Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

deja tie trys kg nukrito per 2 menesius . Kazkaip netycia verciu visa kalte nakvisu aliejui ,nes ji vartojau ir man kg augo kaip grybai po lietaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 12:31)
Bet ištikro, kai pradeda šeimos virėjas mest svorį, tai atsiliepia ir kitiems  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
o aš jei turėčiau savo restoraną ....  lotuliukas.gif ne nu jei turi restoraną, kaip tik lengviau būtų tą svorį išlaikyti, ar man čia tik taip atrodo  g.gif nu va šefas gamintų man valgį pagal užsakymą, būtų įvairesnis maistas kasdieną. Gi virėjai turi išmanyti produktų derinimą ir pan. Čia jau tikriausiai mano fantazija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

BLONDA man atrodo tu jau maniake esi ant tu dietu ir maisto derinimo ir tt.. lotuliukas.gif tai pasirodo as cia tokia plevesa esu-tai dietinuosi,tai ryju daug ir be saiko hihihi.gif hihihi.gif matai kad prasyt derint maista ir tt,tai cia gali tik stiprios valios zmogus..as pagal save,nes negaleciau jei padetu daleiskim cepelinus,saslykus ir koki sveikesni maista griebciau tikrai cypiakus... blush-anim-cl.gif2 tai va mergickos..oi pasnekejau cia apie maista,tai taip uzsimaniau saslu tongue.gif lotuliukas.gif
sveikute KNOPKYTE 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciuke: 14 balandžio 2008 - 14:41
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 14, 14:59)
deja tie trys kg nukrito per 2 menesius . Kazkaip netycia verciu visa kalte nakvisu aliejui ,nes ji vartojau ir man kg augo kaip grybai po lietaus sad.gif

nukris ir tie kiti, nenorėk kad per savaitę dingtu tai ką auginai ilgai 4u.gif

QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 14, 15:40)
BLONDA man atrodo tu jau maniake esi ant tu dietu ir maisto derinimo ir tt.. lotuliukas.gif tai pasirodo as cia tokia plevesa  esu-tai dietinuosi,tai ryju daug ir be saiko  hihihi.gif  hihihi.gif matai kad prasyt derint maista ir tt,tai cia gali tik stiprios valios zmogus..as pagal save,nes negaleciau jei padetu daleiskim cepelinus,saslykus ir koki sveikesni maista griebciau tikrai cypiakus... blush-anim-cl.gif2 tai va mergickos..oi pasnekejau cia apie maista,tai taip uzsimaniau saslu  tongue.gif  lotuliukas.gif
sveikute KNOPKYTE  4u.gif  mirksiukas.gif

nesu aš manijakė, nes pati nemoku derinti to maisto doh.gif tiesiog valgau tai kaip man atrodo kad reikėtų ax.gif o patikėk manim, ir aš dabar pavaigau jau ir to "negerojo" maisto. Nes man jau prasidėjo svorio palaikymo stadija bigsmile.gif tai kartais leidžiu sau ir paskanauti ax.gif
Atsakyti
Visai atsitiktinai perskaiciau sia temele ir kiek apsidziaugiau.Jau nebeismanau ka daryti su savo svoriu... Per nestuma priaugau 27 kg! schmoll.gif Po gimdymo svoris siaubingai nenori kristi... verysad.gif Ir geriau lieknejimui skirta preparata, ir sportuoju treniruokliu saleje, ir i darba einu( jei kalbant apie uzimtuma), ir valgau mazdaug reguliariai 4-5 kartus.Prisiziuriu ka valgau, bet ko nekemsu i skrandi...vienu zodziu....jau daug ka isemgianu, bet...tie 17 kg kaip kaba ant manes taip ir kaba...Jau baigiu vilti prarasti kada susigrazinti savo mergautines kuno linijas... verysad.gif Bet vat perskaiciau jusu komentarus ir meginsiu dar su vandeniu iveikti svori.
O prasau, man paaiskinti,kiek reikia to vandens isgerti per para?Kaip suprantu man teks pagerti kartu ir slapima varancios arbatos, nes esu linkusi tinti... cool.gif Kokia arbata parekomenduotumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 15, 15:52)
O prasau, man paaiskinti,kiek reikia to vandens isgerti per para?Kaip suprantu man teks pagerti kartu ir slapima varancios arbatos, nes esu linkusi tinti...  cool.gif Kokia arbata parekomenduotumete?  4u.gif

Sveika 4u.gif
vandens rekomenduojama išgerti ne mažiau 1,5 L per dieną. Na man problemų su tinimu kaip ir nėra, tai dėl arbatų nelabai ką ir galiu pasiūlyti g.gif O tu tik neprarask vilties ir būtinai nukris ir tie likę kg 4u.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas ,merginos ,o jus dirbancios ? Nes jei dirbciau itariu nekaip butu jei reiktu tiek i tulika varnet biggrin.gif
O kas del arbatu ,tai gali digeliu arbata gert,ji skaniausia is diuretiku .
Jei nepatiks tai vaistinej pasiklausk tikrai pasiulys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 15, 17:28)
Man iskilo klausimas ,merginos ,o jus dirbancios ? Nes jei dirbciau itariu nekaip butu jei reiktu tiek i tulika varnet biggrin.gif

Aš tai dirbanti, ir nematau problemos pavaikščioti į tuoletą, kaip tik gerai kojas pramankštint, o tai visą dieną prasėdžiu prie kompo doh.gif gi nevaikštau kas valandą lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man tai reikia dazniau nei kas valanda biggrin.gif apsilankyt pas nykstukus
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 16, 07:15)
Na man tai reikia dazniau nei kas valanda biggrin.gif apsilankyt pas nykstukus

Tai gal per daug to vandens geri? g.gif kiek per dieną išgeri, jei skaičiuosi ir arbatas bei kavas? g.gif
Atsakyti
Kazkaip sustojo mano svoris - 1.5 kg ir viskas verysad.gif aisku nevisaga sportuoju blush2.gif nu ziuresim toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 04 16, 14:46)
Kazkaip sustojo mano svoris - 1.5 kg ir viskas verysad.gif aisku nevisaga sportuoju blush2.gif nu ziuresim toliau ax.gif

suprantu tave, nes ir man stovi vietoje 4u.gif bet aš dėl to ir nepergyvenu, ne jau bandau lakyti savo svorį stabilų ax.gif imuosi visų priemonių savo medžiagų apykaitai pažadinti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 15, 16:46)
Sveika  4u.gif
vandens rekomenduojama išgerti ne mažiau 1,5 L per dieną. Na man problemų su tinimu kaip ir nėra, tai dėl arbatų nelabai ką ir galiu pasiūlyti  g.gif O tu tik neprarask vilties ir būtinai nukris ir tie likę kg  4u.gif

Dekui uz palaikyma ir skatinima. blush2.gif Tikuosi,kad uzsives tas svorio kritimo mechanizmas... ax.gif Jau padejau gerti daugiau vandens.Tai lauksiu kokiu tai rezultatu. smile.gif O del arbatu, pasiziuresiu ka vaistineje siulo.
Atsakyti