Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji Fotografija

QUOTE(andriuska @ 2007 08 30, 12:28)

Pabandysiu is naujo idet nuorodas, matau kazkas nuluze ten g.gif

Pirma fotografija labai patiko. Jauciasi susijaudinimas ( matyt pries skrydi) Ir visos tokios prie ekstrimo sporto linksta smile.gif

Sitoje su medziais keistas rukas prie zemes.. Ar ten atspindys nuo saules ? g.gif

P.S. papildysiu kai tik surasiu laiko prisest ...
Atsakyti
user posted image
Nikon F75, optika Nikon 50 mm f/1.8, ISO 800 Fujicolor PRESS

user posted image
Nikon F75, optika Nikon 50 mm f/1.8, ISO 800 Fujicolor PRESS

Skanuota laboratorijoj (ten pat kur ir ryskinau juosta). Turiu dar pavyzdziu su 200 ISO juosta spalvota, bet reiks bandyt skanuot namie pacia nuotrauka su ploksciu skaneriu, nes neskanavau is karto, gal matysis kas... Idesiu veliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 05 rugsėjo 2007 - 05:56
Mazai kas cia lankosi ( isskyrus mane pati lotuliukas.gif ) , bet vistiek idesiu pavyzdziu su skirtingom juostelem. Gal kam ir pravers... Skanavau jau padarytas fotografijas, tai tikro vaizdo nelabai eina perteikti, bet manau eina suprasti ir matyti skirtumus smile.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Juostele Kodak T-MAX 400 ISO , kamera Nikon F75, objektyvas Nikkor 50mm f/1.8 D :

user posted image

user posted image

user posted image

Labai patiko si juostele, ir gavosi daug geriau nei tikejausi. Vienas labai didelis minusas, kad pas mus ju neryskina, o siuncia i Vokietija, tai kaina susidaro nemaza. (vienos juosteles isryskinimas ir kiekvieno kadro 10X15 fotografija apie 85 lt. pavertus) Spalvotos juostos ryskinamos tris kart pigiau...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Juostele Kodak Kodacolor 200 ISO, kamera Nikon F75, objektyvas Nikkor 50mm f/1.8 D :

user posted image

user posted image

user posted image

Si juostele pigiausia kokias man teko bandyt, bet tai visiskai nereiskia, kad rezultatas prasciausias... Patinka tai, kad grudetumo nesimato (nes nevisada tas grudetumas puosia fotografija) O nepatinka tas spalvu sviesumas... Kaip pastebejau, truputi isblukusios spalvos.

Juostele Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO, kamera Nikon F75, objektyvas Nikkor 85mm f/1.8 D :

user posted image

user posted image

user posted image

Viena megstamiausiu mano juosteliu cool.gif labai brangi ir turi labai stambu gruda. Rezultatas gaunasi ispudingas (tiesa naturoje ziurint fotografija ryskumas ir spalvos tiesiog prikausto smile.gif ) Vienas pastebejimas butu toks, Nelabai grazus grudetumas atsiranda fotografuojant ilgesniais islaikymais... Kuo trumpesniu islaikimu fotografuoju, tuo rezultatas gaunasi saunesnis g.gif .
Maniau kad su tokiu dideliu ISO galima bus fotografuot prie mazo apsvietimo ir bus rysku, bet klydau ax.gif Siai juostai reikia kuo daugiau sviesos ...

Juostele Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO, kamera Nikon F75, objektyvas Nikkor 50mm f/1.8 D :

user posted image
Atsakyti
Na tikrai ne tu vienas lankaisi mirksiukas.gif tik mes visai nebefotografuojam - laiko stoka verysad.gif
barso pastebejimas - ''Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO hm g.gif neteko tokios matyt g.gif ''
beje, su pergale praeitam fotokonkurse 4u.gif
Atsakyti
na dar aš kartais apsilankau, bet kad neturiu nei ką įdomaus pasakyti nei parodyti, tik kad technika mano panaši nikonas su nikkor 50 1.8 (mano mėgstamiausias, kol geriau nieko neturiu tongue.gif ).kaip tik man dabar toks sakyčiau nostalgiškas metas juostelėm ir mano senukui nikonui užėjo, žiūrėsim kas gausis, a tai iki labaratorijos niekaip nenusigaunu,
ir smagu ,kad čia aš ne viena tokia "atgyvena" beužsiimanti tongue.gif
Atsakyti
Roolys, liuks fotografijos tikrai thumbup.gif Gal ir man savo senuka issitraukti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 28, 23:39)
Roolys, liuks fotografijos tikrai thumbup.gif  Gal ir man savo senuka issitraukti g.gif  biggrin.gif

roolio nuotraukas pasiziurejus ir as apie tai pagalvoju... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 28, 22:44)
Na tikrai ne tu vienas lankaisi  mirksiukas.gif tik mes visai nebefotografuojam - laiko stoka verysad.gif
barso pastebejimas - ''Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO hm g.gif neteko tokios matyt g.gif ''

Gal pas mus Svedijoj jos kitaip tik vadinas g.gif , O dar jos ir is seniau yra pirktos tai gal ir pavadinimas jau kitoks ...

QUOTE(fanda @ 2007 09 28, 23:25)
na dar aš kartais apsilankau, bet kad neturiu nei ką įdomaus pasakyti nei parodyti, tik kad technika mano panaši nikonas su nikkor 50 1.8 (mano mėgstamiausias, kol geriau nieko neturiu tongue.gif ).kaip tik man dabar toks sakyčiau nostalgiškas metas juostelėm ir mano senukui nikonui užėjo, žiūrėsim kas gausis, a tai iki labaratorijos niekaip nenusigaunu,
ir smagu ,kad čia aš ne viena tokia "atgyvena" beužsiimanti tongue.gif

As tai jau nepraleidziu progos greiciau nenest i laboratorija juostas ir perziuret rezultatus smile.gif , labai jau nekantrus as lotuliukas.gif , o dar tas jausmas kol nesi perziurejas, labai jaudina biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 28, 23:39)
Roolys, liuks fotografijos tikrai thumbup.gif  Gal ir man savo senuka issitraukti g.gif  biggrin.gif

Butu smagu pasitart kartais ir su tavim mirksiukas.gif zinau kaip gerai tau sekas fotkint ...

QUOTE(wyshnia @ 2007 09 28, 23:42)
roolio nuotraukas pasiziurejus ir as apie tai pagalvoju...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As pastebejau kad skaitmenini smarkiai maziau naudot pradejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 28, 22:44)

mirksiukas.gif aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 09 29, 00:07)
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As pastebejau kad skaitmenini smarkiai maziau naudot pradejau  ax.gif

va va matosi - Lettai ant kaklo pakabintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 29, 00:13)
va va matosi - Lettai ant kaklo pakabintas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geras pastebejimas
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 09 29, 00:12)
Butu smagu pasitart kartais ir su tavim  mirksiukas.gif zinau kaip gerai tau sekas fotkint ...

Is kur tokios zinios biggrin.gif Apie pacias juostas isvis nieko neismanau, tektu su tavim konsultuotis...
O juostini isbandyti vel, tikrai pradejo nagai niezteti ax.gif Vien del to jausmo kai parsinesi namo ka tik padarytas, dar nematytas nuotraukas rolleyes.gif
Na ziuresim, jei visai dulkem neuzaugo fotikas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 rugsėjo 2007 - 05:53
Ar priimsi ir mane čia, Rooly? Vakar pas mane atejo nauji metai, gimtadienis ir velykos smile.gif Įsigijau juostinį Nikon f65 ir blykstę sb-800.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 30 rugsėjo 2007 - 10:13