Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

QUOTE(Blonda @ 2008 04 10, 10:35)
Man sunkiausi būna savaitgaliai  doh.gif bet svarbu daug nesusigražinu, o paskui per savaitę pliusiukas ir dingsta  ax.gif aš jau savo tikslą kaip ir pasiekiau, na liko dar 0,5 kg, bet juos tai po truputi ir tirpdysiu  blush2.gif dabar mano tikslas išlaikyti pasiektą svorį  bigsmile.gif

Man irgi savaitgaliai sunkūs. Susirenka visa šeima, maitinu juos tai ir pati turiu tą maistą valgyti už tai pirmadieniais visada svoris padidėja g.gif
Atsakyti
bandziau ir as gerti zaliaja arbata,bet ji man tokia neskani blink.gif schmoll.gif bandysiu su vandenuku... nes arteja isleistuves 12tos klases,tai reikia smarkiai pasistengti. esu mazute 155cm 4u.gif pries pora savaiciu sveriau 56-57... o dbr uzlipu 60kg verysad.gif verysad.gif dar niekad tiek nesu sverus,baisu pasidare.. o apetitas begalinis verysad.gif issilaikiau teises,turiu masiniuka tai dbr labai mazai judu,visur tik su masiniuku tongue.gif o anskciau,kaip bitute lakstydavau is vieno miesto galo i kita.. bet nieko nebus,reik kazka daryt ,todel mielosios jungiuos prie Jusu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2008 04 10, 20:47)
bandziau ir as gerti zaliaja arbata,bet ji man tokia neskani  blink.gif  schmoll.gif  bandysiu su vandenuku... nes arteja isleistuves 12tos klases,tai reikia smarkiai pasistengti. esu mazute 155cm  4u.gif  pries pora savaiciu sveriau 56-57... o dbr uzlipu 60kg  verysad.gif  verysad.gif  dar niekad tiek nesu sverus,baisu pasidare.. o apetitas begalinis  verysad.gif issilaikiau teises,turiu masiniuka tai dbr labai mazai judu,visur tik su masiniuku  tongue.gif o anskciau,kaip bitute lakstydavau is vieno miesto galo i kita.. bet nieko nebus,reik kazka daryt ,todel mielosios jungiuos prie Jusu  4u.gif  thumbup.gif

niu sveikute prisijungusi 4u.gif tai ka kaip ir visom as,kaip senbuve hihihi.gif ,noriu palinket sekmes ir istvermes..svarbiausia,kad turi tiksla-juk isleistuves rolleyes.gif gerk vandeniuka,nepamirsk valgyti-norint sukusti ir tai reik daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ka laikykis ir nepamirsk papasakoti kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
Mešqtė sveika prisijungus 4u.gif tokia nostalogija paminėjus išleistuves užplūdo rolleyes.gif atsimenu taip buvo baisu prieš visus egzaminus, atrodė nieko baisiau ir būti negali, bet kai viskas praeina, būna taip gera blush2.gif o išleistuvės tai super šventė thumbup.gif thumbup.gif lauksim tavo pasakojimų kaip sekasi su tuo vandenėliu ir svorio kontrole mirksiukas.gif
Atsakyti
Megštė, sveika atvykus ir sėkmės tau. Aš čia irgi nelabai seniai, bet nenusivyliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau ir aš susiėmiau ir jau -1,5kg ax.gif valgau po biski, geriu vandenuka, po 18 nevalgau schmoll.gif Sportuoju kol kas tik namuose , kai turėsiu daugiau galimybių tai eisiu į sporto salę. Tai va judam į prekį thumbup.gif
Blonda tu šaunolė, dabar svarbiausia išlaikyti tą svorį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 04 11, 14:42)
Nu va pagaliau ir aš susiėmiau ir jau -1,5kg ax.gif valgau po biski, geriu vandenuka, po 18 nevalgau schmoll.gif Sportuoju kol kas tik namuose , kai turėsiu daugiau galimybių tai eisiu į sporto salę. Tai va judam į prekį thumbup.gif
Blonda tu šaunolė, dabar svarbiausia išlaikyti tą svorį mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš stengiuosi išsilaikyti, ir atrodo ne taip bogai ir sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur dingot visos g.gif
Tikriausiai valgot lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka noriu pasiprasyti ir as i jusu rateli ax.gif

