deja tie trys kg nukrito per 2 menesius . Kazkaip netycia verciu visa kalte nakvisu aliejui ,nes ji vartojau ir man kg augo kaip grybai po lietaus
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 12:31)
Bet ištikro, kai pradeda šeimos virėjas mest svorį, tai atsiliepia ir kitiems
Papildyta:
o aš jei turėčiau savo restoraną .... ne nu jei turi restoraną, kaip tik lengviau būtų tą svorį išlaikyti, ar man čia tik taip atrodo nu va šefas gamintų man valgį pagal užsakymą, būtų įvairesnis maistas kasdieną. Gi virėjai turi išmanyti produktų derinimą ir pan. Čia jau tikriausiai mano fantazija
Papildyta:
o aš jei turėčiau savo restoraną .... ne nu jei turi restoraną, kaip tik lengviau būtų tą svorį išlaikyti, ar man čia tik taip atrodo nu va šefas gamintų man valgį pagal užsakymą, būtų įvairesnis maistas kasdieną. Gi virėjai turi išmanyti produktų derinimą ir pan. Čia jau tikriausiai mano fantazija
BLONDA man atrodo tu jau maniake esi ant tu dietu ir maisto derinimo ir tt.. tai pasirodo as cia tokia plevesa esu-tai dietinuosi,tai ryju daug ir be saiko matai kad prasyt derint maista ir tt,tai cia gali tik stiprios valios zmogus..as pagal save,nes negaleciau jei padetu daleiskim cepelinus,saslykus ir koki sveikesni maista griebciau tikrai cypiakus... 2 tai va mergickos..oi pasnekejau cia apie maista,tai taip uzsimaniau saslu
sveikute KNOPKYTE
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 14, 14:59)
deja tie trys kg nukrito per 2 menesius . Kazkaip netycia verciu visa kalte nakvisu aliejui ,nes ji vartojau ir man kg augo kaip grybai po lietaus
nukris ir tie kiti, nenorėk kad per savaitę dingtu tai ką auginai ilgai
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 14, 15:40)
BLONDA man atrodo tu jau maniake esi ant tu dietu ir maisto derinimo ir tt.. tai pasirodo as cia tokia plevesa esu-tai dietinuosi,tai ryju daug ir be saiko matai kad prasyt derint maista ir tt,tai cia gali tik stiprios valios zmogus..as pagal save,nes negaleciau jei padetu daleiskim cepelinus,saslykus ir koki sveikesni maista griebciau tikrai cypiakus... 2 tai va mergickos..oi pasnekejau cia apie maista,tai taip uzsimaniau saslu
sveikute KNOPKYTE
sveikute KNOPKYTE
nesu aš manijakė, nes pati nemoku derinti to maisto tiesiog valgau tai kaip man atrodo kad reikėtų o patikėk manim, ir aš dabar pavaigau jau ir to "negerojo" maisto. Nes man jau prasidėjo svorio palaikymo stadija tai kartais leidžiu sau ir paskanauti
Visai atsitiktinai perskaiciau sia temele ir kiek apsidziaugiau.Jau nebeismanau ka daryti su savo svoriu... Per nestuma priaugau 27 kg! Po gimdymo svoris siaubingai nenori kristi... Ir geriau lieknejimui skirta preparata, ir sportuoju treniruokliu saleje, ir i darba einu( jei kalbant apie uzimtuma), ir valgau mazdaug reguliariai 4-5 kartus.Prisiziuriu ka valgau, bet ko nekemsu i skrandi...vienu zodziu....jau daug ka isemgianu, bet...tie 17 kg kaip kaba ant manes taip ir kaba...Jau baigiu vilti prarasti kada susigrazinti savo mergautines kuno linijas... Bet vat perskaiciau jusu komentarus ir meginsiu dar su vandeniu iveikti svori.
O prasau, man paaiskinti,kiek reikia to vandens isgerti per para?Kaip suprantu man teks pagerti kartu ir slapima varancios arbatos, nes esu linkusi tinti... Kokia arbata parekomenduotumete?
O prasau, man paaiskinti,kiek reikia to vandens isgerti per para?Kaip suprantu man teks pagerti kartu ir slapima varancios arbatos, nes esu linkusi tinti... Kokia arbata parekomenduotumete?
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 15, 15:52)
Sveika
vandens rekomenduojama išgerti ne mažiau 1,5 L per dieną. Na man problemų su tinimu kaip ir nėra, tai dėl arbatų nelabai ką ir galiu pasiūlyti O tu tik neprarask vilties ir būtinai nukris ir tie likę kg
Man iskilo klausimas ,merginos ,o jus dirbancios ? Nes jei dirbciau itariu nekaip butu jei reiktu tiek i tulika varnet
O kas del arbatu ,tai gali digeliu arbata gert,ji skaniausia is diuretiku .
Jei nepatiks tai vaistinej pasiklausk tikrai pasiulys
O kas del arbatu ,tai gali digeliu arbata gert,ji skaniausia is diuretiku .
Jei nepatiks tai vaistinej pasiklausk tikrai pasiulys
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 15, 17:28)
Man iskilo klausimas ,merginos ,o jus dirbancios ? Nes jei dirbciau itariu nekaip butu jei reiktu tiek i tulika varnet
Aš tai dirbanti, ir nematau problemos pavaikščioti į tuoletą, kaip tik gerai kojas pramankštint, o tai visą dieną prasėdžiu prie kompo gi nevaikštau kas valandą
Na man tai reikia dazniau nei kas valanda apsilankyt pas nykstukus
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 16, 07:15)
Na man tai reikia dazniau nei kas valanda apsilankyt pas nykstukus
Tai gal per daug to vandens geri? kiek per dieną išgeri, jei skaičiuosi ir arbatas bei kavas?
Kazkaip sustojo mano svoris - 1.5 kg ir viskas aisku nevisaga sportuoju nu ziuresim toliau
QUOTE(natuliona @ 2008 04 16, 14:46)
Kazkaip sustojo mano svoris - 1.5 kg ir viskas aisku nevisaga sportuoju nu ziuresim toliau
suprantu tave, nes ir man stovi vietoje bet aš dėl to ir nepergyvenu, ne jau bandau lakyti savo svorį stabilų imuosi visų priemonių savo medžiagų apykaitai pažadinti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 15, 16:46)
Sveika
vandens rekomenduojama išgerti ne mažiau 1,5 L per dieną. Na man problemų su tinimu kaip ir nėra, tai dėl arbatų nelabai ką ir galiu pasiūlyti O tu tik neprarask vilties ir būtinai nukris ir tie likę kg
Dekui uz palaikyma ir skatinima. Tikuosi,kad uzsives tas svorio kritimo mechanizmas... Jau padejau gerti daugiau vandens.Tai lauksiu kokiu tai rezultatu. O del arbatu, pasiziuresiu ka vaistineje siulo.