ech, jei tik atstumas nebutu beda, visus pas save kviesciau - pricindalai yra, vietos irgi
Wyshnia, o gal turi ką parodyt (tikiu, kad turi) iš juostos? Būtų įdomu.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 21:17)
Wyshnia, o gal turi ką parodyt (tikiu, kad turi) iš juostos? Būtų įdomu.
Nelabai ka turiu tiesa sakant Be to, kad nieko, apart foto seimos albumui, tai dar ir skanerio neturim, o perfotografuojant negatyva nei sis, nei tas gaunasi. Ieskau pas mus to daikciuko, kur roolys gavo, bet nerandu... Va savaitgali isbaisgiu juostele Mamyjoj, pazadu perfotografuosiu kelis kadrus (jei bus nors truputi demesio vertu)
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 21, 22:23)
Nelabai ka turiu tiesa sakant Be to, kad nieko, apart foto seimos albumui, tai dar ir skanerio neturim, o perfotografuojant negatyva nei sis, nei tas gaunasi. Ieskau pas mus to daikciuko, kur roolys gavo, bet nerandu... Va savaitgali isbaisgiu juostele Mamyjoj, pazadu perfotografuosiu kelis kadrus (jei bus nors truputi demesio vertu)
Jeigu žadi, reiškia jauti, kad bus kažkas įdomaus Lauksim. Šiaip laukimas iki baigsis juostelė man labai patinka. Dėlioju mintis, ką nufotkinau, dedu viltis į būsimas nuotraukas. Ta nežinomybė taip kutena Deja, rezultatai nelabai kol kas džiugina. Bet su kiekvienu juostelės įdėjimu - vis nauja viltis, naujas adrenalinas
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 22:37)
Jeigu žadi, reiškia jauti, kad bus kažkas įdomaus Lauksim. Šiaip laukimas iki baigsis juostelė man labai patinka. Dėlioju mintis, ką nufotkinau, dedu viltis į būsimas nuotraukas. Ta nežinomybė taip kutena Deja, rezultatai nelabai kol kas džiugina. Bet su kiekvienu juostelės įdėjimu - vis nauja viltis, naujas adrenalinas
o man panika, kad kazkaip blogai sukadravau, sujudinau, persvieciau (si dazniausia) ir jausmas, kad 36 kadru juostele - begaline nes skaitliukas mano netikslus (sugedes normalus persukimas mano zenituko), tai tik is lempos galiu spet, kiek dar liko... o vis liko ir liko ir liko...
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 22:37)
pazistamas jausmas. tik man dar paskutiniai kadrai dazniausiai suniui ant juodegos nueina - neturiu kantrybes ju sulaukt, tai ispyskinu bele ka, kad tik pabaigciau juosta
Aš dabar dažniausiai perku 12 kadrų juosteles. Tai jau 36 man tikrai begalinė atrodo Laukia viena j/b 36 - nedrįstu dėti, žinau, kad skubėsiu pamatyti rezultatą ir prifotkinsiu visokių nesamonių. O ir spalvos vasarinės tokios gražios. nesinori jų prarasti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 21:48)
o man panika, kad kazkaip blogai sukadravau, sujudinau,
Va ir man tas pats
Puriena, na juk is kiekvienos juosteles kazko tikiesi, tik as pamatau rezultatus ir vis galvoju, kad gal su kita juostele bus geriau
reiškias taip. yra norinčių - nėra konkretumo. pasiskelbiu darbsčių rankų būrelio pirmininku (sillwio skelbiu vicepirmininku emigracijoje ). saviugdos programa susidės iš dviejų programų : I "nebaisu man ryškinti pačiam/iai" ir II "savo akim mačiau, kaip galima padaryti nuotrauką be printerio".
Pirma išsiaiškinu poreikį ir galimybes. kadangi vien noro neužtenka, garsinu reikalavimus kandidatams:
1. turėti noro susipažinti su procesu.
2. turėti juostinį aparatą (bilekokį).
3. turėti neeksponuotą juodai baltą juostelę (tikrą, ne C-41 proceso)
4. nepagailėti kelių litų mokymosi medžiagoms (chemikalams ir ).
5. turėti galimybę atvykti į nurodytą vietą Vilniaus mieste.
atitinkantys šiuos kriterijus siunčia man į a.ž. meilus ir toliau bendravimas vyksta e-paštu.
Pirma išsiaiškinu poreikį ir galimybes. kadangi vien noro neužtenka, garsinu reikalavimus kandidatams:
atitinkantys šiuos kriterijus siunčia man į a.ž. meilus ir toliau bendravimas vyksta e-paštu.
QUOTE(andriuska @ 2008 07 22, 12:15)
reiškias taip. yra norinčių - nėra konkretumo. pasiskelbiu darbsčių rankų būrelio pirmininku (sillwio skelbiu vicepirmininku emigracijoje ). saviugdos programa susidės iš dviejų programų : I "nebaisu man ryškinti pačiam/iai" ir II "savo akim mačiau, kaip galima padaryti nuotrauką be printerio".
Neturiu.....
Andriuska, o tau uz gera sirdi ir nora pasidalinti savo zinom