Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji Fotografija

bigsmile.gif ech, jei tik atstumas nebutu beda, visus pas save kviesciau - pricindalai yra, vietos irgi smile.gif
Atsakyti
Wyshnia, o gal turi ką parodyt (tikiu, kad turi) iš juostos? Būtų įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 21:17)
Wyshnia, o gal turi ką parodyt (tikiu, kad turi) iš juostos? Būtų įdomu.

Nelabai ka turiu tiesa sakant ax.gif Be to, kad nieko, apart foto seimos albumui, tai dar ir skanerio neturim, o perfotografuojant negatyva nei sis, nei tas gaunasi. Ieskau pas mus to daikciuko, kur roolys gavo, bet nerandu... Va savaitgali isbaisgiu juostele Mamyjoj, pazadu perfotografuosiu kelis kadrus (jei bus nors truputi demesio vertu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 21, 22:23)
Nelabai ka turiu tiesa sakant ax.gif Be to, kad nieko, apart foto seimos albumui, tai dar ir skanerio neturim, o perfotografuojant negatyva nei sis, nei tas gaunasi. Ieskau pas mus to daikciuko, kur roolys gavo, bet nerandu... Va savaitgali isbaisgiu juostele Mamyjoj, pazadu perfotografuosiu kelis kadrus (jei bus nors truputi demesio vertu) blush2.gif

Jeigu žadi, reiškia jauti, kad bus kažkas įdomaus smile.gif Lauksim. Šiaip laukimas iki baigsis juostelė man labai patinka. Dėlioju mintis, ką nufotkinau, dedu viltis į būsimas nuotraukas. Ta nežinomybė taip kutena smile.gif Deja, rezultatai nelabai kol kas džiugina. Bet su kiekvienu juostelės įdėjimu - vis nauja viltis, naujas adrenalinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 22:37)
Jeigu žadi, reiškia jauti, kad bus kažkas įdomaus smile.gif Lauksim. Šiaip laukimas iki baigsis juostelė man labai patinka. Dėlioju mintis, ką nufotkinau, dedu viltis į būsimas nuotraukas. Ta nežinomybė taip kutena smile.gif  Deja, rezultatai nelabai kol kas džiugina. Bet su kiekvienu juostelės įdėjimu - vis nauja viltis, naujas adrenalinas smile.gif

o man panika, kad kazkaip blogai sukadravau, sujudinau, persvieciau (si dazniausia) lotuliukas.gif ir jausmas, kad 36 kadru juostele - begaline doh.gif nes skaitliukas mano netikslus (sugedes normalus persukimas mano zenituko), tai tik is lempos galiu spet, kiek dar liko... o vis liko ir liko ir liko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 22:37)
Jeigu žadi, reiškia jauti, kad bus kažkas įdomaus smile.gif Lauksim. Šiaip laukimas iki baigsis juostelė man labai patinka. Dėlioju mintis, ką nufotkinau, dedu viltis į būsimas nuotraukas. Ta nežinomybė taip kutena smile.gif  Deja, rezultatai nelabai kol kas džiugina. Bet su kiekvienu juostelės įdėjimu - vis nauja viltis, naujas adrenalinas smile.gif

biggrin.gif pazistamas jausmas. tik man dar paskutiniai kadrai dazniausiai suniui ant juodegos nueina - neturiu kantrybes ju sulaukt, tai ispyskinu bele ka, kad tik pabaigciau juosta doh.gif
Atsakyti
Aš dabar dažniausiai perku 12 kadrų juosteles. Tai jau 36 man tikrai begalinė atrodo biggrin.gif Laukia viena j/b 36 - nedrįstu dėti, žinau, kad skubėsiu pamatyti rezultatą ir prifotkinsiu visokių nesamonių. O ir spalvos vasarinės tokios gražios. nesinori jų prarasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 21:48)
o man panika, kad kazkaip blogai sukadravau, sujudinau,

Va ir man tas pats biggrin.gif

Puriena, na juk is kiekvienos juosteles kazko tikiesi, tik as pamatau rezultatus ir vis galvoju, kad gal su kita juostele bus geriau biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, del andriuskos pasiulymo. as visai nieko pries isklausyt kursa, nors dar neturiu nieko totaliai biggrin.gif ir nezinau ar dar turesiu. bet papildomos fototechnologines zinios niekam nepamaise 4u.gif
Atsakyti
reiškias taip. yra norinčių - nėra konkretumo. pasiskelbiu darbsčių rankų būrelio pirmininku (sillwio skelbiu vicepirmininku emigracijoje biggrin.gif). saviugdos programa susidės iš dviejų programų : I "nebaisu man ryškinti pačiam/iai" ir II "savo akim mačiau, kaip galima padaryti nuotrauką be printerio".
Pirma išsiaiškinu poreikį ir galimybes. kadangi vien noro neužtenka, garsinu reikalavimus kandidatams:
1. turėti noro susipažinti su procesu.
2. turėti juostinį aparatą (bilekokį).
3. turėti neeksponuotą juodai baltą juostelę (tikrą, ne C-41 proceso)
4. nepagailėti kelių litų mokymosi medžiagoms (chemikalams ir drinks_cheers.gif ).
5. turėti galimybę atvykti į nurodytą vietą Vilniaus mieste.

atitinkantys šiuos kriterijus siunčia man į a.ž. meilus ir toliau bendravimas vyksta e-paštu.

Atsakyti
aš noriu, noriu 4u.gif kažkaip netyčia buvau praleidus tavo ankstesnę žinutę.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 07 22, 12:15)
reiškias taip. yra norinčių - nėra konkretumo. pasiskelbiu darbsčių rankų būrelio pirmininku (sillwio skelbiu vicepirmininku emigracijoje biggrin.gif). saviugdos programa susidės iš dviejų programų : I "nebaisu man ryškinti pačiam/iai" ir II "savo akim mačiau, kaip galima padaryti nuotrauką be printerio".
Pirma išsiaiškinu poreikį ir galimybes. kadangi vien noro neužtenka, garsinu reikalavimus kandidatams:
1. turėti noro susipažinti su procesu.
2. turėti juostinį aparatą (bilekokį).
3. turėti neeksponuotą juodai baltą juostelę (tikrą, ne C-41 proceso)
4. nepagailėti kelių litų mokymosi medžiagoms (chemikalams ir  drinks_cheers.gif ).
5. turėti galimybę atvykti į nurodytą vietą Vilniaus mieste.
atitinkantys šiuos kriterijus siunčia man į a.ž. meilus ir toliau bendravimas vyksta e-paštu.

verysad.gif Neturiu.....

Andriuska, o tau 4u.gif uz gera sirdi ir nora pasidalinti savo zinom smile.gif
Atsakyti