Turbut kaip daugumai tie mano nelemti kg.prilipo po paskutinio nestumo lotuliukas.gif Pradzioj, kadangi turiu mazuosius pametinukus, tai zujau kaip bitele namuose, tai ir kg. tirpo savaime thumbup.gif Na o dabar,kai mazieji lanko darzeli, paaugo...o as dar kol kas nedirbu, esu namu darkytoja lotuliukas.gif Darbelio maziau, judesio maziau, laiko pauzkandziaut vis daugiau biggrin.gif doh.gif blush2.gif Tai ir vel sugryzo tie nelemti kg. doh.gif Nors iki gimdymu su antsvoriu jokiu problemu neturejau, jokiu dietu iki siol nesilaikiau...esu zalia siame reikale doh.gif net nezinau nuo ko dabar man pradet ta svori mest unsure.gif Tai ir uzklydau i jusu skyreli ax.gif Nesinori kazkokiom grieztom dietom saves kankint, juk ir taip gyvenimas ne per saldus 4u.gif Nieko neturiu pries papildus...bet....norisi naturaliai pabadyt, jei nepasiseks...va tada galutine priemone ir bus papildai ir baisios dietos biggrin.gif O dabar tad jungiuos prie jusu, jei priimat ax.gif Ir nuo rytojaus zadu vandens dietos tad laikytis bigsmile.gif Ziuresim kaip cia man seksis...nors esu nusiteikusi optimistiskai drinks_cheers.gif

Tarp kitko mano ugis 172cm., o svoris siuo metu 62kg. doh.gif Labai noriu mano manymu savo idealaus svorio - 55kg.
Taip kad yra ko stengtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuks: 13 balandžio 2008 - 19:47
4u.gif
Natuliona -Vandenuką geriam ir į karbonadus žiūrim g.gif
Jurgiuks Ar ne per stipriai? Su tavo ūgiu apie 59-60 būtų idealu. Nors, aišku, tu geriau žinai kada jautiesi gerai. Todėl sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 13 balandžio 2008 - 19:57
QUOTE(nijona @ 2008 04 13, 20:47)
4u.gif
Jurgiuks Ar ne per stipriai? Su tavo ūgiu apie 59-60 būtų idealu. Nors, aišku, tu geriau žinai kada jautiesi gerai. Todėl sėkmės drinks_cheers.gif

o aš valgau obuolį ir žiūrių į blynus lotuliukas.gif
jurgiuks sveika sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 13 balandžio 2008 - 20:01
QUOTE(nijona @ 2008 04 13, 20:47)
4u.gif

Ne nu as zinau,kad mano ugiui butent 59-60kg idealu 4u.gif Bet as gana smulkiu kaulu doh.gif tai zinokit su tais 62kg nu jau "gerai atrodau" doh.gif blush2.gif
Mano didziausia beda tai tas gelbejimo ratas apie liemeni, po treciosios paneles lotuliukas.gif Nu tiesiog jau net stovint matosi, jog liemens nera....tik lasiakai blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kitur nieko,gerai atrodau,neturiu prie ko prikibt...pagal standartus lotuliukas.gif 92/.../93 4u.gif bet va tas vidurinis skaiciukas,tai yra liemuo....nu baisiai nuo standarto nukrypes doh.gif net 82cm. blink.gif blush2.gif Ir pilvo ner,plokscias...tik va kad apie liemeni kaip jau minejau tas nelemtas gelbejimo ratas verysad.gif Tai va i ji ir kesinuos lotuliukas.gif Bandysiu tuo vandenuku jis isplaut biggrin.gif Po keliu dieneliu parasysiu kaip sekas ax.gif Nes ziuriu daug kam jis padeda...
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2008 04 13, 20:59)
o aš valgau obuolį ir žiūrių į blynus lotuliukas.gif
jurgiuks sveika sveika prisijungus 4u.gif

Aciukas labai 4u.gif
Vienai liudna ax.gif Kartu drasiau biggrin.gif Ir linksma kad tiek daug besirupinanciu savimi sveikai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuks: 13 balandžio 2008 - 20:09