Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklingasis maisto papildas

natuliona susiimk ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 03 26, 16:32)
Sveikos sveikos
Jau seniai cia nieko nerasiau ir niekaip nesiseka pradeti leknejimo maratona doh.gif tai sventes, tai sveciai...neturiu turbut valios verysad.gif jau nuo siandien rimtai pradejau lotuliukas.gif ziuresim kas cia bus.

sekmes tau 4u.gif pati pradzia sunkiausia,o po to juokas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
per kelis mėnesius priaugau 4 kg ir jaučiuosi blogai verysad.gif Nesuprantu, iš kur toks apetitas. Kartais galvoju, gal nuo pakeistų antidepresantų. Aišku, nesu stora ir kai kas pasakys, kad neturiu kuo skųstis, bet man taip bloga su tuo svoriu... Pabandysiu ir aš vandenį gert, gal ir man padės. Nes kartais atrodo, kad valgyčiau viską iš eilės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjuota @ 2008 03 27, 11:25)
per kelis mėnesius priaugau 4 kg ir jaučiuosi blogai  verysad.gif  Nesuprantu, iš kur toks apetitas. Kartais galvoju, gal nuo pakeistų antidepresantų. Aišku, nesu stora ir kai kas pasakys, kad neturiu kuo skųstis, bet man taip bloga su tuo svoriu... Pabandysiu ir aš vandenį gert, gal ir man padės. Nes kartais atrodo, kad valgyčiau viską iš eilės  blink.gif

Tokiu atveju prieš valgydama išgerk bent stiklinę, o geriausia net dvi vandens. Pamatysi sotumą pajausi daug greičiau mirksiukas.gif 4u.gif visokie vaistai tai tikrai turi labai didelę įtaką mūsų organizmui, tuo pačiu ir alkio jausmui, dėl ko ir auga svoris doh.gif
Atsakyti
Šiaip aš valgau beveik viską, išskyrus saldumynus, riebų maistą ir duonos gaminius. Visą dieną normalus apetitas, viskas kaip ir gerai, bet vakare... essen.gif apetitas beribis, kiek bevalgyčiau - vis alkana... schmoll.gif Tai vanduo tikrai padeda, bet nevisai, todėl aš dar to Appetite stop nusipirkau. Tai dabar po vakarienės išgeriu kapsulę+daug vandens ir kol kas laikausi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 03 27, 12:29)
Šiaip aš valgau beveik viską, išskyrus saldumynus, riebų maistą ir duonos gaminius. Visą dieną normalus apetitas, viskas kaip ir gerai, bet vakare... essen.gif apetitas beribis, kiek bevalgyčiau - vis alkana... schmoll.gif  Tai vanduo tikrai padeda, bet nevisai, todėl aš dar to Appetite stop nusipirkau. Tai dabar po vakarienės išgeriu kapsulę+daug vandens ir kol kas laikausi. thumbup.gif

O pusryčius valgai? nes jei jų nevalgai, dažnai vakare būna didelis alkio jausmas doh.gif
O aš anksčiau niekada pusryčių nevalgydavau, dabar situacija jau kitokia blush2.gif
Atsakyti
Ryte - kava ir viena riekelė batono be nieko arba sūrelis. Tik ryte tą batoną ir valgau. Per pietus jau be jokios duonos - mėsa+tik kokia mišrainė ar pomidorų sultys ir kava. Vakarienei tas pats, tik be kavos. Bet tu pagal savo ūgį tai visai plonytė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 27 kovo 2008 - 11:39
QUOTE(nijona @ 2008 03 27, 12:37)
Ryte - kava ir viena riekelė batono be nieko arba sūrelis. Tik ryte tą batoną ir valgau. Per pietus jau be jokios duonos - mėsa+tik kokia mišrainė ar pomidorų sultys ir kava. Vakarienei tas pats, tik be kavos

hm, na batonas tai čia nė prie ko.... geriau kaip Chazano dietoje, pasidaryk sumuštinį, t.y. duona padžiovinta (aš iš vakaro padedu į lėkštutę ir ji iki ryto apdžiūsta) ir sūrio ar dešros riekė. bus sotesni pusryčiai ir lengvesnė vakarienė. Beja kokia mišrainę valgai, su majonezu? o gal geriau salotos?
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 03 27, 11:41)
hm, na batonas tai čia nė prie ko.... geriau kaip Chazano dietoje, pasidaryk sumuštinį, t.y. duona padžiovinta (aš iš vakaro padedu į lėkštutę ir ji iki ryto apdžiūsta) ir sūrio ar dešros riekė. bus sotesni pusryčiai ir lengvesnė vakarienė. Beja kokia mišrainę valgai, su majonezu? o gal geriau salotos?

Kad ryte man nieko nesinori. Mišrainę tik su aliejum, su majonezu labai retai. Kai turiu kokių daržovių šviežių, tai jas valgau vienas
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 03 27, 12:37)
Ryte - kava ir viena riekelė batono be nieko arba sūrelis. Tik ryte tą batoną ir valgau. Per pietus jau be jokios duonos - mėsa+tik kokia mišrainė ar pomidorų sultys ir kava. Vakarienei tas pats, tik be kavos. Bet tu pagal savo ūgį tai visai plonytė...

niu pritariu blonda tikrai atrodo super ir plonute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 03 27, 13:35)
Kad ryte man nieko nesinori. Mišrainę tik su aliejum, su majonezu labai retai. Kai turiu kokių daržovių šviežių, tai jas valgau vienas

Todėl kad ryte nevalgai normaliai vakare ir norisi persivalgyti doh.gif patikėk manim, paskaitinėk straipsnius apie dietas, visur rašoma kad pusryčiai bene svarbiausias dienos maistas 4u.gif

QUOTE(jurguciuke @ 2008 03 27, 16:51)
niu pritariu blonda tikrai atrodo super ir plonute  thumbup.gif

oi dėkui dėkui ax.gif negirk tiek manęs, o tai pradėsiu storėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 03 27, 19:30)
Todėl kad ryte nevalgai normaliai vakare ir norisi persivalgyti  doh.gif  patikėk manim, paskaitinėk straipsnius apie dietas, visur rašoma kad pusryčiai bene svarbiausias dienos maistas  4u.gif
oi dėkui dėkui  ax.gif  negirk tiek manęs, o tai pradėsiu storėti  lotuliukas.gif

liaba liaba mergiciukes 4u.gif niu storeti nepradek daba,dar suspesi ... lotuliukas.gif oi mergaites kaip as aptingau-po svenciu dar nebuvau uzlipus ant treniruoklio blush2.gif vis paziuriu,praeinu ir tiek-tingiu..net neisivaizduoju kaip prisiverst lotuliukas.gif doh.gif niu negrazu taip,bet nieko negaliu sau padaryt ..ir labai saldumynu noriu-ir daba grauziu sausainiukus ax.gif niu tikiuosi neuzvesiu tuoj naujos temos KAIP NUMESTI 10KG doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif nezinau gal cia pavasaris taip mane veikia..reik susiimt rolleyes.gif
Atsakyti