleyes.gif niu nuo kitos savaiteles ir pradesiu ta vandeniuka gert,o tai savaitgali baliuss bus tai jau neiseis vien vandens blush-anim-cl.gif na tai gero savaitgalio visom ir skanaus vandeniuko...TIESA BLONDA kaip sekasi tau?ar jau patenkinta rezultatu?kaip sekas islaikyti svori? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 25, 10:20)
Sveikutes mergaiciukes  4u.gif senokai besilankiau tai kiek musu cia daug  thumbup.gif matyt pavasaris veikia  biggrin.gif mano svoris tai stovi vietoje..tai pasiryzau ir as vandeni gerti,nors kaip nemegstu -man isgerti stikline vandens tai kosmaras kazkoks  doh.gif  lotuliukas.gif ziauriai nemegstu vandens...va kavos reiktu tai kits dalyks  rolleyes.gif niu nuo kitos savaiteles ir pradesiu ta vandeniuka gert,o tai savaitgali baliuss bus tai jau neiseis vien vandens  blush-anim-cl.gif na tai gero savaitgalio visom ir skanaus vandeniuko...TIESA BLONDA kaip sekasi tau?ar jau patenkinta rezultatu?kaip sekas islaikyti svori? mirksiukas.gif

nuo koki dar pirmadienio blink.gif apie ką tu kalbi blink.gif jei nusprendei, tai jau reikia nuo DABAR tongue.gif
Na mano svoris vietoje stovi ax.gif bet vis niekaip iki tų savo siekiamų 64 nenusiridenu lotuliukas.gif kai lieka mažai, tai ir valios mažai doh.gif bet gal kaip nors blush2.gif
Atsakyti
Na panos bigsmile.gif Jau pirmadienis 4u.gif Tai kokie rezultatai, kaip sekas ??? bigsmile.gif g.gif Kam sekas, o kas jau paleido vadzias ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As tai cia dar pasiskaitinejau, ir siandien papildomai laikaus menulio faziu keitimosi iskrovos dienos lotuliukas.gif thumbup.gif Nu ziuresim ryt pasekmes mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 28, 12:55)
Na panos  bigsmile.gif  Jau pirmadienis  4u.gif  Tai kokie rezultatai, kaip sekas ???  bigsmile.gif  g.gif  Kam sekas, o kas jau paleido vadzias ???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tai cia dar pasiskaitinejau, ir siandien papildomai laikaus menulio faziu keitimosi iskrovos dienos  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Nu ziuresim ryt pasekmes  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Per pastaraja savaitele svoris stabilus, ne vieno kg nenukritau... schmoll.gif Nors ir toliau intensyviai geriu vandenuka. ax.gif
Atsakyti