Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

Sveikos merginos 4u.gif niekur ir aš nedingau, vis dar laikausi tongue.gif

jurgiuks sveika prisijungus į vandeningųjų būrį thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 13, 21:10)
bet va tas vidurinis skaiciukas,tai yra liemuo....nu baisiai nuo standarto nukrypes  doh.gif  net 82cm.  blink.gif  blush2.gif  Ir pilvo ner,plokscias...tik va kad apie liemeni kaip jau minejau tas nelemtas gelbejimo ratas  verysad.gif  Tai va i ji ir kesinuos  lotuliukas.gif  Bandysiu tuo vandenuku jis isplaut  biggrin.gif  Po keliu dieneliu parasysiu kaip sekas  ax.gif Nes ziuriu daug kam jis padeda...

tau padėtų labai lanko sukimas thumbup.gif kokį filmą bežiūrėdama gali jį sukti. Nors pas mane irgi pilvo nėra, tik tie lašiakai ant šonų, tai ir trankau aš juos lanko pagalba lotuliukas.gif rezultatų tikrai galima pasiekti thumbup.gif o ir lankų dabar įvairiausių yra, kiek žinau pvz Senukuose pardavinėjami su specialiais masažiniais priedais ant lanko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 07:47)
Sveikos merginos  4u.gif niekur ir aš nedingau, vis dar laikausi  tongue.gif

jurgiuks sveika prisijungus į vandeningųjų būrį  thumbup.gif  lotuliukas.gif
tau padėtų labai lanko sukimas  thumbup.gif kokį filmą bežiūrėdama gali jį sukti. Nors pas mane irgi pilvo nėra, tik tie lašiakai ant šonų, tai ir trankau aš juos lanko pagalba  lotuliukas.gif rezultatų tikrai galima pasiekti  thumbup.gif o ir lankų dabar įvairiausių yra, kiek žinau pvz Senukuose pardavinėjami su specialiais masažiniais priedais ant lanko  bigsmile.gif

Laba Blonda , malonu prisijungti...
Siandien gi mano pirmoji vendens diena lotuliukas.gif Ziuresim....iskart nesitikiu jog viska teisingai darysiu,bet po truputuka....po truputuka....ir manau rezultatu psiekti drinks_cheers.gif Dekui tau taip pat uz toki thumbup.gif patarima, reiks iki senuku nulekt isirinkti koki 4u.gif juk tikrai blogiau nebus tongue.gif Juk kuo greiciau nusikratysiu tu lasiaku, tuo geriau... bigsmile.gif
Na dar parasysiu kaip sekas....

O kaip kitoms besiseka, nutilo kazko visos g.gif Gi nauja savaite prasidejo....tai kaip ana sekes mest kilogramiukus ir gert vandenuka lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jurgiuks iškart perspėju, kad šoko nebūtų, kad tas lankas su masažinėm detalėm kainuoja 90LT, bet tikrai geras daiktas jei nestovės padėtas thumbup.gif O tikiuosi kad tu vartoji ne tik vandenį bet ir maistą mirksiukas.gif Gal skaičiuoji kalorijas? Aš tai neįsivaizduoju kaip jas skaičiuoti, tiesiog neturiu tam pašaukimo lotuliukas.gif tik kai perku produktus būtinai pasižiūriu kad būtų kuo mažiau ax.gif Tai dabar užkrėčiau ir visą šeimyną, net mano tėvas pradėjo dietos laikytis lotuliukas.gif thumbup.gif vakarais tik kokią kalakuto krūtinėlę su salotom kramsnoja biggrin.gif
Atsakyti
niu gi labukas visoms 4u.gif oi kiek cia musu daug thumbup.gif turbut pavasaris visas veikia-norim buti lieknos tongue.gif oi merginos as tai knyga tokia skaitau -kaip nugyventi 150 metu lotuliukas.gif niu knyga thumbup.gif ten apie sveika gyvenimo buda ir organizmo valyma...tai jei reguliariai valysi organizma ir maitinsies derindama produktus bus galima apie dietas,maisto papildus pamirst,bet.....yra didelis bet kaip tam pasiryzti?gerai raso,kad zmones susimasto ligos baisios priversti,arba jau kaip viena koja anapilyje doh.gif tai va mergaites visas musu virsvoris yra baisiai uzterstas organizmas unsure.gif prisiskaiciau,tai kazkaip net nejauku pasidare-kiek visokio brudo su savim nesiojiesi doh.gif tai tiek mergaiciukes,o mano svorio metime jokiu pakitimu-68-67,5 ir vsio nebekrenta tongue.gif aisku pamascius,kad pradejau maziau sportuoti-jau kas antra nebeiseina blush2.gif ,valgyti saldumynus,tai nieko keista lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sekmes visoms besikudinancioms 4u.gif beje merginos matet reklamuoja apie juodeika-per 2 men 30 kg ,daba jie grizta atgal ir man atrodo su kaupu gris doh.gif toks drastiskas metimas svorio-nedarykite taip... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 14, 11:31)
beje merginos matet reklamuoja apie juodeika-per 2 men 30 kg ,daba jie grizta atgal ir man atrodo su kaupu gris  doh.gif toks drastiskas metimas svorio-nedarykite taip... bigsmile.gif

