Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(Blonda @ 2008 04 16, 15:03)
suprantu tave, nes ir man stovi vietoje  4u.gif bet aš dėl to ir nepergyvenu, ne jau bandau lakyti savo svorį stabilų  ax.gif imuosi visų priemonių savo medžiagų apykaitai pažadinti  doh.gif  blush2.gif

Pasufleruok ir man, ka daryti vardan tos geros medziagu apykaitos doh.gif Ko imsies g.gif Ir man labai reikia blink.gif
Atsakyti
Sveikutes as taip pat noriu numest priaugtus 20 kg atvaziavus i anglija tai va gelbekit nes pati nebezinau kaip susitvarkyti,Faustyte parasyk kur as galeciau rast tuos kvepavimus Bodyfleks,labai buciau dekinga mano ugis 172cm,svoris 81kg tai va bandysiu ir as ta vandenuka pagert,bet noriu dar kazka daryt kad kuo greiciau mesciau ta virssvori aciu labai
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 16, 19:58)
Pasufleruok ir man, ka daryti vardan tos geros medziagu apykaitos  doh.gif  Ko imsies  g.gif  Ir man labai reikia  blink.gif

Na matai aš laikiausi chazano dietos, tai mano medžiagų apykaita įtariu labai jau užmigo. Tai kaip gaivinsiu:
1. Geriu pipirmėčių arbatą
2. Rūgpienį, jogurtą ir ką galiu tą gardinų linų sėmenimis
3. Pradėsiu valgyti kas 3 val, t.y. bus 3 pagrindiniai valgymai, t.y. pusryčiai, pietūs, vakarienė, o į jų tarpą įdėsiu dar po užkandžiavimą. Bet užkandžiausiu vaisiais ir daržovėm, o ne saldainiais ar kuom panašiu lotuliukas.gif na bent jau stengsiuos ax.gif
Ai dar pradėjau gerti chromą, nes atsirado baisiausias noras tų saldumynų doh.gif

QUOTE(P.K @ 2008 04 16, 21:07)
Sveikutes as taip pat noriu numest priaugtus 20 kg atvaziavus i anglija tai va gelbekit nes pati nebezinau kaip susitvarkyti,Faustyte parasyk kur as galeciau rast tuos kvepavimus Bodyfleks,labai buciau dekinga mano ugis 172cm,svoris 81kg tai va bandysiu ir as ta vandenuka pagert,bet noriu dar kazka daryt kad kuo greiciau mesciau ta virssvori aciu labai

Sveika, būtinai junkis į mūsų būrį 4u.gif Aš jau atsikračiau 15 kg, o pradžioje svėriau kiek ir tu mirksiukas.gif Sumažink porcijas, ir per daug neužkandžiauk ir viskas bus ok thumbup.gif pamatysi kaip svoris greitai krenta. Dar siūlyčiau jei turi ryžto pasidaryti per savaitę vieną dieną iškrovos. Gali jungtis į Mėnulio fazės keitimosi komandą smile.gif Kiekvieną savaitę keičiasi mėnulio fazė, ir tą dieną reikia daryti iškrovą, žinok veikia ir organizmą truputi išbudina ax.gif
Atsakyti
sweikutes...... 4u.gif as esu 168cm, sveriu 68, noreciau 10kg numest...tai jungiuosi prie jusu, jeigu priimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(E*G*L*Ė @ 2008 04 20, 14:49)
sweikutes...... 4u.gif as esu 168cm, sveriu 68, noreciau 10kg numest...tai jungiuosi prie jusu, jeigu priimsit ax.gif

Žinoma kad priimam bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 20, 16:26)
Žinoma kad priimam  bigsmile.gif  4u.gif

malonu... ax.gif esu truputi silpnawale, tai nezinau, kaip cia man pawyks sawe kontroliuoti g.gif
Atsakyti
Labas rytas . Uzbegau pirmadienio ryta pasidziaugti pas jus biggrin.gif numeciau dar viena kg . Geros dieneles visoms ir skanaus vandenuko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkyte77: 21 balandžio 2008 - 07:00
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 21, 07:57)
Labas rytas . Uzbegau pirmadienio ryta pasidziaugti pas jus biggrin.gif numeciau dar viena kg . Geros dieneles visoms ir skanaus vandenuko wink.gif

Džiaugiuos už tave 4u.gif o man reikia vėl susiimti, nes kitaip greit susigražinsiu buvusius kg doh.gif savaitgaliai man maisto prasme būna laabai blogi blush2.gif todėl šiandiena man diena vien tik su vandenėliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 21, 08:34)
Džiaugiuos už tave  4u.gif o man reikia vėl susiimti, nes kitaip greit susigražinsiu buvusius kg  doh.gif savaitgaliai man maisto prasme būna laabai blogi  blush2.gif todėl šiandiena man diena vien tik su vandenėliu  ax.gif

Laba dienele visoms mirksiukas.gif

Visu pirma Blonda lengvos tau dienos ir stiprios valios siandien noriu palinket lotuliukas.gif Nelengva bus vien su vandenuku draugaut doh.gif Ziurek laikykis, nepasiduok pagundai lotuliukas.gif O tai tikrai vel kg.sugrys neprasyti blink.gif

Na o as noriu tik pasidziaugt per sia pirmaja savaite su jumis ir vandenuku numeciau graziai 2kg. bigsmile.gif Aisku dar koki pora kg.sveria tas papildomas vanduo mano organizme lotuliukas.gif Juk niekad tiek daug jo neisgerdavau doh.gif Bet manau jau rezultatai puikus thumbup.gif O tuo labiau jokiu dietu nesilaikiau tongue.gif Valgiau viska po senovei ax.gif Tik vandenuko daug ir daznai, bei po 18val. stengiaus nieko i burna nedet schmoll.gif Na isskyrus vel vandenuka lotuliukas.gif
Valio bigsmile.gif Taigi darugaujam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 21, 11:55)
Na o as noriu tik pasidziaugt  per sia pirmaja savaite su jumis ir vandenuku numeciau graziai 2kg.  bigsmile.gif 

Na ir šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As taip pat vakar pasisveriau ir.... bigsmile.gif 2 kg istirpo! clap.gif Dar net nesitiki....Nejaugi, taip per savaite vandenelio pagalba gali buti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 21, 13:55)
As taip pat vakar pasisveriau ir....  bigsmile.gif 2 kg istirpo!  clap.gif Dar net nesitiki....Nejaugi, taip per savaite vandenelio pagalba gali buti?  doh.gif

Tikrai gali, jei anksčiau per mažai jo gėrei thumbup.gif 4u.gif

Na bet jūs ir šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti