Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

na storėti nestuke.gif tai jau gretai norėčiau blush2.gif bet aš žiūriu praktiškai doh.gif primiausia susirasim butą ir susitvarkysim paskolą, o tada jau ir storėsiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 02, 12:04)
na storėti  nestuke.gif tai jau gretai norėčiau  blush2.gif bet aš žiūriu praktiškai  doh.gif  primiausia susirasim butą ir susitvarkysim paskolą, o tada jau ir storėsiu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Protingai darai, bet ilgai nedelsk nestuke.gif , nes aš taip galvodama sulaukiau 30m ir paskui turėjau daug problemų, prieš kurias buitis buvo smulkmenos doctor.gif
Atsakyti
na aš tikiuosi rudenį tuos reikalus būti susitvarkiusi mirksiukas.gif o vėliausiu atveju pradėti gamybą kitą pavasarį thumbup.gif lotuliukas.gif aš ilgai laukti nebenoriu, nes jau noriu būti nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 03 31, 06:45)
Sveika  4u.gif
tai ne tik maistą ribosi bet ir vandens daug gersi?  mirksiukas.gif

sveika 4u.gif
taip, vandens daug, juk be kalorijų biggrin.gif visoms sėkmės lieknėjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2008 04 02, 22:49)
sveika 4u.gif
taip, vandens daug, juk be kalorijų biggrin.gif visoms sėkmės lieknėjant 4u.gif

4u.gif Labas! 4u.gif Vanduo gerai... smile.gif Tik kažkaip nelabai sotu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 04 04, 08:50)
4u.gif Labas! 4u.gif  Vanduo gerai... smile.gif Tik kažkaip nelabai sotu... g.gif

iš dalies sotu:) prieš valgant, išgėrus stiklinę, greičiau pasisotinam. Na, žinoma, iki skausmo:), kad reikia išgerti nuo 2-3 L vandens per dieną, dar + sportas, bet svarbiausia dalis - trūkumas kalorijų - ir ,,kūsime".
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2008 04 04, 22:37)
iš dalies sotu:) prieš valgant, išgėrus stiklinę, greičiau pasisotinam. Na, žinoma, iki skausmo:), kad reikia išgerti nuo 2-3 L vandens per dieną, dar + sportas, bet svarbiausia dalis - trūkumas kalorijų - ir ,,kūsime".

Labas 4u.gif Aš išgeriu apie 2 litrus, neskaitant kavos ir arbatos , aišku, be cukraus. Bet vakar per žinias sužinojau, kad mokslininkai nustatė jog daugiau nei 1,5 litro išgėrus skysčių - jau nesveika. Ką jūs apie tai manot?
Atsakyti
4u.gif Gražiausia... Nei šeimininkės, nei svečių g.gif Ar jau visos lieknos? Tai tik aš viena likau doh.gif mastau.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 04 09, 21:58)
4u.gif Gražiausia... Nei šeimininkės, nei svečių g.gif  Ar jau visos lieknos? Tai tik aš viena likau doh.gif  mastau.gif  cray.gif

Ne ne ne, viena tikrai nelikai bigsmile.gif aš vis dar geriu vandenuką ir tikiuosi taip daryti ir toliau 4u.gif
o kaip tau sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 04 10, 07:54)
Ne ne ne, viena tikrai nelikai  bigsmile.gif aš vis dar geriu vandenuką ir tikiuosi taip daryti ir toliau  4u.gif
o kaip tau sekasi?  bigsmile.gif

4u.gif Neblogai. Po truputį svoris krenta, bet stabiliai. Išskyrus sekmadienį ir pirmadienį assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 10 balandžio 2008 - 09:36
QUOTE(nijona @ 2008 04 10, 10:32)
4u.gif Neblogai. Po truputį svoris krenta, bet stabiliai. Išskyrus sekmadienį ir pirmadienį

Man sunkiausi būna savaitgaliai doh.gif bet svarbu daug nesusigražinu, o paskui per savaitę pliusiukas ir dingsta ax.gif aš jau savo tikslą kaip ir pasiekiau, na liko dar 0,5 kg, bet juos tai po truputi ir tirpdysiu blush2.gif dabar mano tikslas išlaikyti pasiektą svorį bigsmile.gif
Atsakyti