jo mačiau doh.gif bet tai manau jis ir vadeles atleido po to šou.... jei būtų ir toliau prisižiūrėjęs nebūtų tiek vėl prisiauginęs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 12:09)
jo mačiau  doh.gif bet tai manau jis ir vadeles atleido po to šou.... jei būtų ir toliau prisižiūrėjęs nebūtų tiek vėl prisiauginęs  schmoll.gif

tai jo,bet mintis mano tokia ir yra -labai sunku svori mesti,dar sunkiau ji islaikyti...zmogus turi savo restorana tai negi salotas valgys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 10:21)
jurgiuks iškart perspėju, kad šoko nebūtų, kad tas lankas su masažinėm detalėm kainuoja 90LT, bet tikrai geras daiktas jei nestovės padėtas  thumbup.gif O tikiuosi kad tu vartoji ne tik vandenį bet ir maistą  mirksiukas.gif Gal skaičiuoji kalorijas? Aš tai neįsivaizduoju kaip jas skaičiuoti, tiesiog neturiu tam pašaukimo  lotuliukas.gif tik kai perku produktus būtinai pasižiūriu kad būtų kuo mažiau  ax.gif Tai dabar užkrėčiau ir visą šeimyną, net mano tėvas pradėjo dietos laikytis  lotuliukas.gif  thumbup.gif vakarais tik kokią kalakuto krūtinėlę su salotom kramsnoja  biggrin.gif

Dekui,kad perspejai, daugiau litu vesiuos lotuliukas.gif
O del kaloriju skaiciavimo esu visiskas nulis tame reikale doh.gif blush2.gif Net neisivaizduoju kaip tai daroma ir su kuo tai valgoma biggrin.gif As taip pat kaip ir tu Blonda perku ta produkta,kuriame parasyti kuo mazesnis kaloriju skaicius lotuliukas.gif Bet manau reiks kada prisest ir pasiskaitinet kas ir kaip ten su tuo kaloriju skaiciavimu blink.gif Mano seimynoj kol as viena sapliukas dietu reikale, gerai pasistengus tapsiu pioneer.gif ir stengsiuos vis seimyna pripratint sveikiau maitintis...nes mazieji isvis nemegsta darzoviu,ar kazko pan. doh.gif Jiems tik bulvytes fry su pica duok lotuliukas.gif Nieko mama pasiryzo mest svori, teks visiems tai pajust biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 14, 12:25)
tai jo,bet mintis mano tokia ir yra -labai sunku svori mesti,dar sunkiau ji islaikyti...zmogus turi savo restorana tai negi salotas valgys  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 14, 12:27)
Nieko mama pasiryzo mest svori, teks visiems tai pajust  biggrin.gif

