Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji Fotografija

mano "religija" - canon...bet rinkimosi algoritmas, manau, vienodas. žiūri technines charakteristikas ir eliminuoji tuos, kurių sistema nesuderinama su tavo turimu skaitmeniniu (canon atveju jei turi EOS, tai neprotinga rinktis su FD bajonetu, nes reiks ieškotis naujų objektyvų). tada eliminuoji tuos, kurie neturi reikalingų tau funkcijų (taškinės eksponometrijos, sekančio autofokuso ar pan). žiūri kas liko ir imi tą, kuri gali pačiupinėti ir gauti už tinkančią tau kainą. arba rizikuoji ebejui cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 07 04, 08:58)
aha. vat čia tai bučinys wub.gif įtariu kokias 2-3 valandas trukęs (minutę sraigiu laiku).
dar pasižiūrėjau. nu nerealus kadras. ir tas "trečias" susigužęs kamputyje.... būtų mano kadras tikrai atspausčiau dideliame lape ir paupuosčiau kokią sieną. arba dovanočiau draugams kokia "meilės" proga (pvz. santuokos sukaktuvių proga.  labai filosofiškai-alegoriška....)

Gera mintis apie dovanojimą bigsmile.gif Ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 05, 22:29)
nezinau, kurioj temoj geriau ir klausti. Noriu nusipirkti juostini Nikina, kazkodel uzsiciklinau ties 80 - gal del to, kad girdejau, kad daug kas butent ji turi. Bet galvoju, kad nieko is tikruju apie juos nezinau - gal man ir jaunesni, pvz F75, 65, 50 tiktu? g.gif Gal galit kas nors pakomentuoti, kame ju esminiai skirtumai. Siuo metu fotografuoju su skaitmeniniu Nikon 40, tai mane jis visai tenkina - jeigu butu analogiskas juostinis irgi buciau patenkinta.

Sveika, turiu F80, pakeičiau į jį nuo F65. Pagrindinė priežastis buvo ta, kad F65 labai jau lengvutis, net nejausdavau, kad jį rankoj turiu. Dėkui Fotolamai, kuris man jį perleido, bet pajutau, kad išaugau, nes tikrai nemažai fotografuoju su juosta, šiuo metu netgi galėčiau pasakyti, kad daugiau naudoju jį, nei skaitmeną, taigi atsirado poreikis kiek rimtesniam. Galvojau apie F100, tačiau investuoti daug nenorėjau, ebay sąskaitos neturiu, tai nenorėjau užkrauti draugo su tinkamo laimikio medžiojimu. Pasitaikė neblogas F80 variantas, įsgijau už tikrai gerą kainą (pirko ebay) puikaus stovio aparatą. Man jis žyymiai labiau patinka, nei ankstesnis. Vaizdo ieškiklis tikrai didelis, aparatas jaučiamas rankoje, valdymas patogesnis. Aš tikrai juo džiaugiuosi smile.gif Jei turi galimybę rinkis jį, bet jei pažaidimui, aišku užtenka ir "žemesnių". 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as per ebay F80 - uz 290lt gausis su viskuo, nezinojau tiesa sakant, kainos, tai uz kiek pavyko sumedziot, tiek. Kai turesiu rankose, matysiu, kokio stovio - rase, kad mazai naudotas. pirkau tik body. Aciu visiems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, Gazele 4u.gif Jau laukiam gerų kadrų biggrin.gif
O mokėjai tai pigiai. Man ant Lietuvos 550lt. kainavo.
Atsakyti
Sutinku, kaina tai labai gera. Sveikinimai! wink.gif
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 08, 10:54)
Sveikinu, Gazele  4u.gif  Jau laukiam gerų kadrų biggrin.gif 
O mokėjai tai pigiai. Man ant Lietuvos 550lt. kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogus: 08 liepos 2008 - 13:51
turiu atliekamą canon eos 300. dvigubai pigiau, nei nikon F80 mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 07 08, 14:13)

o ką nikonistui su optika daryt? biggrin.gif
jein neklystu Gaziulka nikonistė..smile.gif
Atsakyti
čia ne nikonistams postas, o canonistams (kad negalvotų suklydę canon pasirinkę bei nepultų savo skaitmeninių keisti į nikon, kad galėtų, neatsilikdami nuo kolegų, juostinius nusipirkti.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 07 08, 15:13)

bigsmile.gif mano toks. Neįprastai lengvas po skaitmenos į ranką paėmus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 07 08, 14:56)
čia ne nikonistams postas, o canonistams (kad negalvotų suklydę canon pasirinkę bei nepultų savo skaitmeninių keisti į nikon, kad galėtų, neatsilikdami nuo kolegų, juostinius nusipirkti.... cool.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 08, 14:59)
bigsmile.gif  mano toks. Neįprastai lengvas po skaitmenos į ranką paėmus  ax.gif

mano irgi toks. esu visiškai patenkinta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 08, 16:31)

mano irgi toks. esu visiškai patenkinta smile.gif thumbup.gif

Aš tai nea. Nesu labai patenkinta.
Išlaikymas min 2000, fokusavimo taškas neapšviestas (tik apačioj matosi). Nepatogu keisti fokusavimo tašką. Žodžiu, pripratus prie patogesnio ax.gif
Ir dar blogybė - nžn, kur nukišau instrukciją lotuliukas.gif Ir ieškot tingiu smile.gif Dvigubą ekspoziciją radau "baksnojimo" metodu. Bet matau, kad dar yra funkcijų nenaudotų.
Atsakyti