na storėti tai jau gretai norėčiau bet aš žiūriu praktiškai primiausia susirasim butą ir susitvarkysim paskolą, o tada jau ir storėsiu
QUOTE(Blonda @ 2008 04 02, 12:04)
na storėti tai jau gretai norėčiau bet aš žiūriu praktiškai primiausia susirasim butą ir susitvarkysim paskolą, o tada jau ir storėsiu
Protingai darai, bet ilgai nedelsk , nes aš taip galvodama sulaukiau 30m ir paskui turėjau daug problemų, prieš kurias buitis buvo smulkmenos
na aš tikiuosi rudenį tuos reikalus būti susitvarkiusi o vėliausiu atveju pradėti gamybą kitą pavasarį aš ilgai laukti nebenoriu, nes jau noriu būti
Sėkmės
QUOTE(Blonda @ 2008 03 31, 06:45)
sveika
taip, vandens daug, juk be kalorijų visoms sėkmės lieknėjant
QUOTE(Renata @ 2008 04 02, 22:49)
Labas! Vanduo gerai... Tik kažkaip nelabai sotu...
QUOTE(nijona @ 2008 04 04, 08:50)
Labas! Vanduo gerai... Tik kažkaip nelabai sotu...
iš dalies sotu:) prieš valgant, išgėrus stiklinę, greičiau pasisotinam. Na, žinoma, iki skausmo:), kad reikia išgerti nuo 2-3 L vandens per dieną, dar + sportas, bet svarbiausia dalis - trūkumas kalorijų - ir ,,kūsime".
QUOTE(Renata @ 2008 04 04, 22:37)
iš dalies sotu:) prieš valgant, išgėrus stiklinę, greičiau pasisotinam. Na, žinoma, iki skausmo:), kad reikia išgerti nuo 2-3 L vandens per dieną, dar + sportas, bet svarbiausia dalis - trūkumas kalorijų - ir ,,kūsime".
Labas Aš išgeriu apie 2 litrus, neskaitant kavos ir arbatos , aišku, be cukraus. Bet vakar per žinias sužinojau, kad mokslininkai nustatė jog daugiau nei 1,5 litro išgėrus skysčių - jau nesveika. Ką jūs apie tai manot?
Gražiausia... Nei šeimininkės, nei svečių Ar jau visos lieknos? Tai tik aš viena likau
QUOTE(nijona @ 2008 04 09, 21:58)
Gražiausia... Nei šeimininkės, nei svečių Ar jau visos lieknos? Tai tik aš viena likau
Ne ne ne, viena tikrai nelikai aš vis dar geriu vandenuką ir tikiuosi taip daryti ir toliau
o kaip tau sekasi?
QUOTE(Blonda @ 2008 04 10, 07:54)
Ne ne ne, viena tikrai nelikai aš vis dar geriu vandenuką ir tikiuosi taip daryti ir toliau
o kaip tau sekasi?
o kaip tau sekasi?
Neblogai. Po truputį svoris krenta, bet stabiliai. Išskyrus sekmadienį ir pirmadienį
QUOTE(nijona @ 2008 04 10, 10:32)
Neblogai. Po truputį svoris krenta, bet stabiliai. Išskyrus sekmadienį ir pirmadienį
Man sunkiausi būna savaitgaliai bet svarbu daug nesusigražinu, o paskui per savaitę pliusiukas ir dingsta aš jau savo tikslą kaip ir pasiekiau, na liko dar 0,5 kg, bet juos tai po truputi ir tirpdysiu dabar mano tikslas išlaikyti pasiektą svorį