Bet ištikro, kai pradeda šeimos virėjas mest svorį, tai atsiliepia ir kitiems lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguciuke @ 2008 04 14, 12:25)
tai jo,bet mintis mano tokia ir yra -labai sunku svori mesti,dar sunkiau ji islaikyti...zmogus turi savo restorana tai negi salotas valgys  lotuliukas.gif

o aš jei turėčiau savo restoraną .... lotuliukas.gif ne nu jei turi restoraną, kaip tik lengviau būtų tą svorį išlaikyti, ar man čia tik taip atrodo g.gif nu va šefas gamintų man valgį pagal užsakymą, būtų įvairesnis maistas kasdieną. Gi virėjai turi išmanyti produktų derinimą ir pan. Čia jau tikriausiai mano fantazija lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 14, 12:31)
Bet ištikro, kai pradeda šeimos virėjas mest svorį, tai atsiliepia ir kitiems  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
o aš jei turėčiau savo restoraną ....  lotuliukas.gif ne nu jei turi restoraną, kaip tik lengviau būtų tą svorį išlaikyti, ar man čia tik taip atrodo  g.gif nu va šefas gamintų man valgį pagal užsakymą, būtų įvairesnis maistas kasdieną. Gi virėjai turi išmanyti produktų derinimą ir pan. Čia jau tikriausiai mano fantazija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

O gal tu ir teisi g.gif Gi pats tiek neprisigalvosi recepteliu kiek vyrejai kad zino...ir beto pigiau taip...na jei esi restorano savininkas aisku lotuliukas.gif taip restorane valgyti blink.gif Tai jis turbut tiesiog valios zmogelis neturi tiek doh.gif Sunku aisku...kiekvienam cia nelengva...bet kai tiek pastangu kainavo blink.gif nors kazkiek zmogau turi pagalvot pries ka nors valgydamas unsure.gif Gi tiek stengtasi blink.gif tiek pasiekta blink.gif ir dabar se tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks @ 2008 04 14, 12:51)
O gal tu ir teisi  g.gif  Gi pats tiek neprisigalvosi recepteliu kiek vyrejai kad zino...ir beto pigiau taip...na jei esi restorano savininkas aisku  lotuliukas.gif  taip restorane valgyti  blink.gif  Tai jis turbut tiesiog valios zmogelis neturi tiek  doh.gif  Sunku aisku...kiekvienam cia nelengva...bet kai tiek pastangu kainavo  blink.gif  nors kazkiek zmogau turi pagalvot pries ka nors valgydamas  unsure.gif Gi tiek stengtasi  blink.gif tiek pasiekta  blink.gif ir dabar se tau  doh.gif

Mūsų nuomonės sutampa drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes ,jungiuosi prie jusu ,jeigu galima wink.gif
Del vandens pritariu jums ,jis tikrai valo oragnizma ir padeda . Tai vat pasidalinsiu savo patirtim - nes man geriant daug vandens buna labai sunku per PMSus ,visa istisntu . Taigi pradejau tom dienom gerta skyscius salinancia arbata ir labai patiko man . Tai va kas turit tokia problemele isbandykit . O su svorio metimu man sunkiau ,nezinau kodel ,bet jis visai nenori krist sad.gif . Nors ir valgau maziau ir pasportuoju sad.gif Mano ugis 170 ,o svoris buvo 79 ,dabar jau 76
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 04 14, 14:28)
sveikutes ,jungiuosi prie jusu ,jeigu galima wink.gif
Del vandens pritariu jums ,jis tikrai valo oragnizma ir padeda . Tai vat pasidalinsiu savo patirtim - nes man geriant daug vandens buna labai sunku per PMSus ,visa istisntu . Taigi pradejau tom dienom gerta skyscius salinancia arbata ir labai patiko man . Tai va kas turit tokia problemele isbandykit . O su svorio metimu man sunkiau ,nezinau kodel ,bet jis visai nenori krist sad.gif . Nors ir valgau maziau ir pasportuoju  sad.gif  Mano ugis 170 ,o svoris buvo 79 ,dabar jau 76

Žinoma, junkis į mūsų gretas 4u.gif Bet tu jau atsikratei 3 kg bigsmile.gif per kiek čia laiko? ax.gif O vanduo manau padeda ne tik organizmą išsivalyti, bet ir mažiau valgyti, na bent aš tokios nuomonės ir pagal save jaučiu tongue.gif ir aišku prieš kiekvieną valgymą reiktų neužmiršt bent vieną stiklinę jo išgerti blush2.gif doh.gif
Atsakyti